Şimdi Ara

Volkswagen Türkiye piyasasındaki liderliğini kaybetti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beyinsis

Bu cümleden pek bişey anlamamış olsam da "orumunuza baktıgımda sizin ve fanı olduğunuzu hissettim, bence ülkemize yararı olmayan hiç bir markanın fanboylugunu yapmaya gerek yok ." fanboy kelimesini seçebildim. Hiçbiri yerli değil. Vw güzel araba üretiyor ve makul rakamlara satıyor. Bunları idrak edebilyor olmak fanboyluksa, ben fanboyum.

Golf ve Cc den başka guzel bir Vw arabasi soylede bilelim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu cümleden pek bişey anlamamış olsam da "orumunuza baktıgımda sizin ve fanı olduğunuzu hissettim, bence ülkemize yararı olmayan hiç bir markanın fanboylugunu yapmaya gerek yok ." fanboy kelimesini seçebildim. Hiçbiri yerli değil. Vw güzel araba üretiyor ve makul rakamlara satıyor. Bunları idrak edebilyor olmak fanboyluksa, ben fanboyum.

Hala fanboyluk yapıyorsunuz.Allah aşkına hangi vw arabası uygun fiyata satılıyor,tasarımlarıda öyle ahım şahım değil. 130 bine golf almak uygunsa diyecek bir şeyim yok !

• quote:

Orijinalden alıntı: Şifon

quote:

Hala fanboyluk yapıyorsunuz.Allah aşkına hangi vw arabası uygun fiyata satılıyor,tasarımlarıda öyle ahım şahım değil. 130 bine golf almak uygunsa diyecek bir şeyim yok !

88'e tüplü civic alana kadar 90'a golf alırım. o kadar kalite farkına 2bin lira hiçbirşey. ha bir de böyle kişilerle aynı arabayı kullanmamak var:http://www.milliyet.com.tr/Milliyet-Tv/nevidyo/video-izle/tartistigi-surucuye-vurmak-isterken-yola-dustu-g7TxBHLoSUKF.html

• Vw nin iplendigi belli bir kaç bölge var onlardan biride türkiye. Gittiğim hiç bir ülkede (çin hariç orada taksi olarak santana çok kullanilmakta) doğru düzgün sayida vw görmedim.

• kapısı tok kapandıgı için bence hala lider :D :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şifon kullanıcısına yanıt
    Fiyatları VW belirliyor sanırım. Vergilerden haberini yoksa sitesine girip arabanın ne kadarı vergi ne kadarı araba ücreti görebilirsiniz. Ayrıca 60.000e Polo almak varken gidip 1.000-2.000 az vermek için daha kalitesiz diğer markaları almanın nesi mantıklı? Kaldı ki güvenlik test sonuçları bile yeter.

• Sadece fiyatları yüksek diye kaybetmiş olabilir ancak ciro bazında bakılırsa birinci olduğu görülebilir diye tahmin ediyorum

• Reno ya sattıran motor. Bazı markalar gibi compter de değil gerçek fiiliyatta az yakan bir motor. WV kullandığım zamanlarda hiç bir zaman computer ile fiiliyattaki sarfı tutturamıyordum. Fluence kullandığım dönemlerde tüketim bire bir oturuyordu ve bir depo dizel ile 900km yi aşabiliyordum. Şu anda kullandığım Focus ile 700km de yakıt alıyorum computer hesabına göre 1000km gitmem gerekiyor halbuki. Reno da parça olsun servis olsun TC nin her herinde erişilebilir, bu gibi faktörler ve son zamanlarda yapıtığı tasarımsal atılımlar geitiriyor bu başarıyı.
  • quote:

quote:

çok daha pahalı olmasına rağmen tenekelerin hemen ardından 3. olmuş. vw bitti diye teneke çalıyor burdaki anti-vw fanboyları. şu an vw bir geçiş sürecinde ve bayilerde araba yok. 2-3 aya 1.5'ler gelir ve golf-passat satış rekorlarını tazeler...

1.5 gelince ben de değiştiririm. nasılsa çok zarar ettirmiyor...

VW nin çok satacak olması sizi neden bu kadar heyecanlandırıyor.Marka fark etmeksizin hiç bir markanın çok satıp satmaması beni mutlu etmez çünkü kendi markamız olmadıkça ülkemize bir faydası yok.Yorumunuza baktıgımda sizin ve fanı olduğunuzu hissettim, bence ülkemize yararı olmayan hiç bir markanın fanboylugunu yapmaya gerek yok .

İyi günler.

merak ettim de vestel telefon kullanıyor musunuz? 1 milyonluk otomobil pazarında 50.000 satacak kendi markamızın olması neyi değiştirecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

quote:

quote:

çok daha pahalı olmasına rağmen tenekelerin hemen ardından 3. olmuş. vw bitti diye teneke çalıyor burdaki anti-vw fanboyları. şu an vw bir geçiş sürecinde ve bayilerde araba yok. 2-3 aya 1.5'ler gelir ve golf-passat satış rekorlarını tazeler...

1.5 gelince ben de değiştiririm. nasılsa çok zarar ettirmiyor...

VW nin çok satacak olması sizi neden bu kadar heyecanlandırıyor.Marka fark etmeksizin hiç bir markanın çok satıp satmaması beni mutlu etmez çünkü kendi markamız olmadıkça ülkemize bir faydası yok.Yorumunuza baktıgımda sizin ve fanı olduğunuzu hissettim, bence ülkemize yararı olmayan hiç bir markanın fanboylugunu yapmaya gerek yok .

İyi günler.

merak ettim de vestel telefon kullanıyor musunuz? 1 milyonluk otomobil pazarında 50.000 satacak kendi markamızın olması neyi değiştirecek?

Benim asıl demek istediğim sadece bu forumda çok fanboyluk yapılıyor.Sanki insanlar kendi markasıymış gibi taraf tutuyorlar , ben buna dikkat çekmek istedim

• Şifon kullanıcısına yanıt
    o konuda haklısınız. ben sadece kendi markamız takıntısının da aynı marka fanboyluğu gibi forumda çığ gibi arttığını görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Vw nin iplendigi belli bir kaç bölge var onlardan biride türkiye. Gittiğim hiç bir ülkede (çin hariç orada taksi olarak santana çok kullanilmakta) doğru düzgün sayida vw görmedim.

Nerelere gittin bilemem. Avrupanın en çok satan aracı vw

• aegea çok satıyor cünkü ucuzda değil
  • quote:

quote:

Vw nin iplendigi belli bir kaç bölge var onlardan biride türkiye. Gittiğim hiç bir ülkede (çin hariç orada taksi olarak santana çok kullanilmakta) doğru düzgün sayida vw görmedim.

o amarikanın kestiği cezayı sizden çıkartıyorlar biliyomusunuz bende vardı süper sattım daha vosvos almam japonya alacam subaru belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarkarapuar

quote:

quote:

o amarikanın kestiği cezayı sizden çıkartıyorlar biliyomusunuz bende vardı süper sattım daha vosvos almam japonya alacam subaru belki

Kurla bir orantıla bakalım ne göreceksin. Vw kur artışını tam yansıtmadı bile. Gayet uygun fiyatı.golfle Aynı paraya tüplü apaçi düldülü satıyorlar.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Golf bu ülkede fiyatı kalite performans orantısına göre en uygun fiyatla satılan araçtır

Örnek otomatik higlene golfe binsinler

Sonra inip 116 bmw binip farkı anlasınlar

Bir fark bulamazlar çünkü ikiside kaliteli

Golfün içinde premium havası var

O yüzden isveçte bile en çok satılan model golf adamlar çalışmış yapmış bıraksınlar artık kötülemeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: cnyttt

Golf bu ülkede fiyatı kalite performans orantısına göre en uygun fiyatla satılan araçtır

O yüzden isveçte bile en çok satılan model golf adamlar çalışmış yapmış bıraksınlar artık kötülemeyi

uşam ben eski vosvoscuyum yeni bıraktım bana anlatma otomatikleri elinde patlıyor milletin ikinci elde hepsi patlak balon herkes birilerine satma kurtulma peşinde sen ne konuşuyosun
  • quote:

quote:

uşam ben eski vosvoscuyum yeni bıraktım bana anlatma otomatikleri elinde patlıyor milletin ikinci elde hepsi patlak balon herkes birilerine satma kurtulma peşinde sen ne konuşuyosun

Tanımadığınız insanlarla laubali tarzda konuşmayın lütfen cevabım size değildi siz niye cevap veriyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

Tanımadığınız insanlarla laubali tarzda konuşmayın lütfen cevabım size değildi siz niye cevap veriyorsunuz

cevap ver butonu ordaydı canım istedi verdim sen sarayın uşağımısın senle konuşmaya randevumu alacaz ne oluyor vosvogen bitmiş bir marka kalitede değil patlamış her yerinden sende gelmiş onu övüyorsun sen nasıl reklam ediyorsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.