|
Volkswagen, ilk elektrikli SUV modeli ID.4'ün üretimine başladı
-
-
2 gün önce başladı bakalım TR ye ne zaman kaç tl den gelir
-
Tipi güzel gibi ama fiyat önemli
-
1 milyon
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bilmediğim için soruyorum: Ülkemizin elektrik altyapısı elektrikli araçlar için yeterli mi?
-
0-100 km hızlanmanın 7 saniyenin altında olmasını, pillerin pasif soğutma değil (Nissan leaf deki gibi) sıvı (tesla) veya aktif fan (renault) soğutma ile gelmesini, Neredeyse standart olan Type 2 CSS şarj soketi olması, tam otonom olmasa da en az yarı otonom sürüş donanımının olmasını, gerçek kullanım senaryosunda en az 400 km menzile sahip olmasını, güncellemelerin serviste değil wifi üzerinden evde yapabilmeyi isterim.
Bekleyelim görelim...
-
Ben TOGG'u bekliyorum.
-
Vag grubu tasarim dilini artik degistirmeli
Jaguar I-Pace 825.970 TL'den başlıyor. ID.4 yarın piyasaya girse Doğuş 600-700 bin lira isterdi.
-
Bu hep distributorlerin arac getirmemek icin sunduklari bahanedir. Trde elektrik olmayan yer var mi? Yok. Elektrikli arac istasyona guvenerek alinmaz m, evde veya iste sarj imkani olmali. Sehirler arasi yollara da plugshareden bakabilirsiniz. İstasyon olmayan 3-5 sehir vardir.
Volkswagen gruptan vida dahi olmamak lazım. Toplulumuz sırf PKK'ya operasyon yaptık diye fabrika yatırımını durduran bir firmadan çöp dahi almaması gerekir. Görsünler kıçı kırık bir terör örgütü için 80 milyonluk ülkeyi karşılarına almak nasıl olurmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hollowman_
Volkswagen gruptan vida dahi olmamak lazım. Toplulumuz sırf PKK'ya operasyon yaptık diye fabrika yatırımını durduran bir firmadan çöp dahi almaması gerekir. Görsünler kıçı kırık bir terör örgütü için 80 milyonluk ülkeyi karşılarına almak nasıl olurmuş.Her alanda Türkiye'nin karşısına dikilen, Türk askerine karşı tatbikat düzenleyip askerlerimizi öldürmeye yeltenen, Akdeniz'de bırakın gemi yüzdürmeyi mayo ile yüzemeyecek kadar alana sıkıştırmaya çalışan Fransanın ürettiği mallara da aynı boykotu yapmalıyız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bununla ilgili güzel bir rapor var. Çalışmalara ben de keyifle katılmıştım.
Türkiye Ulaştırma Sektörünün Dönüşümü: Elektrikli Araçların Türkiye Dağıtım Şebekesine Etkileri
500 bin bandından aşağı olmaz...
-
VAG grubu avrupayı istila edecek bu araçlarla.
güzel arcta bu vergilerlke bu dözviz kuruyla cok pahalı olur.
-
Dizele devam etmeyecek miydi onlar
Elektrikli araçlar bu vergiler ile daha avantajlı olur. C suv elektrikli aracın ötvsi %15 iken aynı sınıf içten yanmalı motora sahip aracın ötvsi %80 şu anda.
quote:
Orijinalden alıntı: edgar1899Elektrikli araçlar bu vergiler ile daha avantajlı olur. C suv elektrikli aracın ötvsi %15 iken aynı sınıf içten yanmalı motora sahip aracın ötvsi %80 şu anda.
sen inanıyormusun elektrikli arclar gelince şuanki yapının yönetimin bunların vergisine zam yapmıyacağına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 3 Eylül 2020; 14:25:57 > -
Edecekler tabi bunları yapmaları onları bırakacaklar demek değilki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Volkswagen gruptan vida dahi olmamak lazım. Toplulumuz sırf PKK'ya operasyon yaptık diye fabrika yatırımını durduran bir firmadan çöp dahi almaması gerekir. Görsünler kıçı kırık bir terör örgütü için 80 milyonluk ülkeyi karşılarına almak nasıl olurmuş.
|
Her alanda Türkiye'nin karşısına dikilen, Türk askerine karşı tatbikat düzenleyip askerlerimizi öldürmeye yeltenen, Akdeniz'de bırakın gemi yüzdürmeyi mayo ile yüzemeyecek kadar alana sıkıştırmaya çalışan Fransanın ürettiği mallara da aynı boykotu yapmalıyız. |
Benzer içerikler
- slayt programı
- whatsapp profil sözleri kısa
- spotify ne kadar internet yer
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
- bedava mavi tik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X