Şimdi Ara

Volkswagen'in Türkiye kararı bir kez daha ertelendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Seni işe yeni aldılar herhalde, hangi konuya baksam saçma mesajlarını görüyorum. Boynu bükük dediğin adam, ambargolara rağmen kıbrıs harekatını yapıp kıbrısı aldı.

Sizin gibi rus uçağını vurma emrini ben verdim deyip, ertesi gün ruslardan özür dileyip pilotları hapse atmadı. Ben görevde olduğum sürece rahibi vermeyiz deyip, ertesi gün rahibi vermedi. Gece yarısı süleyman şah türbesini kaçırıp, vatan toprağını teroristlere bırakmadı.

Sana daha da yazardım ama bu kadarı bile sana fazla.
    Kıbrıs harekatını Ecevit'in itirazlarına rağmen Erbakan yaptı. Bu kadar kör olmayın biraz okuyun araştırın.

Bak bakalım Rauf Denktaş ne diyiyor

• Volkswagen'in Türkiye kararı bir kez daha ertelendi
  • Global otomotiv pazarı daralıyor. Daralan pazarda elektrikli araba nedeniyle içten yanmalıların toplam satışı düşüyor. VW Türkiyeye içten yanmalılar için fabrika kuruyor. Bari elektrikli kursun. Bilemiyorum Altan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu farbrikanın alt temel, dolgu ve yol malzemeleri çalıştığım taş ocağından çekilecek yaklaşık 15milyon ton. Tüm hazırlıklarımızı yaptık tesisimizi büyüttük, kadromuzu genişleteceğiz. Fakat gün geçtikçe umutlarda azalma var. Umarım kurulma kararı gerçekleşir.Minimum 2 sene sabit iş ve yoğun mesai olacak.
  • Ww bu gidişle fabrika felan açmayacak Bu da bahanesi

• VW Türkiye'yi seçmesiende kirli anlaşmalar yapabilir

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Hocam olmadı çuval olayını unutmadın dimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt
    Unutmadım hocam, daha başka şeylerde var ama uzun olmasın diye yazmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Istedikleri olmadi ya, hesapta tehdit ediyorlar. Eskiden olsa boynu bukuk birileri karsilarinda olurdu. Su anda yemiyor tabi.
    Heheeeeheyttt yürü be ibooo kim tutar seni... Sokak ağzıyla siyaset ve diplomasi şaheseri bir politikayla tüm tavizler verilip boynumuzu bükmedik imajıyla açılışta poz verirken bizimkiler, sende göğsünü kabartırsın bizimkiler boyunu bükmedi diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Unutmadım hocam, daha başka şeylerde var ama uzun olmasın diye yazmadım.
    aslında balık hafızaların tazelenmesi adına iyi olurdu
  • neroavalon kullanıcısına yanıt
    Onlar hatırlıyorlar ama işlerine gelmıyor hocam.
  • Damat Volkswagene yüzlerce binlerce mail atsın ,bu işi çözsün
  • Hala naz yeter kardeşim açacaksan açmayacaksan sg

• Bu haberi duyan vatan severler hemen passat golf ve polo depolayarak almanyaya gereken cevabı verecektir herzamanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 18 Şubat 2020; 20:51:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acayip saçmalamaya başladı bu firma gelmesinler ABD tekmeyi vurdu, şimdi ne yapacaklarını şaşırdılar Türkiye’den daha ucuza iş gücü bulamazlar bu denli teşvik ve parası değer kaybeden bir ülkeye gelmek istemiyorlarsa kendileri bilir. Fazla Naz aşık usandırır

• bu ekonomik darlıkta bal gibi de vw gibi bir deve ihtiyacımız var hiç öyle tavşan dağa küsmüş gibi bir hale girmeyin haahhaahahahhaa
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    bu kadar da belaltı vurulmaz ama yani, çok ayıp etmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdocklawless -- 19 Şubat 2020; 1:52:35 >
  • Şu bile 25 bin bak.

sahibinden.com
    Muayeneli satisa hazir 2008 civic - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 790786427
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-muayeneli-satisa-hazir-2008-civic-790786427/detay

Volkswagen'in Türkiye kararı bir kez daha ertelendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 19 Şubat 2020; 2:18:9 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.