Şimdi Ara

Volkswagen, Türkiye'de kurduğu şirketi kapatıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
2
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uyanın, sonra iş yok diye ağlıyorsunuz, bugün en çok satan telefonların çalıştırdığı personel sayısı: samsung türkiye eyüp merkez ofisi 8 kişi, apple türkiye merkez şube: 6 kişi. bir de ülkemizde üretim yapan vestele bakalım, vestel personel sayısı: 16 bin kişi. Tercih sizin, çocuklarinizin geleceği sizin elinizde, her şeyi devletten beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formgonder2055 -- 29 Aralık 2020; 16:46:13 >
  • formgonder2055 kullanıcısına yanıt

Doğru söylüyorsun hocam. Sırf kendisi daha çok satsın diye başımıza bir dünya vergi getirten, IMEI ücretini 150-160 TL'den 2000+ TL'ye çıkartan Vestel'i alalım.

Ayrıca bir çok ilde yer alan Samsung/Apple mağazaları veya büyük teknoloji mağazalarındaki ilgili firma standlarında çalışanları felan hiç saymayalım. Bir firma sadece merkez şubesinden ibarek çünkü.

• SevenDeadlySins S kullanıcısına yanıt
    Vatan, millet, devlet, hükümet kavramları birbirine karışınca (karıştırilinca) böyle oluyor işte
  • Adaletin hukuğun demokrasinin olmadığı ülkede iyi yapmış kapamış şirketi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevenDeadlySins

Bu mesaj silindi.

• Alperk87 A kullanıcısına yanıt
    Gönderdigin link kaynak onedio.com cehape fetö bağlantili, keske halk tv kaynakli atsaydin daha inandirici olurdu :D

• VW yöneticisi kararın siyasi olduğunu söylemişti.

• Asgari ücretin 300 euro küsur olduğu bir ülkede wolkswagen çekiliyor, durum o kadar vahim..

• snowtger kullanıcısına yanıt
    Vestele para kazandiracagima sefil olmaya raziyim.

• SevenDeadlySins S kullanıcısına yanıt
    Konuyla alakası yok ama yorumunuza istinaden yazmak istedim. İş başvurusu nasıl yapilirim aktrollük için acaba?
  • Diriliş ertuğrul seyredenleri sahneye davet ediyoruz.Dış kaynaklı bir yatırım imkanı doğsa ülkemiz kalkınıyor.Dış kaynaklı yatırımlar ülkeden çıksa zaten onlar düşmandı ne gereği var demeye hazırlar.Çarkıfelek gibi dönüp durmakla geçiyor ömürleri.

• Anlamıyorum napalım otorup ağlayayım mı adamlar yatırım yapmyor, şirketin ceo su kendi ağzıyla diyor politik nedenlerden dolayi diye, niye aktroll bilmem ne tartana yapiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

Adam pkk ya operasyon yaparsan fabrika kurmam diyor,bizimkiler ağlıyor
    Nasıl bir düzene düştük yav

volkwagen "pkk ya operasyon yaparsan fabrika kurmam diyor" kime söylemiş buna cevap olarak ne söylemişiz. arabalari iade edecekmiyiz merak ettim..

• Kardeşim 19 bin lira bedelli iş ne onu soruyorum bırak A Haberi falan.

Siz de Sözcü Yeniçağ dan falan haber koyuyorsunuz önüme. Sen bana inanmazken benim sana inanmamı nasıl bekliyorsun kaynak olarak?

19500 liralık iş ne? Bak soru basit. Ne yapıldı da 19.500 tuttu ama 17 milyon lira alındı?

Sayıştay raporu Ekremin dağıttığı sütlerin usulune uygun olmadan ihale edildiğini 3 liralık süte 8 lira ödendiğin ve dağıtıldı denen miktardan çok daha az olduğunu da söylüyor?

Bunu niye söylemiyorsun, işine gelmediği için mi?

Neyse ya bloklayayım gitsin bunlarla ben neden uğraşıyorum ki arkadaş?

• quote:

Orijinalden alıntı: SevenDeadlySins

Gönderdigin link kaynak onedio.com cehape fetö bağlantili, keske halk tv kaynakli atsaydin daha inandirici olurdu :D

Sayıştayda chpli fetocu dimi? :D akshdkasgdjhasgfdgfhasdh pkkyı unuttum pardon aghsdfhgasfdagshd

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

Kardeşim 19 bin lira bedelli iş ne onu soruyorum bırak A Haberi falan.

Siz de Sözcü Yeniçağ dan falan haber koyuyorsunuz önüme. Sen bana inanmazken benim sana inanmamı nasıl bekliyorsun kaynak olarak?

19500 liralık iş ne? Bak soru basit. Ne yapıldı da 19.500 tuttu ama 17 milyon lira alındı?

Sayıştay raporu Ekremin dağıttığı sütlerin usulune uygun olmadan ihale edildiğini 3 liralık süte 8 lira ödendiğin ve dağıtıldı denen miktardan çok daha az olduğunu da söylüyor?

Bunu niye söylemiyorsun, işine gelmediği için mi?

Neyse ya bloklayayım gitsin bunlarla ben neden uğraşıyorum ki arkadaş?

Sayisstay raporundan alıntıdır:

söz konusu iş kaleminin hakedişte ödenen miktarı (tünel hariç) 445.138,90 m3’tür

(yaklaşık maliyette öngörülen miktarın 21 katı). Bunun 300.671,93 m3’ü yaklaşık maliyete

esas alınan; ancak ihale dokümanı kapsamında yer almayıp, talep eden isteklilere verildiği

söylenen Güzergah Boykesiti proje paftasındaki kısma aittir. Kalan 144.466,97 m3’lük kısım

ihale dokümanı kapsamında yer almadığı gibi isteklilerin hiçbir şekilde bilgisinin olmadığı,

yaklaşık maliyet hesabında da dikkate alınmayan Ovit Tüneli giriş ve çıkış kavşaklarına ait

olan ve herhangi bir onay olmadan yüklenici tarafından yapılan miktardır. Sonuç olarak

yaklaşık maliyette bedeli 19.568,00 TL olarak belirlenen iş kalemi için yaklaşık

17.000.000,00 TL ödeme yapılmıştır.

Kaynak: Karayolları Genel Müdürlüğü 2019 Yılı Sayıştay Düzenlilik Denetim Raporu sayfa 73

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bunlara lütfen cevap vermeyin,önünü göremeyen insanlara laf anlatamazsınız kendinizi yormayın böyle "insanlarla".
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.