Şimdi Ara

Volkswagen Passat 2006-2008 2.0 TDİ Otomatik Vites Nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
19.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EPICA

Enjektörlerini iyi kontrol ettirin. Değiştirilmiş mi öğrenin. Enjektör kronik sorunuydu, tanesi 1000 lira civarı yanlış hatırlamıyorsam.

Evet ayni motor passatta 230 binde basima geldi 1.600 lira + 100 lira cekiciye mal oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaya589 kullanıcısına yanıt
    Baktıracağız hepsine, umarım sorun çıkarmaz. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker111

quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Enjektörlerini iyi kontrol ettirin. Değiştirilmiş mi öğrenin. Enjektör kronik sorunuydu, tanesi 1000 lira civarı yanlış hatırlamıyorsam.

Evet ayni motor passatta 230 binde basima geldi 1.600 lira + 100 lira cekiciye mal oldu

Büyük geçmiş olsun, her araçta başa gelecek problemler bunlar ama Passatta kronikleşmiş bir durum söz konusu sanırım..

• Peki 2006-2007 BMW 3.16i ile ışık ve konfot paketi ile kıyaslarsak hangisi daha alınabilir olur?

• Arkadaş arabayı bulmuş alayım mı diye soruyor alternatifleri değil. Konuya gelicek olursak 2.0 motor, dizel, otamatik ve comfortline dörtlüsü bu arabayı alınabilir kılıyor. Temizse kaçırmayın derim. Bu arada ilanın linkini koyar mısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: canbho

Peki 2006-2007 BMW 3.16i ile ışık ve konfot paketi ile kıyaslarsak hangisi daha alınabilir olur?

Bmw 3.16 i yi geç tek kalemde...
    2 motor dizel araba varken esamesi okunmaz.

• Schayter S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumunuz için, araç sahibinden üzerinde yok.. Bir tanıdığımızın arkadaşı satmaya karar vermiş hemen öyle giriştik olaya

• quote:

Orijinalden alıntı: canbho

Teşekkürler yorumunuz için, araç sahibinden üzerinde yok.. Bir tanıdığımızın arkadaşı satmaya karar vermiş hemen öyle giriştik olaya

Tanıdıksa daha iyi.

• Sımdı Laguna deyıncee amann dedım cunku hali hazırda kullandığım Lag. 3 dci Exectuve aracım var Ewet alırkene ben 80 mılyar para verdım araca pıyasaları dusuk nıye bende bılmıyoorum parça sıkıntısıda pek yok ama akıl sır ermıyoor Renonun yada Fransızların Amıral gemılerıne kesınlıkleen çuvallama oluyor ama Lagunalar bakımları yapılmışsa bence cok güzel araçlardır...
  • vaya589 kullanıcısına yanıt
    Size şu kadar diyim uçak gibi araba tek kelimeyle. Joystick navigasyon olsun, deri döşeme olsun, iç kalitesi oldun, ferahlık olsun enfes. Ama kasası kalktı ne yazık ki.. Ondan araç 80 liralardan 40.000 liralara kadar düştü.. Bizde daha çok düşmesin bari diyerek çıkardık hemen elden

• Laguna 3 muydu araç 1.5 dci ?
  • Bu aracın tek sıkıntısı enjektörler.Onlarda sıkıntı yoksa araç gayet güzel.Kilometre sıkıntı değilse gerekli kontroller yapıldıktan sonra alınabilir.Şehir içi 8.5 9 litre yakıtı vardır ama gayet konforlu bir araçtır

• quote:

Orijinalden alıntı: vaya589

Laguna 3 muydu araç 1.5 dci ?

Evet hocam, 1.5 dci Laguna III 2010 executive'di araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysetdreams35 -- 10 Eylül 2014; 22:27:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarBuyer

Bu aracın tek sıkıntısı enjektörler.Onlarda sıkıntı yoksa araç gayet güzel.Kilometre sıkıntı değilse gerekli kontroller yapıldıktan sonra alınabilir.Şehir içi 8.5 9 litre yakıtı vardır ama gayet konforlu bir araçtır

Enjektörlerde, turboda, şanzımanda bir sorun varsa onlarda yarın ki testlerde ortaya çıkacaktır sanırım.. Yakıt olarak ağırlığına göre normal gibi.. Teşekkürler yorum için

• Hocam enjektör değişmiş mi sorun, değişmediyse de vw ücretsiz değiştiriyor pd enjektörleri haberiniz olsun. Servise söyleyince direk değiştirirler. Araca zaten diyecek yok, sizi üzmeyecektir.
  • Wallaha araç 40 bınde olsa 50 bınede satılsaa ben bıneceem bıladerde 3.20 d. var 2010 makyajlı kasa ben BMW den alamadığım surus keyfını Lagunadan alıyorum wallahı gıdışı olsun duruşu olsun rayların ustunde gıdıyoormus gıbı LAG. naapalım ıslerımız daha ıyı olursa ustune koyarız artık kısmet Allah tan hayırlısıı Allahın ıznii ilee...
  •  Volkswagen Passat 2006-2008 2.0 TDİ Otomatik Vites Nasıldır?

• Teşekkürler hocam bilgi için. Aklımdaki tek soru işareti 2015 Ocak'ta yeni Passat'ın gelmesiyle bunun 2 versiyon geride kalacak olması. Umarım fiyatları çok etkilemez.

Korkum o açıkçası..

• bu araç maltepe civarındamı satılık = ) benim bir arkadaşta var çünkü satıcam diyordu. 2.0tdi dsg hemen hemen aynı km lerde.

bu motorlarda sıkça enjektör sorunu duydum internette araştırın. Ayrıca 2.0tdi lar tutulmuyor vergi ve yakıttan dolayı.
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Hayır, İzmirde araç.. Tutulmayan benim bildiğim fsi motor. Tdi'nin tuttuğunu düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.