|
Volkswagen T-roc 1.5 Tsi - Peugeot 2008 1.2 Allure - Opel Grandland X Enjoy - Birini Seçmem Gerekiyo (2. sayfa)
-
-
Sizin için de hayırlı olsun. Kazasız belasız ve sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Normalde taş çatlasın olması gereken fiyatlar bunlar aslında.
-
Hocam opel grandland x tartışmasız tercihiniz olmalı, 2008 ve T-roc alt segment arabalar , isterse almanyada D segment yasın, Egea E segment yazsa E segment olmuyor ama grandland tam bir C segment araba ve donanım olarak çok daha dolu.
-
Grandlandx tercihi mantıklı olacaktır.
-
2008 ve T-ROC B Suv'dur, bu fiyatlara çıktımı C-Suv almak daha mantıklı zaten sizde C suv almışsınız.
Hayırlı olsun
-
C5Aircross da C segment suv, hatta Cr-V 'de C segment SuV
Göz var izan var. Golf platformu üzerine yapıldı. Iyi tamam ama bu arabayı büyütmüş olmuyor.
Bence bu çok su götürür herkes ihtiyacına göre alsın.
Chr Troc bunlar C segment Diye geçiyor olabilir. Ama benim gözümde ihtiyacimi CRV gibi karşılamıyor mesela, Kodiak Xtrail CRV Rav4 bunlar rakip olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 12 Şubat 2021; 13:31:57 >
quote:
Orijinalden alıntı: AIRBOSSC5Aircross da C segment suv, hatta Cr-V 'de C segment SuV
Göz var izan var. Golf platformu üzerine yapıldı. Iyi tamam ama bu arabayı büyütmüş olmuyor.
Bence bu çok su götürür herkes ihtiyacına göre alsın.
Chr Troc bunlar C segment Diye geçiyor olabilir. Ama benim gözümde ihtiyacimi CRV gibi karşılamıyor mesela, Kodiak Xtrail CRV Rav4 bunlar rakip olabilir.
Hocam CRV D segment SUV
Yanlisin var T-Roc ike falan ayni segmentte degil.
D segment C segment diye segmentler kalmadı artık o u yaziyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X