|
Bildirim
cari açık okyanus vw fabrikası damla.
|
Bulgaristan’dan daha ucuza ve AB çalışma koşullarının dikkate alınmak zorunda olmaksızın üretim yapılacağı konusuna değinen olmamış. CEO bu yüzden Türkiye demediyse ben de bir şey bilmiyorum...
|
Ülkemiz adına güzel bir gelişme. MTW, ÖTW açısından avantajını görebilirsek daha da güzel olur...
|
KDW'yi unutmussun hocam
|
ulkede guzel birsey oluncq bundqn rahatsizlik duyqn piskopqtlar niye var abi anlamiyorum ya adam bu habere rahatsizmi olmus. yoksa pesimist bi piskopqtmi anlamiyorum. ulkede olan herbolayi akpartinin cebini doldurmak icin yapiyomus bakis acisiyla bakanlardan biktim
|
Cari acik okyanus yorumu en cok begeniyi almis ilginc, o kadar kapandi ki sene sonuna kadar sifirlanacagi tahmin ediliyor, bknzhttp://www.mahfiegilmez.com/p/gostergeler.html?m=1
Forum uyelerinin dunyadan haberleri yok anlasilan.. |
Fabrikadan 5 bin istihdam, yan sanayiden de 5 bin istihdam desen yaklaşık 40 bin kişi ekmek yemiş olacak. Güzel bir haber
|
otomobil markaları İngiltere'ye, abd'ye de fabrika kurabiliyor unutmamak lazım. tek parametre işçilik fiyatları değil, Türkiye otomotivde üretim için yeterli tecrübeye ve yan sanayiye sahip.
|
Manisadan bildiriyorum fabrikanın kapısındayım kıskançlıktan içeri almıyorlar |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|