Şimdi Ara

volkswagen golf VI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu haftaki autoshow da şöyle bir haber vardı:yen golf 2 yıl içinde çıkacak diye.acaba doğrumudur?eğer doğruysa sizinde dikkatinizi çekti mi bilmem ama ,vw gittikçe audi ye benzemeye başladı.
     volkswagen golf VI

bide şu eklediğim resimi nasıl ufaltabilirim?

• resmen audi kokuyor
  • Bu çıkana kadar ben para denkleştiririm işe girmiş olacağım ilk arabam bu olacak inşallah aşkım benim
  • Bende bir vw kullanıcısı olarak söyledikleriniz doğru olabilir ama şunuda unutmamak gerek ki audi zaTEn vw group'un aracıdır
    Yani audi koması normal
  • audi ve vw karısımı olmus ama güzel olmus hos olmus . efsane sekil degiştirmiş...
  • arkadaş dergide hangi motor seçeneklerinin olduğu yazıyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mimmurat06

arkadaş dergide hangi motor seçeneklerinin olduğu yazıyormu

1,4 80
    1,6 102
    1,4 tfsi 120
    2,0 fsi 150
    1,4 tsi 150
    2,0 tfsi 200
    1,6 tdi 90
    1,9 tdi 105
    2,0 tdi 140
    2,0 tdi 170
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Leon & VW Golf kıyaslaması
    10 yıl önce açıldı
    Volkswagen TİGUAN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o resim güzel bir fotoshop gibi geldi bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes1

o resim güzel bir fotoshop gibi geldi bana.

olabilir ama bu dergi alman auto bild dergisinin türkiye kolu.ve otomotiv firmalarıyla sıkı fıkılar.hem dergiyi alırsan tasarımcısıyla bir söyleşi bile var.neden bu kadar çabuk yenilendiğini de anlatıyor.
  • O yazıyı okudum.
    Öyle bir yazmışlar ki sanki adamların bütün amacı maliyetleri düşürmekmiş. Golf V 'in hiç tutmadığından bahsetmiş.
    Bir de 1.6 102 hp'lik versiyon düşük performans nedeniyle tartışılırken adamlar 1.4 80 hp lik yeni bir motor kullanmışlar (8 Valf). Arabayı fiberglasstan falan mı yapacaklar acaba?
  • bende anlamadım gerçekten golf'ten zarar mı ediyorlar.yoksa az mı kar ediyorlar?
  • VW Golf IV'ün rehavetine kapılmıştı. En büyük rakip Astra III. nesili muhteşem yenileyince Golf V satmadı. Bence de en geç 2008'de Golf VI piyasadadır. Bu sefer dört yıl aradan sonra.
  • belki gözüm alışmadığından dolayı pek çekici gelmedi bana golf 5 daha bi çekici geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes1

o resim güzel bir fotoshop gibi geldi bana.

gibisi az PHOTOSHOP bu resim bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absinthe* -- 29 Mart 2006; 3:26:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

O yazıyı okudum.
    Öyle bir yazmışlar ki sanki adamların bütün amacı maliyetleri düşürmekmiş. Golf V 'in hiç tutmadığından bahsetmiş.
    Bir de 1.6 102 hp'lik versiyon düşük performans nedeniyle tartışılırken adamlar 1.4 80 hp lik yeni bir motor kullanmışlar (8 Valf). Arabayı fiberglasstan falan mı yapacaklar acaba?

1.4 75bg motorlu golfler uzun yıllardır almanyada satılıyor, yeni bir motor değil ayrıca golf'e yeni konulan bir motor da değil! yenilik bu motorun 80bg'e çıkarılması. adamlar türk insanı gibi değil ki, şehir içinde kullanacak adam performanstan çok yakıt ekonomisini düşünüyor orada, ona göre de ihtiyaç doğrultusunda alıyor aracını. klima bile opsiyonel olarak alınmayabiliyor alt donanımlarda, sonuçta soğuk memleket klimaya ihtiyacım yok diye düşünebilir insan şaşırmamak lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.