Şimdi Ara

VOLKSWAGEN Jetta Sizce Nasıl Bir Seçim ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
37.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Komplike karışık demek herhalde o anlamda kullanmamışsındır. Hiçbir Vw sahibi arabası hakkında olumsuz düşünmez.
    Global olarak komple olduğu doğru, Almanya ve Polonya'da parçası üretilen, Meksika'da monte edilen, Türkiye'de satılan bir araç
  • funk alem adamsın yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Komplike karışık demek herhalde o anlamda kullanmamışsındır. Hiçbir Vw sahibi arabası hakkında olumsuz düşünmez.
    Global olarak komple olduğu doğru, Almanya ve Polonya'da parçası üretilen, Meksika'da monte edilen, Türkiye'de satılan bir araç

Komplikeden kastım çeşitli öğelerin,özelliklerin iç içe olması yani bütün-tam tarzında bir kullanım..

Global kompleksleşme....Güzeldi..

• Amerikada vw her zaman muadillerinden daha pahalı olmuştur. Japon araçlarını insanlar genelde sorunsuz ve ucuz olduğu için tercih ediyorlar.

Ama japonların hiç biri vw gibi olmuyor. Amerikadayken jetta gördüğümde bir defa bir defa daha bakıyordum. Çoğu 2.0tfsi oluyordu ve donanım olarak çok dolu arabalardı. Burdaki boş jettalara alışınca ordaki jettalar sanki passat gibi geliyordu bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Hocam bence de en iyisi kulak asmamak..Zaten senin de tahmin ettiğin gibi kaale alınmayacaklar var..

Amaçları,niyetleri belli zaten..Boşuna uğraşıyoruz laf anlatcaz diye..Anlatmaya da fikirlerimizi söylemeye de devam ediyoruz,etcezde zaten..

Neyse konuyu dağıtmayalım hocam..

Jetta sınıfının en komplike araçlarındandır..Eksileri tabiki olacaktır..Nihayetinde C segmenti bir araç..

Aracı kullandığınız zaman daha iyi anlarsınız dediklerimizi..

İyi Günler,İyi Forumlar..

Cetta komplike araç değil bilakis Amerika piyasası için C segmentinde komple bir araçtır.Türkiye içinde komple bir araçtır fakat fiyatı çok komplike dir.

Bu arada

Komplike : karmaşık, çözülmesi ve anlaşılması güç

Komple : tam, kusursuz, eksiksiz

demektir.

Konuya dönersek, yukarıda da dediğim gibi Cetta kaliteli bir araçtır, fakat Skoda Octovia TSİ + DSG + Elegance almak daha mantıklı.Çünkü Cetta nın Türkiye fiyatı pahalı geliyor.Özetle isim için fazladan para istiyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: 720p

Amerikada vw her zaman muadillerinden daha pahalı olmuştur. Japon araçlarını insanlar genelde sorunsuz ve ucuz olduğu için tercih ediyorlar.

Ama japonların hiç biri vw gibi olmuyor. Amerikadayken jetta gördüğümde bir defa bir defa daha bakıyordum. Çoğu 2.0tfsi oluyordu ve donanım olarak çok dolu arabalardı. Burdaki boş jettalara alışınca ordaki jettalar sanki passat gibi geliyordu bana.

3.5 litrelik motoru olan, içi geniş, sorunsuz, yıllardan beri abd piyasasında olan ve ar-ge'sini burada geliştirdiği için uygun fiyata japon otomobilleri varken adamların bir dikişte içtiği biraların büyüklüğündeki bir motoru, arabasında ne yapsın!.. Hem de doğru düzgün pazarı olmayan bir markanın...
  • Benim mesaj gene yalan olmuş.Dün farklı bir konuda yönetici arkadaşın bana yazdığı mesaj ve kendisine yazdığım mesajda yalan olanlar listesinde.Özelden mesaj filanda gelmedi sorduklarım hakkında.Burada işler ahbap çavuş ilişkisi ile yürüyorsa ve sürekli mesajlarım silenecekse yazmayayım bari.Bi açıklığa getirsek diyorum artık şu konuyu.
    Birde link varsa alayım,forumdan ayrılma için ne yapmamız lazım.Daha düşünmüyorum ama yavaş yavaş hazırlıklara başlasak iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: 720p

Amerikada vw her zaman muadillerinden daha pahalı olmuştur. Japon araçlarını insanlar genelde sorunsuz ve ucuz olduğu için tercih ediyorlar.

3.5 litrelik motoru olan, içi geniş, sorunsuz, yıllardan beri abd piyasasında olan ve ar-ge'sini burada geliştirdiği için uygun fiyata japon otomobilleri varken adamların bir dikişte içtiği biraların büyüklüğündeki bir motoru, arabasında ne yapsın!.. Hem de doğru düzgün pazarı olmayan bir markanın...

formundasın bu aralar

• yaa 1.4 tsi otoban şartlarında oldukça ekonomik hızlı vs olabilir ancak şehiriçi ya da sürekli yokuş viraj yavaşlama duraklama gibi durumlarda kısa süreli turbo kullanımı sürekli, turbonun çalışıp devre dışı kalması turboyu yorabilir belkide motorda ve turboda arızalar yaratabilir kullanım özelliğinize göre 1.6 102 bg modeli de değerlendirin. ancak vw şart değil başka markaları da düşünürseniz C segmentindeki vw,ford toyota ve honda hemen hemen birbirine yakın araçlar hepsinin kendine göre artı ve eksileri var sizin aradığınız artılar ve çok önemsemediğiniz eksiler hangi markadaysa onu seçin bence
  • Diğer Volkswagen başlığında da yazmıştım. İnsanlardaki bu düşünceleri anlayamıyorum. En nihayetinde bir otomobil, en "garip" ve yeni saçma yorumu yapana altın mı takıyorlar?
  • 5 yıl bora kullanmış, 2006 dan beri passat kullanan birisi olarak söyleyebilirim ki; VW güzel araba yapar. jetta ise bayan olsun erkek olsun alınabilir. ama yine de bayan kullanacaksa golf için bir düşünün derim. benim eşim de hatchback araçları daha rahat kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

jetta gibi bir tercihin varsa kesinlikle skoda octavia yı incelemelisin ben ikisinede baktım alacak olsam kesin octavia alırdım zaten herşeyi aynı ama octavia daha şık daha oturaklı geldi bana önce octavia ya bindim sonra jetta ya jetta çok basit . octavia yeni kasa 1.4 tsi 122 beygir 41 milyar yazıyordu hasta oldum arabaya

kardeş octavia iyi de parcası buunmuyor arkadaşımda fabia vardı kaza yaptı servise sorduk parasını cok faiş fiyat dediler birde 2 hafta beklersiniz dediler parça gelecekmiş.bunu duysam inanıp buraya yazmazdım ama beraberdik.güzel olmasına cok güzel araba ona lafım yok.ama Allah korusun kaza yapınca sıkıntı.ha birde parçayı cıkmacı dan temin ettik.o bile buldu servis bulamadı deyip gülmüştük

• quote:

Orijinalden alıntı: BeşiktAŞK93

Citroen,ford,toyota,honda hepsinden vazgectim Jettaya karar verdik ama kullanan arkadaslardan biraz bilgi almak istiyorum. yol tutusu konforu rahatı nasıl sizce bir bayana gore uygunmu ? arabayı bayan kullancak daha oncede soylemiştim.Sizce iyi bir tercihmi ? Cevaplarınızı bekliyorum karar verip inşallah 1 hafta içinde almayı planlıyoruz aracı hayırlısı olsun.burdakilerin fikride benim için cidden cok önemli

Cevaplarınızı bekliyorum Teşekkürler.

otomatikmi olacak manuelmi?

• konu ta 2009 un :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.