Şimdi Ara

Volkswagen Passat 2006-2008 2.0 TDİ Otomatik Vites Nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
19.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu motoru 800bin km'de taksi olarak kullanan gördüm. Sorunlu olarak anılması ilginç. Mevcut Passat 2.0 140 bg motorlar farklı mı?
  • Vw piyasasından korkmayın hocam değer kaybetmez ,

Bu aracı alın ve sorunsuz 6 Dsg'nin keyfini çıkarın.

Bu arada 6 ileri Dsg Benzinli modellerde sorunsuz çalışıyor , Dizellerde nasıl çalışır bilemem.
  • Cancan. C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bugün veya yarın bakıp alacağız inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil
    Arkadaşlar aracı şimdi götürdük ekspertize araç tavan kapıçut bagaj hariç ince temizlik boyalı ve ön çamurluk değişen çıktı. Napalım? Fiyatı 43.500'e düşürdük. Mptoru, enjektörü sağlam çıktı..

• Kaç modeldi araç? 2006-2007-2008?
  • Ne diyelim içinize sindiyse ahayırlı olsun.
  • 10 Bin daha ucuza yan, 35 Bin'e Sunrooflu,Deri koltuklu Full 2.0 FSI Passat daha mantıklı yakıt vs diyorsan O 2.0 TDI'ın Enjektör,Turbo cart,curt masrafları FSI İle TDI' arasındaki yakıt masrafını bile aşar aradaki 10 Bin'de cebinde dursun yada passatı aldıktan sonra Gürcistan'a gider gönlüne göre yersin
  • arabaya göre fiyatı güzel
  • Benim en çok sevdiğim Passat bunlardı.Hem 2.0 Dizel,Dsg,donanımları oldukça iyi.Yalnız tek sıkıntı düşük kilometrede olanları bulunmuyor.Kilometreleri genelde düşürülmüş,70-80K km civarı olanlar da 60 binlerden bahsediyorlar.Çoğunun enjektörleri VW tarafından değişime alındı.Benim için boya konusunda(değişen demiyorum)tavan ve ön kaputta boya yoksa sıkıntı olmaz.Bu ikisinde olması tehlikeli durumlar.Tavan boyalıysa takla atmış,ön kaput boyalıysa büyük ihtimalle önden darbe almıştır.Kapıda,çamurlukta boya olabilir.Dışarıda öyle insanlar var ki eline anahtarı aldığı zaman arabayı haritaya çeviriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalypto33 -- 11 Eylül 2014; 16:41:28 >
  • otosarrafı kullanıcısına yanıt
    2006 model Comfortline 2.0 TDİ hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: JDMSaMSuN

10 Bin daha ucuza yan, 35 Bin'e Sunrooflu,Deri koltuklu Full 2.0 FSI Passat daha mantıklı yakıt vs diyorsan O 2.0 TDI'ın Enjektör,Turbo cart,curt masrafları FSI İle TDI' arasındaki yakıt masrafını bile aşar aradaki 10 Bin'de cebinde dursun yada passatı aldıktan sonra Gürcistan'a gider gönlüne göre yersin

2.0 FSi çok aşırı yakıyor kullanan bir çok insan söylüyor fiyatların düşüklüğü sırf bu yüzden.. Benim bildiğim 2.0 TDi'larda dsg ve turbo problemi daha çok 7 ileri yani 2008 sonrası modellerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysetdreams35 -- 11 Eylül 2014; 20:11:00 >
  • Passat dandik araba,latitude e yönel

• ertug0 kullanıcısına yanıt
    Aman hocam haklısınız konfor olarak ama, Renault kadar değer kaybeden bir ikinci araba görmedim. Özellikle latitude, laguna segmentinde..

• quote:

Orijinalden alıntı: canbho

Aman hocam haklısınız konfor olarak ama, Renault kadar değer kaybeden bir ikinci araba görmedim. Özellikle latitude, laguna segmentinde..

Şimdi biri gelir samsung üretimi der o,Bence bulup bulabileceğiniz en güzel araç,passat sıkmadı mı artık,yıllarca aynı terane,dengeler değişiyor artık.Latitude bence passattan daha iyi

• ertug0 kullanıcısına yanıt
    1 hafta öncesine kadar laguna vardı 2010 model, biliyorum kalitesini, konforunu. Ama dediğim gibi, araç bir sene sonra en az 3.000 lira kayıp yaptırıyor, piyasası zaten mezarlık gibi. Biz aracı 11 ayda sattık, ondan tövbeliyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: canbho

quote:

Orijinalden alıntı: JDMSaMSuN

10 Bin daha ucuza yan, 35 Bin'e Sunrooflu,Deri koltuklu Full 2.0 FSI Passat daha mantıklı yakıt vs diyorsan O 2.0 TDI'ın Enjektör,Turbo cart,curt masrafları FSI İle TDI' arasındaki yakıt masrafını bile aşar aradaki 10 Bin'de cebinde dursun yada passatı aldıktan sonra Gürcistan'a gider gönlüne göre yersin

2.0 FSi çok aşırı yakıyor kullanan bir çok insan söylüyor fiyatların düşüklüğü sırf bu yüzden.. Benim bildiğim 2.0 TDi'larda dsg ve turbo problemi daha çok 7 ileri yani 2008 sonrası modellerde

Hocam yanlış biliyorsunuz. 2.0 tdi lerde 7 ileri hiç olmadı. Aksine 2008 sonrası olanlar daha çok tercih sebebidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

Passat dandik araba,latitude e yönel

Hocam aracınızı kaça veriyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

Passat dandik araba,latitude e yönel

Hocam aracınızı kaça veriyorsunuz ?

Hangisini? Sallamasyon olanları mı honda civici mi?

• Yılın Üyesi kullanıcısına yanıt
    Tam bilgi sahibi değilim ama, birinci sayfada bir kaç arkadaş 2006'nın en iyi üretim olduğunu 6 ileri ıslağın sorunsuz olduğunu söylediler, tabii bunlar tamamen kulaktan duyma bilgilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysetdreams35 -- 11 Eylül 2014; 20:50:25 >
  • Son bir sorum olacak;

2006 140.000 km'de 2.0 TDi Passat mı?
    2010 110.000 km'de 1.4 TSi Passat mı?
    İkisi de comfortline, otomatik.

2006 olan 43.500 lira
    2010 olan 49.000 lira

İkisinde de parça parça boyalar var tavan ve kaput, bagaj hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysetdreams35 -- 11 Eylül 2014; 20:56:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.