Şimdi Ara

Volkswagen'in emisyon skandalı büyüyor (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.319
Cevap
21
Favori
215.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asıl yalan o... BOSCH olayda iftiraya uğrayan VAG hileyi yaptı mağdur olan BOSCH oldu... kurcusu mezarında fır dönüyordur...
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    tabi tabi öyledir VAG için BOSCH'a iftira atanlara bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

tabi tabi öyledir VAG için BOSCH'a iftira atanlara bak...

olum bosch nerden çıktı lan şimdi?bek bakalım bosch ile alakalı birşey demiş miyim ben.iyice coştu adamlar ya.
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    ne diyorum orada iftira atanlara bak adamlar VAG için BOSCH'a iftira atmış... onu gör...
  • Emisyon skandalı yüzünden diğer çakallıkları görünmez oldu.

-6.5 inch composition medianın farklı gelmesi
    -Bazı parçaların üzerinde artık seat yazması
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Emisyon skandalı yüzünden diğer çakallıkları görünmez oldu.

-6.5 inch composition medianın farklı gelmesi
    -Bazı parçaların üzerinde artık seat yazması

Benim kardeşlerimdede VW var ama bi sefer bile (Bayide dinlenip bişeyler içmek için hariç) servise gitmedik.

Sadece Citroenin kağıt filtrelerini alıyorum servisten fiyatları ćok ucuz hava filtresi fln 20 lira.
    Polen filtresini indirimle 15e veriyorlardı...

Bunun dışında Trigerin 140.000 kmde değişmesi ve birkaç parçanın evladiyelik olması çok cazip.(Sadece VTİ ler için böyle dizeller pek pahalı)

Bazı parçalar fabrikada yada bayide hasar görürse boyuyor yada değiştiriyorlar Fordda çok oluyor.
  • Yorumu silmişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski tas eski hamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andre Citroen

Yorumu silmişler

Benim yorumuda silmişler. Neden acaba?

• Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    5L yakması talihsiz olmuş

• urfes U kullanıcısına yanıt
    Bence cümleleri tersten yazın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andre Citroen

5L yakması talihsiz olmuş

Keşke 15 Lt yaksaydı da bende yorumu sildirenlerde rahat etseydi.
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    Bende karma 8 ş içi 10 ş.dışı 6.

Otobanda 4-5 L .

LGP lazım buna

• Senin araç fazla yakiyor gel sen beni dinle yeni modeli dene fabrika verisinden 1 LT de sen düş gözün kapalı kafan rahat olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

Senin araç fazla yakiyor gel sen beni dinle yeni modeli dene fabrika verisinden 1 LT de sen düş gözün kapalı kafan rahat olur.

Yeni gelen 1.5 TSi Evo ve 1.0 TSi'lerde CheatEngine var mıymış bi bak bakalım ;)

• Almanlar uzay aracı yapsa da artık işim olmaz bugün haberleri izledin mi sen.
  • Emisyon skandalı sonrası, 1.6 TDI motor kullanan ve servise çağrılan kişi var mı? iyileştirme ve yazılım güncellemesi yapacaklardı noldu, ne arayan var ne soran...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utmad

Emisyon skandalı sonrası, 1.6 TDI motor kullanan ve servise çağrılan kişi var mı? iyileştirme ve yazılım güncellemesi yapacaklardı noldu, ne arayan var ne soran...

http://www.gezginler.net/indir/cheat-engine.html

Sen manuel vites kullanmaz mısın ?

• Hee, manuel? Geçen İbiza Cupraya bu gezginlerden yazılım atan biri vardı, Stage 1.5 oldu diyodu
  • Alman devine Güney Kore'den büyük şok

Güney Kore Çevre Bakanlığı ayrıca, geçen yıl Volkswagen'e verilen 14 milyar Kore wonu (13 milyon dolar) cezaya ek olarak şirketi 17,8 milyar Kore won (16 milyon dolar) para cezasına çarptırdı. Avrupa'nın en büyük otomobil üreticisi Volkswagen geçen yıl dizel araçlarında egzoz emisyon değerlerini düşük göstermek amacıyla hileli yazılım kullandığını itiraf etmişti. Güney Kore, aralarında VW Golf ve Jetta modellerinin de bulunduğu 32 farklı tasarım araca ve motor boyutlarıyla diğer özellikleriyle beraber toplam 80 modele satış yasağı getirdi. Şirketin Güney Kore'deki ofislerine yapılan baskınla başlatılan soruşturma kapsamında alınan önlemlerin VW ile Audi, Bentley modellerini de etkileyeceği belirtiliyor.

GÜNEY KORE PAZARI ZAYIFLADI

Volkswagen'in emisyon skandalı önce ABD'deki araçlarda ortaya çıktı. Alman otomobil üreticisinin dünya genelinde 11 milyona yakın aracı etkilendi. Şirketiçi soruşturma başlatan Volkswagen milyonlarca aracını da piyasadan çekti. Güney Kore Çevre Bakanlığı ayrıca, 83 bin aracın da ruhsatını iptal etti. Ruhsatı iptal edilen araçların sayısı da 200 bini aşmış oldu. Yonhap haber ajansının aktardığına göre bu rakam, Volkswagen'in 2007 yılından bu yana Kore'de sattığı 300 bin aracın yaklaşık yüzde 68'ine denk geliyor. Güney Kore, Volkswagen'in en büyük pazarlarından biriydi. Özellikle şirketin Bentley ve Audi markalarına Güney Kore'de büyük talep vardı.

• 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.