Şimdi Ara

Volkswagen'in yeni fabrika yatırımı için Türkiye'yi seçmeyeceği iddia ediliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yerli otomobile ekstra vergi indirim getirip ithal otonun daha zor tercih edilir hale getirlmesi lazım.. bu ulkede okadar vw varken ve satılıyorken fabrikayı buraya kurmazlarsa bunun bie bedelide olmalı....

• Kıskançlıktan. evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye deki yatırımların yarıdan fazlasının Alman yatırımı olduğunu düşünürsek hepsi geri gitsinde açlıktan ölelim diye yazacak bir babayiğit aranıyor.

• Geçmiş yıllarda bizim yerimize Polonya'yı seçmişlerdi. Değişen bir şey yok.

• El_domingo kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi bir kere burası türkiye indirim diye bir şey anca sözde olabilir bir kere o indirimi sil ordan, bunun yerine yerli olmayan tüm otomobillere ek vergi koy. Heh şimdi oldu daha fazla hırsızlık aynı mantık, sende sonra bunu bedel diye savun sanki onların çokta umrundaymış gibi LOL.

• Kötü olmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiyeyi seçmeyebilirler ama haberdeki gerekçe saçma olmuş türkiyedeki satışlar sırbistanın da mı altına düşmüş

• ülkeye yatırım gelmemesi normal
    Halk TV
    Türkiye hukukun üstünlüğü sıralamasında 113 ülke arasında 101. oldu
    http://halktv.com.tr/turkiye-hukukun-ustunlugu-siralamasinda-113-ulke-arasinda-101-oldu-287283

• Şaşırdıkmı ? tabiki hayır.
  • Devletin yerinde olsam fabrikası olmayan firmalardan vergiyi , fabrikası olanlara oranla en az 2 kat fazla alirdim
    Reno veya tofaş veya toyota salak mi ülkemize yatırım yapıyorlar . Wv markasını severim ama ülkemize karşı bu tek taraflı çıkar yaklaşımı sinirlerimi bozuyor

• olur mu sayın volkswagen,

yakında dünyanın en ucuz işçiliği burada olacak.neticede ülkenin çoğu işsiz,bir kısmı da gizli işsiz,sahi ülkede çalışan biri varmı lan?

• Ulan hep kaçıyor büyük yatırımlar. Otomotiv sektörü istihdam ve gelir açsından ve yan kolları düşünüldüğünde acayip bir sektör. Ford çok önceden geldi, Hyundai kaçtı, Wolkswagen kaçtı. Bunlar iyi gelişmeler değil.

• gecen aylarda favoriyiz şimdi degiliz ne değisti la bom boş bi haber cidden boş haberi yapanin yorumlamasıda boş boş oğlu boş .boş boşboşboş bobobobobobobos boşbobos boş boş boş boş boş

• VW fabrika acacak dendiginde yazmstim inanmadigimi.
    Kim OTV ile habersiz zirt pirt oynanan dalgali bir ulkeye fabrika acmak ister ki.

quote:

Tabiiki fabrika haberi her turlu iyi bir haber, cevreye zararli bir fabrika olmadigi surece. Kuran sirket yabanci olsa da, istihdam yaratacak, vergi verecek (tabi cok buyuk tesvikler yoksa), yan sanayi de kazananlar olacak, tasimacilikta kazananlar olacak.

Ama nedense ben bu habere inanmadim. Temel atilir o zaman ikna olurum. Yerli araba muhabbeti gibi bir sey olabilir. Yabanci basinda boyle bir haber yok, ayrica bu konu da kaynakta yok. Buyuk ihtimal yalan haber.

Turkiyede en son acilan otomobil fabrikasi ford Otosandir ve 2001 yilinda kurulmustur. Yani son 17 yildir herhangi bir otomobil fabrikasi kurulmamistir. Cogu 90larda kurulmustur.
  • turker03 kullanıcısına yanıt
    Hyundai nereye kaçtı ?

• naziler giremez ülkeye!

• sen adamların turist olarak gelecek vatandaşlarını hapse atmakla tehdit et, sonra da senin ülkende fabrika açmalarını bekle. yok ya. başka isteğiniz var mı?
  • Ucuz işçilik ve dağıtım operasyonları için çok uygun konum fırsatını kaçırmış olurlar. Ben avrupa'lı bir yatırımcı olsam üretim için Türkiye'yi seçerdim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.