|
Bildirim
Seni işe yeni aldılar herhalde, hangi konuya baksam saçma mesajlarını görüyorum. Boynu bükük dediğin adam, ambargolara rağmen kıbrıs harekatını yapıp kıbrısı aldı.
Sizin gibi rus uçağını vurma emrini ben verdim deyip, ertesi gün ruslardan özür dileyip pilotları hapse atmadı. Ben görevde olduğum sürece rahibi vermeyiz deyip, ertesi gün rahibi vermedi. Gece yarısı süleyman şah türbesini kaçırıp, vatan toprağını teroristlere bırakmadı. Sana daha da yazardım ama bu kadarı bile sana fazla. |
memleketin ve milletin hayrına olacak bir durum karşısında gerekiyorsa boynunu bükersin. bükmezsen, ona atar buna tutar yaparsan döviz alır başını gider (aldı gitti), iki sene içinde gıda için cebinden iki kata yakın para çıkar (çıktı gitti).
|
Istedikleri olmadi ya, hesapta tehdit ediyorlar. Eskiden olsa boynu bukuk birileri karsilarinda olurdu. Su anda yemiyor tabi.
|
doğru ya, eskiden kendi valisi isyan edince rusyadan yardım isteyen boynu bükük bir osmanlıdan nerelere geldik hey gidi hey
|
bi de füze at knk daha da gelemez
|
Haaa diyorsun ki: Erbakan koskoca başbakan dan habersiz ülkemiz Kıbrıs'a çıktı. Başbakan yardımcısının ne zamandan beri ülkelere asker çıkarma yetkisi var? Bu adamlar birde üniversite felan bitiriyor. Sizin bitirsiginiz üniversiteyi kapatmak lazım.
|
Bu duruma istinaden hemen passat sırasına girip yüksek talep oluşturmalıyız. Böylece yetiştiremeyip fabrika kurmak zorunda kalırlar... (!) (!) (!)
Birşey olmaz yani yine bizim millet sıraya girer almak için... |
Şu durumda VW grubundan araç alan da ne bileyim...
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 18 Şubat 2020; 19:56:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 18 Şubat 2020; 16:35:38 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 18 Şubat 2020; 17:51:44 > |
|
|
|
|
|
|
|