Şimdi Ara

Volkswagen Polo Motor Arızası ( Sorun Çözüldü ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Haklısınız hocam bunu bu olay ile tecrübe ettim :(

• temizleme köpüğü kullanmamak için su basmak tam bir cahillik.

• Güncelleme;

Aracımda hala sorun devam etmekte. Usta hata koduna göre direksiyon açı sensör hatası dedi. 4 gün serviste kaldıktan sonra tamiratını yaptım dedi fakat sorun düzelmedi.

Anladığım kadarıyla sorun tamamen elektrik arızası. Bir kablo ya da şase problemi var.3 Hafta kadar önce radyatör kablolarını elektrikçi kontrol edip düzenlemişti. Büyük ihtimalle bu yüzden bu sorun oldu.

• Geçen aylarda arkadaşın yeni model cliosu modako da selde su altında kaldı. İçi döşeme sökülüp temizlendi. Birde araç edc şanzıman olmasına rağmen böyle bir arıza olmadı.
    Ya vw dandik araba üretiyor yada birileri aracın bir yerlerini kurcalamış.

İkinci olasılık daha ağır basıyor. Birşeyleri sökerken soket falan kırmış olabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son Güncelleme :

Sorunu birkaç gün yabancı formlardan araştırarak buldum.

Sorun sol arka stop soketinin şase yapmasından kaynaklandığı ortaya çıktı.

https://www.volkswagenforum.co.uk/threads/bizarre-electrical-problem-polo-2014-please-help-resolved.37537/?nested_view=1&sortby=oldest

Bu linklerde ki konulara baktığımda benimle aynı sorunu yaşadıklarını gördüm. Aşağıdaki fotoğrafta da görüldüğü gibi benim aracımın da soketinde sorun varmış. Ertesi gün elektrikçiye gidip şase sorununu tamir ettirdim. Sorunum düzeldi. Küçücük bir sorundan dolayı az daha direksiyon açı sensöründen başlayıp beyin değişime kadar gidecekken bir kablo değişimi ile sorunum düzeldi. Umarım bu sorunu yaşayan olmaz olursa da bu konuya inşAllah denk gelir ve büyük masraflar yapmadan önce sorunu çözülür.

Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim

Volkswagen Polo Motor Arızası ( Sorun Çözüldü )

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.