Şimdi Ara

Volkswagen satışları düşüşte !!! , Renault zirvede (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
4.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayal alemi guzel mi kardes nasil gelebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QralCess Q kullanıcısına yanıt
    Kardes infinitinin dunya genelinde ne kadar sattigindan haberin var mi? nerenin satisi bu 7 bin? Sadece 5 ayda 104 bin satti. 2016 satisi 230 bin adet

Toyotadan sonra satislarini en cok artiran ikinci grup mu? Toyota bu sene satislari artiramadi?

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    He tmm tmm.

• Mouseon bombayı kurdu gitti , millet birbirine girdi
  • Vw batar mı? En kötü ihtimal Alman hükümeti tarafından desteklenir.

Bu arada Renault çu arkadaşlarım fanatizmde hondacıları geçmiş gözüküyor.

Vw avrupa pazarının yanısıra;

Afrika ve Güney Amerika pazarında da oldukça aktif.

Ama asıl büyük oldukları yer Çin pazarı. Şangay da sokakta gördüğüm arabaların hemen hemen yarısı vw. Ticari taksiler tamamen vw santana. Ayrıca skoda ve audi de çok fazla seviliyor.

Vw satışlarının Türkiyedeki düşüşünün tek sebebi fiyatları. 9 ay önce 80 bine aldığım golfü şimdi 108 bine satıyorlar. Şimdi alcak olsam ben bu paraya golf almam. Gider 80 bine egea alır keyfime bakarım. Veya biraz daha kasarım kendimi kuga alırım vs. Vs.

Renault ve vw asla aynı kalemde değildir. Olduğunu söyleyenler hayalperesttir.

En çok satılan en iyi değildir.

• Artık başlıktan anlıyorum kimin açtığını konuyu,kelimeler kifayetsiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocatepe K kullanıcısına yanıt
    Renocular cidden çok uçuk kafadalar bunu çok iyi anladım..

Hele birisi çıkıp 250milyar dolar nakiti var dedi...

FCA,VAG,GM gibi markaları kaç kez alıp satar bu para...

Düşünebiliyormusun 250milyar dolar...

Yukarıdaki grupların gelirlerini toplasan 300-400milyar dolar anca eder onca markaları var ama arkadaş Reno-Dacianın bu parayı neredeyse çıkardığını söyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 24 Ağustos 2017; 20:51:56 >
    Sunlari koyalim ak ile kara belli olsun

Volkswagen satışları düşüşte !!! , Renault zirvede

Analistlerin yayınladığı raporu gördün mü?
    Fiat Chrysler/Ferrari hisse değeri bakımından tesladan bile çok kazandırıyor..
    Neden FCA gibi markaların adı Ford,VAG,Toyota,GM ile anılıyor ortaklıkta vizyon farkı Reno&Dacia grup ile Fiat Chrysler grubun vizyonları aynı değil bununla beraber Reno bunlara denk olabilecek bir grup değil..
    Zaten Her yazılana inanma Fiat Opeli almak istediğinde 5-6milyarlar konuşuldu..

Psa 4e aldı vergilerle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 24 Ağustos 2017; 21:39:57 >
    Adım atmana gerek yok..sen zaten hep o alemdeydin..yerinde kalman yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekose53

Arkadaş bu ne vw düşmanlığıdır. Satışı azaldı diye mutlu oluyor adam. Kendi kendine tespitler falan komedi. Yalnız çoğu satışının filo olmasına baya güldüm. Geçici olarak hatrı sayılır büyüklükte olan bir rent a car da çalışıyorum. En çok alınan araçlar 1-Egea 2-Clio 3-Symbol ve megane. Hatta 2 günde yaklaşık 50 küsür sıfır egea taşıdık geçen hafta. He vw araçları yok mu tabikide var çoğunlukla passat var birkaç tane polo ve tek tük golf. Yeni kasa jetta dizel otomatik filo specle gelirse satışlar büyük oranda artar.

filoda ben reno ve vosvosun aynı satış rakamlarında olduğunu düşünüyorum ikinciyeni.com u takip ediyorum. bugün 12 vosvos filodan kullanıcıya satıldıysa 14 reno yarın 15 vosvos satıldıysa 10 reno gidiyor... çelik motorda hatırı sayılır bir filocu sanırım. siteye girip devam eden acık artırmalara bakarsan vosvosoun daha çok filo çıkması var. ayrıca bu sitede en kötü günlük 10 - 12 tane midlineplus 34 lc palakalı 90 lık beyaz golf satılmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

quote:

Orijinalden alıntı: Ekose53

Arkadaş bu ne vw düşmanlığıdır. Satışı azaldı diye mutlu oluyor adam. Kendi kendine tespitler falan komedi. Yalnız çoğu satışının filo olmasına baya güldüm. Geçici olarak hatrı sayılır büyüklükte olan bir rent a car da çalışıyorum. En çok alınan araçlar 1-Egea 2-Clio 3-Symbol ve megane. Hatta 2 günde yaklaşık 50 küsür sıfır egea taşıdık geçen hafta. He vw araçları yok mu tabikide var çoğunlukla passat var birkaç tane polo ve tek tük golf. Yeni kasa jetta dizel otomatik filo specle gelirse satışlar büyük oranda artar.

filoda ben reno ve vosvosun aynı satış rakamlarında olduğunu düşünüyorum ikinciyeni.com u takip ediyorum. bugün 12 vosvos filodan kullanıcıya satıldıysa 14 reno yarın 15 vosvos satıldıysa 10 reno gidiyor... çelik motorda hatırı sayılır bir filocu sanırım. siteye girip devam eden acık artırmalara bakarsan vosvosoun daha çok filo çıkması var. ayrıca bu sitede en kötü günlük 10 - 12 tane midlineplus 34 lc palakalı 90 lık beyaz golf satılmaktadır.

Doğrudur, çelik motorlada iş yapıyoruz. 0 araç filosuna birkaç kere uğradım ancak vw araç sayısı dediğim gibi reno-fiata göre azdı. Bu arada mevzu 2017 ocak-temmuz satışları. Eski araç satışına bakarak nasıl ocak-temmuz ayı içerisinde vw ile renonun aynı satışı yaptığına karar verdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekose53 -- 25 Ağustos 2017; 2:06:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tartekin kullanıcısına yanıt
    dizelgate 2015 yılında oldu 2018 e giriyoruz. sizin orda zaman nasıl işliyor bilmiyorum ama skandal olalı burda 2 yıl geçti Hala batacak yeaaa deyin durun adamlar rekor kar açıkladı ikinci çeyrekte
    Renodaki vizyon çok düşük mercedesle ortaklıkları var doğru diyosun Fiat ortalık malı olmuş herkese dadanmaya uğraşıyor kimse de yanaşmıyor. Anca Çinliler bakar yüzünüze Toyota napsın FCA yı niye ortaklık kursun. NE alabilir FCA dan neden alsın. Ferrariden motor alacak hali yok BMW ile ortaklık kurdular en akıllı hareket. Fiat aç karnını doyursun bünyesindeki markaları adam etsin önce. Opeli alıp napacaktı batıracaktı.
  • Türkiye'de ki alman arabası hastalığını anlamadım gitti. Her markanın iyisi var kötüsü varki marka gibi genelleştirmesen önce her modelin iyisi var kötüsü var kullandığı motor, malzeme kalitesi olarak. Burdan yola çıkarak fransız arabası kötü alman arabası iyi diye genellemek anlamsız.

Wv nin düşüşünü de çok sevdiğimiz, bizi insan yerine koymayan doğuş oto ve fiyat politikasına bağlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ne ortaklığı motor veriyor onu da beceremiyor Mercedes servisleri kuyruk oldu motorlara yazılım atıp beygir düşürmekten onu bile beceremediler...

Sen galiba 15-18yaşında bir çocuksun FCA daha önce BMW ile ortaklık kurdu şimdide otonom sürüşü için kurdular...

Fiat,Opele,Suzukiye,GM(Çeşitli markalarına),Tata daha önemlisi yüksek hacimli dizelleri Maserati,Alfaya veriyor..

Unutmadan hatırlatayım Renonun verdiği motorun mucidide FİAT tır..

Daha fazla zırlama..

Batacak diyorsak batacak ..en azından Moueson un gönlü hoş olsun
    Valla senin yaşın en fazla 25 felan. Senden baya büyüğüm onu bil gerisini düşünme. Mercedes renodan ticari araç aldı mesela. Infinitinin araçları mercedes bileşenlerini kullanıyor. Ortaklık ortaklıktır işlerine yaramasa sürdürmezler...Fiat ın opele verdiği dizel yok hangisini vermiş. 1.3 multijet vardı o da GM ile ortak geliştirildi. Renonun motorunun mucidi nasıl fiat? Dizel motoru fiat mı çıkarmış? Commonrail yaptılar diye mucid oldular bak sen...O ağzını topla yoksa ben toplamasını bilirim evlat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 25 Ağustos 2017; 10:16:48 >
    Hade yürü işine gm ile beraber geliştirmişlermiş Dci yine Reno tek başına yaptı zaten

Dizelin bugünlere gelmesinin en önemli sebebi Fiattır...

Infintinin araçları eski Mercedes parçaları kullanıyor...bunu överek anlatman bayağı komik Ee tabi sende haklısın o markanın görüp görebileceği odur...Eski bileşenleri kullanmaktır...

Ona değil de Mercedes'e yanarım Dci yüzünden hangi servis masrafları açıldı hangi imaj zedelenmeleri oldu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.