Şimdi Ara

Volkswagen polo dizel araca benzin koydular (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_2142

Ülkemizde işsizlik varken böyle olaylara gerek yok bence. Ayrıca araçtan inen şöfürün pompaya dokunması kadar sakıncalı bir olay yoktur. Kişide biriken statik elektrik kişi pompaya dokununca kıvılcım yaratabilir gerisini siz tahmin edersiniz.

Yakıt alırken 2 3 kere üstüne basabasa benzinmi diye sorarım. Benzin alıyorsam görevli pompayı depoya koyana kadar başında beklerim. Herkes böyle olmalı sonrasında başınızın ağrımaması için.

Amerikada kullanılan bu sistemi muhtemelen mühendisler düşünmüştür böyle bişey olacağını sanmıyorum. Bende herkes kendi yakıtını koysun isterdim. Pos cihazıyla otomasyon haline getir mis gibi alalım yakıtı.

Statik elektrik belki problem değil de.

Ben inanmıyorum şahsen, bir şahincinin lpg pompasına yaklaşıp, önce sigarasını söndürüp, sonra dolum yapacağını. O bilinç yok bizim millette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fabrikasyon hatada bile arac bedeli talep etmek o kadar zor iken bu durumda istasyonun yaptigi gayet makul bir davranis.

Kimse kimseye arac bedeli vermez ki bu olay onlarin basina ilk gelmiyordur ve ayni uygulamayi yapsalar otopark oto dolar.

Tekrar gecmis olsun.

• Opet'in plakaya tanımlı yakıt tipi sistemi var, SMSle araç plakanızı yakıt türüne bağlıyorsunuz, pompacı yanlış pompa takarsa sistem yakıt akışına izin vermiyor, Opet kullanan arkadaşlar bu sisteme kaydolabilir.

Geçmiş olsun.
  • Diablo kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğin bilgi için teşekkür ederim az önce kaydoldum sisteme

• pompacıda bende bakıyorum ne koyuyorlar diye, kapakta falan diesel yazıyor ama ben yine de vurgulu vurgulu yurodizel diyorum
    birgün "şel vi pavır nitro pılas dizel" dicem bakalım ne tepki vercekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 25 Mayıs 2017; 22:18:19 >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Benzinli fiosu olan arkadaşım var her istasyona gittiğinde mazotlu zannediyorlar çocuk sürekli benzin demekten bıktı
  • nasıl büyük bir hata bu, 20.000 e kurtulacaklarına sevinmeliler olan size olmuş ama satacağınız kişiye yazık değil mi, böyle bir durumu bilmeden aracı alsa yazık olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Benim aracın sesi 500 metre öteden rahatlıkla duyuluyor. Ön kapılarda 1.5D yazıyor. Depo kapağını açınca, deliğin hemen üstünde ve altında "Diesel" yapışkanları yer alıyor.

Buna rağmen, bundan birkaç hafta önce Burdur'daki bir pompacıyı dizel yakıt koyması konusunda zor ikna ettim. Adam benim arabam gibi arabaları iyi biliyormuş ve benim arabam da benzinliymiş.

Dikkatli olmakta fayda var.

LPG bas deseydin.
  • Sigorta şirketi yetkili servisi kabul ederse dua edin, ekşi De shell yanlış yakıt rezaleti vardı ne kadar uğraştılar. Bir bakın derim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.