Şimdi Ara

Volkswagen satışları düşüşte !!! , Renault zirvede (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
4.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VW batacak bu çok açık..ancak zaman alacak..Renault ,Türkiye pazarını domine edecektir, VW nin ahlaksızlıkları kısa vadede maddi ,uzun vadede manevi ve üst düzey maddi zararlara yol açacaktır..Dangalak şişko Merkel bile kurtaramayacak VAG grubunu..Dünya çapındaki yatırım şirketleri Alman otomobil markalarının hisse senetlerini portföylerinde tutmamaya başlamışlar..sebebi de bu şirketlerin başlarındaki ticari davaların büyük risk teşkil etmesi. Özellikle de VAG grubu..Renault ve Toyota dünya çapında yükselişe geçiyor..Çok yakan az kaçan motorlarını revize edebilirse Ford da bu yükselişten payını alabilir
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Toyota ile Fiat Chrysler yükselişe geçiyor..

Reno değil zaten Vag grubunun Pazar payını Fiat kapıyor.Renonun Audi,Porsche den satış kapabilecek markaları var mı?
    Vw de öyle yazdığın gibi kolay kolay batmaz..Bir aralar mousen(Reno fanboyu) tutturuyordu Vag batacak da batacak..
    Vag batsa Pazar renoya kalmaz bundan hiç şüpheniz olmasın.Türkiyede filoya uygun araçları daha çok diye öne geçer o ayrı ki model gammı eksiksiz bir Fiat geçmişte olduğu gibi yine Türkiye pazarını ele geçirir.Yeterki yeni punto gelsin c suv ve yeni Freemont..

http://m.fortuneturkey.com/volkswagen-pazar-payini-fiata-kaptiriyor-28461
    http://www.ototeknikveri.com/haber/10959/avrupada-yilin-ilk-yarisinda-otomobil-satislarinda-rekor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 24 Ağustos 2017; 15:25:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

VW batacak dedi gülün ahali
  • QralCess Q kullanıcısına yanıt
    volkswagen in pazar payını en son kaptıracağı marka fiat. Saçmalıklarından gına geldi artık bakma neşeli takılıyorum Fiat Avrupa dışında sadece ve sadece güney amerikada araç satabilir. Çin dünyanın en büyük otomobil pazarı ve en hızlı büyüyen pazar. Bak bakalım orda en fazla kim satıyor. fiat Çinde koca bir HİÇ. Çinliler Jeep i alsa FCA komple batacak...

Reno-Nissan ın bünyesinde Infiniti var. Yıllık satışına hiç baktın mı? FCA neyle kapacakmış Infinitiyi merak ettim. Maserati-Alfa toplasan şuan 120 bin adet satacak 2017 de. bu sayı ne kadar artacak sence? Bence 2018 de zirve yapar sonra sabit kalır ve zamanla düşmeye başlar. Alfanın ve Maseratinin satacağı bellidir. Almanların farkı burda. İvmeyi sürekli yukarıya taşımada bir numaralar. İtalyanlar öyle değil.

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Boş yere konuşma bak haberler ne diyor ona bak sen...

Maserati-Alfa daha yeni yeni model açılımı yapıyor...

İnfıntini kim la Alfa ve Maserati karşısında amalaya dur sen sendeki kafa güzel...

Ha bu arada infıntini (şu eski Mercedes bileşenleri kullanan eski kafalı marka) ilk çeyrek şatışları 7bin ,Alfa Romeo ise 47bin...
    Bu arada Ford,Gm den sonra en çok satan FCA grup kuzey Amerika'da Belki bilmezsin Arkadan gelenler 1milyondan fazla otomobil satış farkı atmışlar..
    Sen harbi bi halt bilmiyorsun bari konuşma daha da uyuz olurum böyle insanlara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 24 Ağustos 2017; 16:59:59 >
    Ben de hep sana gülüyorum elektrot ..Dünyada bugüne kadar hangi firmaların bir gecede battığını bir araştır o zaman anlarsın..VW kurtların içten içe kemirdiği bir çınara benziyor..istikbali kötü..demedi deme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 24 Ağustos 2017; 17:7:25 >
    Fiat tan bir cacık olmaz..2.sınıf araç üretiyor..fanboylarına da ağlayıp zırlamak düşüyor ancak..Çinliler satın almazsa Fiat ın durumu kolpa
    Bu yorumun doğru katılıyorum ..Neticede yıllardır bu satışları copy paste yapa yapa uzmanlaştın bu konuda..hakkını vermek gerek ..Fiat nere Renault-Nissan nere
  • mitsubashi kullanıcısına yanıt
    Şu attığım iki link öyle demiyor ama..

Toyota'dan Sonra şatışlarını en çok arttıran ikinci grup...

İkinci sınıf araçlar üretiyor dediğin marka sahip olduğu çeşitli markalarla volvodan bile güvenli otomobiller üretiyor..

Magnetti Marelli,Teksid,Comau gibi teknoloji ve parça tedarik devleri var...

Dünyanın en zengin aileleri listesinde bulunan agnelli tarafından yönetiliyor...(Fiat ve Ford dışında aileler tarafından yönetilen markalar da var ama bu listede yoklar)

Yıllık cirosu 16milyar dolar olan marka ancak %5-%6 hissesini satın alır..

Psada nasıl oldu %14 hissesini Çinlilere satarak paçayı kurtardı...

Fiat borcu sıfırladıkdan sonra rahatlayacaktır..

Bizim milletimizin otomobilden ne kadar anladığıda belli Zaten Vw boş paket aracı için 6at sıra beklerler benzinli gitmeyen civice 100-120k para bağlarlar..

Şuda var kusursuz otomobil üreticisinde yoktur bana göre..

• Fanboyluğu bırakıp bakacak olursan; renaultun satışlarının yarıdan fazlasının filo satışı olduğunu göreceksin. Hatta o da beyan ettiği belki de 2/3 ü buluyordur. Filo hariç satışlarda vw renault un önünde merak etme. Sene sonunda da bu tablo değişmeyecek. Toplam satışlarda renault birinci olabilir tabi hükumet yanlısı televizyon yayınları gibisin valla bravo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_motive -- 24 Ağustos 2017; 17:26:9 >
    Volvo'dan güvenli otomobiller üretiyor kısmından sonrasını gülmekten okuyamadım ve hala da okuyamıyorum ..Aklıma EroNCAP tan 3 yıldızı zor bela alan ölüm kutusu Egea geliyor da
    Arkadaşların kalbinde yatan kuyruğunu tramvay çiğnemiş aslan Egea ya laf söylemeyeydin iyiydi ..biraz dan konuyu kilitlemeye gelir reklam cinler
    ..Fiat fanboyları çok ezik olur..İlla birşeyin fanboyu olunacaksa Mitsubishi ne güne duruyor ....hele ki Attrage dan başkasını tanımam..nerede o Tasslehoff denilen Kender ..gel de Fiat fanboylarına karşı markanı savun
    Bünyesindeki çeşitli markalarla dedik değil mi ? Körsün galiba...Ya da bir yerlerde sorun var herhal...

Volvonun Fiat Grubundaki dengi Alfadır..Bak bakalım Volvo ile Alfanın son Euroncap sonuçlarına...

Bu forumda adamı kanser eder nerde o eski kullanıcılar mumla değil güneşle arar olduk ...

Kafa güzel herhalde be içip geldin buraya atrage arabamı? Onu bir soraydın.. .....

• Kutlayalım... Bize neoluyosa...

• Yenilik yapmadıkça daha çok geriye düşerler. Şimdilerde yenilik yapıyorlar ama iç dizaynı hala değiştiremediler. Gerçi değişime ne gerek var bizim millet yine alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazador1453 -- 24 Ağustos 2017; 17:42:22 >
    Lafı çevirme ..Ben kör değilim de sen sağırsın herhalde ..Egea , Fiat grubuna dahil değil mi?
    Attrage 1 Numara..ben forumdaki fanatiklerine güzelleme yaptım..sevinsin yavrucaklar diye..Forumda her cins fanatik var sen kendini yalnız hissetme
  • Elin Almanı, Fransız'ı milyar dolarları kazanıyor bizim Türkler burda birbirini yiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.