Şimdi Ara

Volkswagen Golf Yol Tutuş Testleri Yayınlanmış (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
8.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2013 model astra j sport model arabamı 3 sene kullandım. Arabayı agresif kullanırım. Gerçekten iyi yol tutan bir araçtı. Şu andaki arabam 2016 Model Alfa Romeo Guilietta 120 hp Dizel Super Tct.

Arabamı değiştirdiğimde ilk işim virajlarda aracı sağlam şekilde zorlamak oldu. Ve ilk tepkim şuydu; Astra iyi yol tutuyorsa Guilietta ne yapıyor oldu.

Kompakt sınıfta premiumlarda dahil, Guilietta'nın yol tutuşu gerçekten övgüyü hak ediyor.

Golf'un yol tutuşu 150 hp lik versiyonunda bile Astra'dan daha kötü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B sınıfı araçların bu testte daha başarılı olması normal. Kedi gibi dönüyorlar zaten. Boyut ve ağırlığın önemli olduğu bir test.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes golfe iyi vurmuşta anlamadığım bir şey var benim bu araba alt üstü C segmenti bir araba.. Satılan Golflerin de çogu 1.4 1.6 motor araçlar.. Yol tutuşu süper olsa nolur olmasa nolur.. Şuan bende 2 tane golf var biri 2016 1.4 tsi dsg diğeri 2017 makyajli 1.6 tdi dsg.. Benzinli olanla 1 kere 200 yaptım sırf aracın tepkilerine bakmak için, dizel olanlada daha 140 ı geçmedim. Gerek yok çünkü arabanın amacına aykırı zaten hız yapmak.. Golf dedıginiz 2-3 kişilik aile arabasıdır, sakin sakin efendi gibi kullanırsanız bir problem yaşamazsınız.. 120 ye sabitleyim tatile gideyim arabasıdır.. şehir içide hizli ve atik.. bana f10 dan sonra motosiklet gibi geliyor... amacınız hiz yapmak,viraj kasmak makas atmak filansa golf size göre değil.. Araç tercih ederken bizim Türk insaninin yaptığı en büyük hata ihtiyaçlari doğrultusunda degilde keyfiyen otomobil alması oluyor.. Hız yapmak isteyen,yol tutus isteyen gider Golf R alır tabi parası yetiyorsa,yürütebilirim diyorsa.. haa ben 1.6 dizel golf alip hem ekonomi yapicam hem yarış pistinde sürer gibi araba sürücem kafanız varsa zaten golf filan almayın derim.. Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 22 Temmuz 2017; 21:37:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mllm

Daha ne kadar yol tutacak ben anlamadım. Geyiğe çarpmıyor, yolan çıkmıyor. Biraz yalpalıyor o kadar.
    Devrilen kulayı da sürücü ilk girerken eziyor, onun yol tutuşla alakası yok.

Ve şu dikkatimi çekti ki araba arkadan bir salınım yapıyor. Eğer torsiyon çubuklu modelse, bir de bağımsız süspansiyonu görmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.