Bildirim
Volkswagen TOUAREG KULÜBÜ (Bilgi & Paylaşım) (9. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ALTUNSU53
herkese hayırlı bayramlar.
konunun başından buyana yazılan butun yorumaları okudum .Gördüğüm kadarıyla bır kaç arkadas harıcınde kımse buyuk bır sorunla karsılasıp yuksek mıktarda paralar harcamak zorunda kalmamiş.Yaklaşik 20 gundur touareg lerle ılgılenıyor ve arastırıyorum. 2.5 kullanıcı tr daha fazla gordugum kadarıyla hem yakıt hemde vergı yonunden ama 2.5 kullanıcılarının gonullerının 3.0 dan yana oldugunu gorunuyor .
Benim sizlere sormak ıstedığım ınternette suan satılık olan 2005/2006 model 2.5 veya 3.0 lerın km lerı yaşları ıtıbarıyle 200 bın km den asaği yok .Aranizda bu km olup 2.5 veya 3.0 kullanan veya satın alan varmı varsa eğer yasadığı problemlerı bunların malıyetlerını veya sorun açma olasılığı yuksek parçalar hakkında bılgılerını paylasırsa memnun olurum.şu an japon aracı kullanıyorum ve malıyetsız ve sorunsuz bı araç touareg alıp üzücü masraflarla karşılaşip boşa para harcamak ve can sıkıntısı cekmek istemıyorum.
Vw touareg in özelliği uzun yıllar ve uzun yollar gitmesi içindir. Bas marşa git gidebildiğince. Eğer her araçta olduğu gibi servisini ( Yağını , suyunu, vs bakımını) zamanında yapar zorlamadan yormadan düzgün ve temiz yakıtla kullanırsan (Aksilikler hariç) 700 bin banamısın demez. (870 bin yapan alman gördüm) Parçasına gelince servise gidersen biraz tuzlu ama iyi araştırırsan piyasadan orjinalini yada orjinali gibi kalitelisini gayet makul fiyata buluyorsun. Ve japan araçlar kadar arıza yapmaz onlar kadar masraf açmaz. 2.5 ile 3,0 arasında da biraz güç birazda hız farkı var. 2,5 5 silindir 3,0 6 silindir...
2,5 tdi her sanayide parçası var (çünkü vw transporter 2,5 la aynı motordur) 3,0 ise parçasını her sanayide bulamaya bilirsin...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Howlin Wolf
Far ampulleri değiştiği halde yine güzel aydınlatmıyor. Sizce neden olabilir?
Size söylemiştim Osram olsun diye siz farklı almıştınız ebaydan sanırım, benim verdiğim adrestekilere bir bakın ben bir sene oldu takalı gayet memnunum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: scoutman81
quote:
Orijinalden alıntı: Howlin Wolf
Far ampulleri değiştiği halde yine güzel aydınlatmıyor. Sizce neden olabilir?
Size söylemiştim Osram olsun diye siz farklı almıştınız ebaydan sanırım, benim verdiğim adrestekilere bir bakın ben bir sene oldu takalı gayet memnunum..
Foruma yazmayı unutmusum, problem ampullerde değil far merceklerindemis. Mercekler zamanla kararıyor bu yüzden temizlenmesi gerekiyormus. Ampullerde sorun olunca titreme yapıyor hocam...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni far yollıyalım yurtdışından??
Ankara'da komple far temizliği için aldığım fiyat (2 far için) 500TL (2 ay oluyor) .quote:
Orijinalden alıntı: locoste88
yeni far yollıyalım yurtdışından??
İşini iyi yapan başka bir yer bakıyorum. Sol far içerden terleme yapmaya başladı.
Ankara'da bildiğiniz bir yer var mı? -
gardaş defransiyel kilidini bi kapat aç yada acıksa kapat vitesin oldugu yerde anahtar deligi gibi var kontak anahtarını tak çevir çıkart öyle çalıştır bide aracı
la bileydim 2 tane far yeni aldım eskilerin sadece ayar plastigi tıktık kacırıyoru tam ayara girmiyordu saglamdı yeni aldım 2 tane bileydim yollardım ;) mercekleri saglamdı
ayrıca farlar cok kolay sökülüyor tek tornivadayı aşşaga basınca tak önden cıkıyor birde vidası var ceviriyorsun farı öne dogru ittiriyor acın arkdasını bi hava tutun ne bileyim temizlenir yani @mrbwp
len gardaşım senin ekranda 70 km re gidiyon gösteriyor artı elfreni çekik lambası yanıyor snin el freni teli kopmuş boş bi yere dur bas iyice el frenini d ye tak gaz la kalkıp gidiyorsa kopmuştur benimde öyleydi tel kopmuştu el freni hiç tutmuyordu bi kontrol et el frenini
Yılın korku filmiquote:
Orijinalden alıntı: locoste88
len gardaşım senin ekranda 70 km re gidiyon gösteriyor artı elfreni çekik lambası yanıyor snin el freni teli kopmuş boş bi yere dur bas iyice el frenini d ye tak gaz la kalkıp gidiyorsa kopmuştur benimde öyleydi tel kopmuştu el freni hiç tutmuyordu bi kontrol et el frenini
Demontage VW Touareg
Klassen KFZ-Demontage Ltd.youtubeDemontage VW Touareg 5.0 V10 TDI - www.klassencarparts.comhttps://www.youtube.com/watch?v=0IwcHkjS6gE
Güzel Reklam :https://www.youtube.com/watch?v=W9FHllX1srY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbwp -- 1 Ağustos 2015; 22:31:57 >
-
Ampul değişimi kolaymış.quote:
Orijinalden alıntı: mrbwp
Yılın korku filmi
Demontage VW Touareg
Klassen KFZ-Demontage Ltd.youtubeDemontage VW Touareg 5.0 V10 TDI - www.klassencarparts.comhttps://www.youtube.com/watch?v=0IwcHkjS6gE
Güzel Reklam :https://www.youtube.com/watch?v=W9FHllX1srY
Alıntıları Göster
Far temizliğini deneyip de başarılı sonuç alan oldu mu hiç ?
-
Merhaba arkadaslar bende touareg 4.2 yil 2007 var . Belki siz yardimci olursunuz DVD ve Tv izliyorum arabada ancak araba haraket etdiginde ekran siyaha donuyor yalniz ses geliyor. Ekrani hep acik saklamanin yolu varmi ?quote:
Orijinalden alıntı: mrbwp
Merhaba,
Yeni kullanıcıları da görmek çok güzel :)
6 Aylık güncel vergi paylaşımı yapayım hemen: 3,2 V6 - 2004 / 1.131,50TL (6 Aylık)
Ankara'da Touareg kullanıcıları bir araya gelsek ne güzel olur.
Alıntıları Göster
-
Merhaba,Ilk kez 4.2 Toureg benzinli sahibi olmak üzereyim.2004 model.Fiyat ve sürüç hakkında bilgisi olan var mı?Teşekkürler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam,tv anteni arka cam üzerinde olduğu için,araba hareket ettiğinde yayın kopar,sadece ses kalır.Görüntü sabit isteniyorsa,Arabanın üzerine anten takılıyoruz.Bence hiç düşünme😀
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
FAULT RUNING GEAR WORKSHOP: Bu uyarı bende de olmuştu. Başıma gelen duruma göre şu bilgiyi paylaşabilirim. Yükseltme alçaltma özelliği sorunsuz çalışır ama bir arıza olduğunu gösterir büyük ihtimalle. Bir süre sonrada körüklerden sorunu olanlar yada kompresörünün değişmesi gerekebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Forever79
FAULT RUNING GEAR WORKSHOP: Bu uyarı bende de olmuştu. Başıma gelen duruma göre şu bilgiyi paylaşabilirim. Yükseltme alçaltma özelliği sorunsuz çalışır ama bir arıza olduğunu gösterir büyük ihtimalle. Bir süre sonrada körüklerden sorunu olanlar yada kompresörünün değişmesi gerekebilir.
Aynen dediğiniz gibi yükseltme alçaltma sorunsuz çalışıyor. Birde aküm zayıf bu yüzden de olabilir mi sizce? -
Büyük ihtimalle akü ile ilgisi yoktur.
Servisten net bilgi alırsınız. Biraz can sıkıcı bir durum olabilir. Duygusal olarak.
İnşallah büyük bir sorun değildir. -
Selam, aynı uyarı bende de 1-2 defa olmuştu. Fakat kompresörlerde bir problem çıkmadı. ,quote:
Orijinalden alıntı: Howlin Wolfquote:
Orijinalden alıntı: Forever79
FAULT RUNING GEAR WORKSHOP: Bu uyarı bende de olmuştu. Başıma gelen duruma göre şu bilgiyi paylaşabilirim. Yükseltme alçaltma özelliği sorunsuz çalışır ama bir arıza olduğunu gösterir büyük ihtimalle. Bir süre sonrada körüklerden sorunu olanlar yada kompresörünün değişmesi gerekebilir.
Aynen dediğiniz gibi yükseltme alçaltma sorunsuz çalışıyor. Birde aküm zayıf bu yüzden de olabilir mi sizce?
Alıntıları Göster
Çok nadir arada bir yapıyordu (en son 1-2 ay önce yapmıştı ama sizin ekrandaki gibi bir çok uyarı yoktu) ve genellikle gün içinde aracı ilk çalıştırır çalıştırmaz hareket ettiğim zamanlarda (kompresör dolmasını bekleyemediğim zamanlarda) oluyor ve sonra stop edip yeniden çalıştırdığımda kayboluyor.
Biraz araştırmıştım zamanında, bu durum anlık bir voltaj eksikliğinden ve soğuk havalarda nadiren olabilirmiş. Dediğiniz gibi akü eskiyse de olabilir.
Şuradan da bir bakın:Club Touareg ForumFault running Gear workshophttp://www.clubtouareg.com/forums/f43/fault-running-gear-workshop-23900.html
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X