Şimdi Ara

Volkswagen: 'İçten yanmalı motorların ömrü sanılandan uzun' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: classf2re

Bu WV dünyadan haberi yok. Elektrik motorlarının ulaştığı verim aynı zamanda yenilebilir enerjinin üretimini de kolaylaştırıyor. Bence araç kullanımında en büyük sorun plansız şehirler. Yük taşımacılığı vs konularda en büyük handikap plansız yapılmış şehirler yüzünden oluyor
    Aynen VW nin dünyadan haberi yok hemen uyandırmalısın dünyanın sana ihtiyacı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Almanyada en çok tercih edilen marka VW, en çok tercih edilen model ise golftür. Şu yorumunu kargalar a söyledim çatıdan düşüp öldüler gülmekten...

edit : 30 tane parlak arkadaşta yorumunu beğenmiş forum bitmiş hakkatten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 6 Nisan 2020; 20:28:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Almanyada en çok tercih edilen marka VW, en çok tercih edilen model ise golftür. Şu yorumunu kargalar a söyledim çatıdan düşüp öldüler gülmekten...

edit : 30 tane parlak arkadaşta yorumunu beğenmiş forum bitmiş hakkatten
    Cahil çok

• Çalıştığım plazada passat golf tiguan polo ezici üstünlüğü var

• Hiç arabam olmadı, kafam rahat.
    Ama yanlış anlaşılmasın, kedi ciğer olayı değil. Ben istemediğim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 7 Nisan 2020; 13:12:0 >
  • başlık çok dikkat! çekici.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Bak Nokia ya o kadar söyledim dinlemedi. Ne oldu şimdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel araştırma olmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    3 farklı pazarda birden (Amerika-Asya-Avrupa) bu denli başı çeken başka bi marka daha yok

Her ne kadar distribütörden dolayı markayı sevmesem de Sezar'ın hakkı Sezar'a

Yorumun çok talihsiz olmuş

• Araştırma güzel olmuş. Emeginize sağlık
  • Şarj, şarj istasyonu, batarya sorunlarına çözüm bulunmadan içten yanmalı motorların ömürlerinin kısa olacağını sanmıyorum.Bence firmalar şuan elektrikten ziyade hidrojenle çalışan arabalara yönelmeliler.
  • Elektrikli arabanın tarihi icten yanmalilar kadar var. Su gunlerde dile getirilmesinin sebebi elon musk balonudur. Tek gayesi bir piyasa olusturup ekmegini yemektir. Bmw nin elektrikli modeli teslanin yari parasi. Elektrikli araba fikri külliyen saçma çunku elektrik depo edilebilen bir enerji cesidi degil. Batarya teknolojisi gelismiyor dostum. Gelisse o kulagina koydugun telefonun sarji 10 sene oncesine nazaran fazla giderdi. Elektrikli araba hic populer olmayacak en azindan icten yanmalilar gibi.

• star scream S kullanıcısına yanıt
    Hidrojenle calisan araba diye bisey yok. Hidrojen kimyasal enerjisi elektrik enerjisine donusturulup elektrik enerjisiyle gidiyor. O da tarih oldu cunku verimsizligi ve tehlikesi yuzunden toyota vazgecti.

• kim ne derse desin içten yanmalılar bitmet
    şu yorumu 53 şahısın beğenmesi forumun özeti
    her zaman anlatmaya çalışıyorum bu forumdaki anlamsız vw kıskançlığını çözmek mümkün değil
    google giirp rahatlıkla ulaşabilirler almanyada da avrupada da vw satış rakamları nasıl bakabilirler
    forum üyesi tuhaf adamlarsa kendi uydurdukları yalana inanmayı tercih ediyor, almanyada vw almazlarmış, dünyada vw seven eşsiz ülke bizmişiz :) bu kadar cahil dünyadan habersiz adamların internet kullanabilmesi enteresan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melikşah_38

şu yorumu 53 şahısın beğenmesi forumun özeti
    her zaman anlatmaya çalışıyorum bu forumdaki anlamsız vw kıskançlığını çözmek mümkün değil
    google giirp rahatlıkla ulaşabilirler almanyada da avrupada da vw satış rakamları nasıl bakabilirler
    forum üyesi tuhaf adamlarsa kendi uydurdukları yalana inanmayı tercih ediyor, almanyada vw almazlarmış, dünyada vw seven eşsiz ülke bizmişiz :) bu kadar cahil dünyadan habersiz adamların internet kullanabilmesi enteresan
    Bir haftalık konudaki yoruma takıntılı ve saplantılı bir fanboy gibi hala alıntıda bulunmak çok komik gerçekten, tamam vw en iyisi arabanla sana mutluluklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    her dakika girmiyoruz siteye, yeni gördüm bu konu hala yukarıda
    gerçekleri yazan fonboy olur burada normal
    yalan olduğunu bildiğim halde vw dünyada hiç sevilmez sadece biz alırız yazsaydım beğeni basardınız
  • Geçenlerde de Bmw Dizel motorları geliştirmeye devam edeceğiz demişti.

Dieselgate sonrası yaşanan "Aman bir an önce Elektrikli otomobillere geçelim" algısı zannedersem üretim ve tedarik sıkıntıları, çoğu pazarlardaki altyapıların uzun dönem hazır olmayacağı gerçeği ile yavaş yavaş değişiyor gibi.

• Vw herzaman dünya birincisi olur,diğer firmalar otomobil üretemiyor tamam da,koltuğunu üretsinler bari:) Vw kaltesinde bir otomobil olmadığından insanlar vw’i tercih ediyor,kalite olanlar da 200-300 bin yüksek fiyat istiyor. Segmentine göre vw’ile diğer araçları kıyaslayıp inceleyin,bakalım😁 Bir arkadaşım söyle dedi; vw bunlara paramı veriyor siz otomobil üretmeyin diye:)) Şaka gibi yahu,dışardan arabaya benzer içerisine binersin oyuncak araba içi gibi,arka koltuğu yok derecesine,kötü 🛋 Otomobil alacaklar bakıp araştırıp vw alıyor,kimsenin babasının malı değil vw,kaliteyi tercih ediyor insanlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.