Şimdi Ara

Volkswagen'in emisyon skandalı büyüyor (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.319
Cevap
21
Favori
215.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

(Audi Latincede "Dinle" anlamına geliyor ;)

A3'ü beğendim ama sürüş pozisyonu biraz dar onun dışında Sedanlar çok başarılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JNG90

Dinliyor musun peki ?

Boy kilo nedir hocam ?
  • Audi VAG a katıldığından beri gitgide wosvos be Skoda ile benzeşmeye başladı ancak kendine edindiği yerin sağlamlığı nedeniyle halen saygınlığını koruyor lakin bu gidişatın sonu ne olur bilinmez. Şahsen ben artık Mercedes ve bmw ye daha dikkatli bakacağım bunu çocukluğundan beri audiye simgesine dahi hayran olan bir kişi olarak rahatlıkla söylüyorum

• audi vag groupa 1965'te katıldı. skoda ise 1994'te. audinin vag gruba katıldıktan sonra modellerinin skodaya benzemesi için 29 yıla ihtiyacı var.
    Bir cümle içerisinde iki mantık hatası nasıl yapılır iyi bir örneği olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktanınsâbiti -- 15 Ağustos 2016; 11:11:41 >
  • noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt
    Doğru doğru ancak Audi kendine özgü araçlar yapar haldeyken son zamanlarda git gide önemli bir kesimi hayal kırıklığına uğratan tasarımlar yapmaya başladı passat,süper b,a4 ün gitgide birbirine benzeştiğini düşündük,bende dahil birçok insan bu durumu wosvosa bağladık yani vag bu nedenle birçok audici için itici bir durum oldu son yıllarda. Hatta audiclubtr de de bu konular çok tartışıldı.

Bugüne kadar her yeni kasasını hayranlıkla beğendiğim marka yeni a4 ile birlikte rüzgarı tersine çevirdi.Dediklerim çok kişisel olabilir ancak bir müşteri olarak düşüncelerim budur.

• bir marka bir gruba katıldıktan sonra modellerinin birbirine benzemeye başlaması için kaç yıl gerekli??
  • Kapalı otoparka kendi kendine park edebilen sadece 4 halkada var ama gerci fiyatı fazla abarlı orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Orijinalden alıntı: JNG90

Dinliyor musun peki ?

Boy kilo nedir hocam ?

1.78/95 hocam.
    Golf için de aynısını düşünüyorum ama Variant veya Sportsvan gelirse süper olur.

• demişsiniz ki audi vag gruba katıldığından beri araçlar vw ve skodaya benzemeye başladı. ben de diyorum ki audi vag gruba 1965'te katılmış. skoda ise 1994'te katılmış. yani skoda audiden tam 29 yıl sonra vag grubuna katılmış. o zaman nasıl oluyor da audi vag gruba katılınca araçlar skodaya benziyor. audi vag gruba katıldığında ortada skoda yoktu ki araçlar skodaya benzesin. üstelik audinin vag gruba katılımı 1965 sen kaç yaşındasın ki audi vag grubuna katıldığından beri (61 yıl!) audinin tasarımlarının değiştiğini gözlemleyebildin!

@kayzer25 bir marka bir gruba katıldıktan sonra modellerinin birbirine benzemeye başlaması için en azından modellerinin benzetileceği diğer markanın da gruba katılmış olması gerekir. audi nin vag gruba katıldığında modellerinin skodaya benzemesi için skodanın da grupta olması gerekir. ancak skoda gruba tam 29 yıl sonra girmiş!
    esasında yeteri kadar zaman geçmiş. 30 yıl az zaman mı??
  • adamın yazdığı cümleyi oku bir Allahaşkına ya. sen ne diyorsun o ne diyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktanınsâbiti -- 15 Ağustos 2016; 11:57:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Doğru doğru ancak Audi kendine özgü araçlar yapar haldeyken son zamanlarda git gide önemli bir kesimi hayal kırıklığına uğratan tasarımlar yapmaya başladı passat,süper b,a4 ün gitgide birbirine benzeştiğini düşündük,bende dahil birçok insan bu durumu wosvosa bağladık yani vag bu nedenle birçok audici için itici bir durum oldu son yıllarda. Hatta audiclubtr de de bu konular çok tartışıldı.

Bugüne kadar her yeni kasasını hayranlıkla beğendiğim marka yeni a4 ile birlikte rüzgarı tersine çevirdi.Dediklerim çok kişisel olabilir ancak bir müşteri olarak düşüncelerim budur.

100 metreden A4 Passat ve SuperB'i kaç kişi ayırt edebilir ki ?

Tasarımlar bire bir aynı değil ama hepsinde aynı tasarım anlayışışı var.

Dediklerin doğru zaten 9N-Polo/Mk5 Golf/B6 Passat ve şimdikilerine bakarsak aynı sayılırlar.

Direksiyon bile aynı

• İnternet var. Tasarım konusunu oradan da yorumlayabiliriz.

İlla yaşayıp görmek gerekmiyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

demişsiniz ki audi vag gruba katıldığından beri araçlar vw ve skodaya benzemeye başladı. ben de diyorum ki audi vag gruba 1965'te katılmış. skoda ise 1994'te katılmış. yani skoda audiden tam 29 yıl sonra vag grubuna katılmış. o zaman nasıl oluyor da audi vag gruba katılınca araçlar skodaya benziyor. audi vag gruba katıldığında ortada skoda yoktu ki araçlar skodaya benzesin. üstelik audinin vag gruba katılımı 1965 sen kaç yaşındasın ki audi vag grubuna katıldığından beri (61 yıl!) audinin tasarımlarının değiştiğini gözlemleyebildin!

@kayzer25 bir marka bir gruba katıldıktan sonra modellerinin birbirine benzemeye başlaması için en azından modellerinin benzetileceği diğer markanın da gruba katılmış olması gerekir. audi nin vag gruba katıldığında modellerinin skodaya benzemesi için skodanın da grupta olması gerekir. ancak skoda gruba tam 29 yıl sonra girmiş!

Ona bakarsak Citroen Pug'a 1972'de girmiş fakat Pug'la aynı parçaları 2000 küsurlerde kullanmaya başlamış.

Zaten şu an Fabia'dan A8'e çoğu parça aynı veya süslü versiyonundan oluşuyor.

Bu yüzden kalite olarak düşme yaşanması doğaldır her markada olabilir.

(Citroende var mesela.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

Kapalı otoparka kendi kendine park edebilen sadece 4 halkada var ama gerci fiyatı fazla abarlı orası ayrı.

Yakın Zaman'da premiumlarda sıkça göreceğimiz bir sistem lakin şu haliyle opsiyon olarak fazla pahalı ayrıca bir a4 ü yeterli dolulukta bir şekilde aldım demek için en az 200 bini gözden çıkarmak lazım,Quattro vesaire de var,evvela o ücretlere çıkınca insanların yöneleceği araçlar da değişebiliyor şahsen 200 civarına a5 ,250 civarına ise a6 tercih edilmelidir,ülkemizde fiyatlandırmalar kötü durumda ne yazık ki.

@JNG90 aynen demek istediğim buydu ancak arkadaş da kendince haklıdır benim yanlış anlatımımı düzeltmeye çalıştı sağolsun. Bu durum sebebiyle normalde hiç gitmek istemeyeceğim wosvagen,Skoda be seat bayilerine gittim ve araçları tek tek inceledim zaten Audi bayisi ile her zaman iletişim içindeyim araçlara hakimim.Benim Can'ım sıkıldı ama halen Audi tasarım-donanım bazında çok iyi durumdadır merso ve bmw ile rahat yarışır diyen varsa saygı duyarım ama katılmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 15 Ağustos 2016; 12:53:32 >

• 2012 yılında vag grup MQB platformunu tanıttı. tüm c ve d sınıfı araçlar MQB platformunu kullanmaya başladı. dolayısıyla araçlar da aynı altyapı olduğu için birbirlerine benzemeye başladılar. ancak bu audi vag gruba geçtikten sonra değil ortak platform kullanmaya başladıktan sonra oldu.

ancak şöyle bir durum var ki vag grup kasıtlı olarak yapıyor bunu. ortak platform kullanmasına rağmen ve bazı aksesuarlara aynı olmasına rağmen (cam düğmeler vs.) audi-vw-skoda-seat arasında kalite farkları var. bazı araçlar daha sert bazı araçlar daha yumuşak. kiminin ses yalıtımı daha iyi. görüntü birbirine benziyor ancak içerikte kalite farklılaştırılıyor. bunu da vag kasıtlı olarak yapıyor.
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    Yok ben Tiguan alacağım kafaya koydum

Millet Golfere 100.000 lira veriyor Tiguan'ı abimede aldırabilirim arabayı akşamları kaçırırım artık
    tamam arkadaş bir zamanlama hatası yapmış ama önemli olan tasarımların birbirine benzemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayzer75

tamam arkadaş bir zamanlama hatası yapmış ama önemli olan tasarımların birbirine benzemesi

bu zaten genel bir sorun. audiye has değil. tüm araçlar birbirlerine benziyor. bunun için bir araç almaktan vazgeçerseniz hiç araç alamazsınız. fiesta focusa, focus mondeoya, mondeo da aston martine benziyor. vag serisi komple birbirine benziyor. mercedesleri kendi içinde ayıramıyorsun zaten. bmwlerin suvları bile sedanlarına benziyor. zaten hepsi de köpek balığı tasarımı muhabbetinden yola çıkıyor. bahane üretmiş olmak için üretilen bir bahane. üstelik tamamen yanlış bilgi üzerine.
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.