Şimdi Ara

Volkswagen Türkiye piyasasındaki liderliğini kaybetti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk 8 ayda Alman menşeili firmalardan 200.000 tane araç almışız, sadece bu listede!!!!

Benim de Şansölye'ye seslenesim geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Bu cümleden pek bişey anlamamış olsam da "orumunuza baktıgımda sizin ve fanı olduğunuzu hissettim, bence ülkemize yararı olmayan hiç bir markanın fanboylugunu yapmaya gerek yok ." fanboy kelimesini seçebildim. Hiçbiri yerli değil. Vw güzel araba üretiyor ve makul rakamlara satıyor. Bunları idrak edebilyor olmak fanboyluksa, ben fanboyum.

Golf ve Cc den başka guzel bir Vw arabasi soylede bilelim?

güzellik görecelidir. ben cc'yi beğenmem şahsen. zaten üretimi de bitti, zevkliymişim demek ki. golf, beetle, passat, jetta, tuareg, tiguan, touran bunlar bence güzel. cc, ve şimdi adını hatırlayamadığım tek kapılı arabasını beğenmem. tiguan'ın otomatik 1.6 dizeli olsa başka araç düşünmezdim gelecek aracım olarak.
    bir takım dh forum zevatının beğenmemesi hiçbir şeyi değiştirmez. beğeneni çok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu cümleden pek bişey anlamamış olsam da "orumunuza baktıgımda sizin ve fanı olduğunuzu hissettim, bence ülkemize yararı olmayan hiç bir markanın fanboylugunu yapmaya gerek yok ." fanboy kelimesini seçebildim. Hiçbiri yerli değil. Vw güzel araba üretiyor ve makul rakamlara satıyor. Bunları idrak edebilyor olmak fanboyluksa, ben fanboyum.

güzellik görecelidir. ben cc'yi beğenmem şahsen. zaten üretimi de bitti, zevkliymişim demek ki. golf, beetle, passat, jetta, tuareg, tiguan, touran bunlar bence güzel. cc, ve şimdi adını hatırlayamadığım tek kapılı arabasını beğenmem. tiguan'ın otomatik 1.6 dizeli olsa başka araç düşünmezdim gelecek aracım olarak.

Neyse adinin bu yorumla yakismasi yetti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özellikle megane 4 ün yeni tasarımı yenilikçi ve güzel. Yeni ürün tasarım gamıyla pazarda liderliğe oturmaları şaşırtıcı olmadı. Hatta Allah nasip ederse sene sonuna doğru bende yeni megane sipariş etmeyi düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Tsi kokluyor zaten ya. 1.4 tsi motoru istersen toureg'e koy taş çatlasın ortalama 6 litre yakar. Boşverin dizeli, alın tsi 150hp tiguan, tadını çıkarın. Ne kadar basarsanız basın 6.9 litreyi geçmiyormuş.

• Sil admin mesaji sil sil,Konu Vag Dsg Vw olunca sil mesajlari admin sil.Gerekcen yokken bile sil hocam.

Bir daha Vag Dsg vw konularina yazmak mi? Asla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 19 Eylül 2017; 12:57:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amaç o zaten...

Bıktırmak sureti ile yorum yazılmamasını sağlamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Amaç o zaten...

Bıktırmak sureti ile yorum yazılmamasını sağlamak.

Yav hocam,Dsg Vw yi savunan adamlara bir halt olmuyor.Biz Vw hakkinda gercekleri soyleyince Admine Vahiy gelip hemen siliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

quote:

quote:

Tsi kokluyor zaten ya. 1.4 tsi motoru istersen toureg'e koy taş çatlasın ortalama 6 litre yakar. Boşverin dizeli, alın tsi 150hp tiguan, tadını çıkarın. Ne kadar basarsanız basın 6.9 litreyi geçmiyormuş.

kinaye yaptığının farkındayım ama yine de ciddi ciddi cevap vericem. passat'da tsi düşünülebilir ancak tiguan hem ağırlığı hem de rüzgar direnci sebebiyle çok yakıyor. o yüzden benzinli tiguan düşünmem. ha çok yakıyor dediğim atmosferikler kadar çok yakıyor ama bu zamanda bu yakış çok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

quote:

quote:

kinaye yaptığının farkındayım ama yine de ciddi ciddi cevap vericem. passat'da tsi düşünülebilir ancak tiguan hem ağırlığı hem de rüzgar direnci sebebiyle çok yakıyor. o yüzden benzinli tiguan düşünmem. ha çok yakıyor dediğim atmosferikler kadar çok yakıyor ama bu zamanda bu yakış çok.

Fabrika verisi bile 6.1litre, nesi çok? Tsi'ye çok yakıyor diyen de ilk sizi görüyorum. İmkanı yok fazla yakmaz tsi motor. Dizeli 5 yakıyorsa tsi de 5.5 yakar. Şehir dışında binek araçlara göre biraz daha yavaş gittiniz mi rüzgar direncinden de çok ekilenmez. 5-6litre ortalamayla gezersiniz uzun vadeli. 11-12 yakıyor diyenler halt etmiş, onlar ne dsg kullanmayı biliyor ne de turbo motor. Turbo da gaza basmaya pek gerek yok, kendi gidiyor zaten ve az yakıyor. Hem rüzgar direnci dizel için de geçerli. Dizeli de zaten passata, golfe göre şehir dışında çok yakar, bu normaldir. Suv alanlar buna katlanacak.

Bence tsi tiguan alın, 6 litreyi geçirmezsiniz. 1.4 Highline dsg 175bin, bence cam tavan ve metalik renk de hediye ederler. Deri koltuğa, ıvır zıvıra zaten gerek yok. 175bine bedava bu araç.

• megane,egea, i20, clio vwnin ocağına incir ağacı dikecek.

daha bu iyi günleri yakında listenin altlarına doğru düşer.

vw fanboyları gitsin sıraya girip 6 ay bekleyip alsınlar.

hediye park sensörü aldık diye sevinsinler.

• noxwagenden bir hareket beklemiyorum ancak uzun dönemde seat ve şıkoda da indirim yapmaz zorunda kalacaklar bence.
  • İyi bile durdular yeminle.

Emisyon skandalı, patlayan dsg'ler felan..
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Avrupa demek dünya demek değil. Avrupa dışında son gittiğim 2 yer, bir tanesi dubai 4 gün kaldım sadece üç tane gördüm, Miami-orlando 33 gün kaldım 10 taneden azdı. Zaten bu iki ülkede insanlar ne sebeple vw ye binsinki anlamı yok. Onun dışında avrupa hariç sayısını hatırlamadığım kadar asya ülkesine gittim. Bu dediklerimden biraz daha iyi durumda ama yine bizim burasi gibi değil. Benim gözümde kıl avrupanın kıl arabasıdır vw.

• En çok satablar içinde egea görünce ne düşünüyorsunuz sedan ehea hakkında? Bilgili bir kardeş alıntı yaparak detaylı fikir verebilir mi?

• düne kadar kapısında yatanlar ,övgüler düzenlerden geçilmiyordu
    bu ülkede işler ne kadar hızla değişiyor :)
    zaten bu fiyatlarla yıllarca lider olmasına şaşmak gerekiyor

diğer bir konu ise acaba ülkedeki alım gücü düştüğü için mi bu sonuçlar ortaya çıktı ?
    malum bizde biraz alım gücü olunca millet gider hava atacağı ürünü alır

renault araçları atıp tutan ,fiat ve hyundai gibi araçlara teneke diyenler nerelere kayboldu acaba :)
  • 14bin tane passat satılan ülkeden bir şey beklememek lazım. Insanların zihniyeti , vizyonu budur. Gerizekalı amerikalılar bile bozulmasın masraf çıkarmasın diye 5 litre motorlu canavar arabalara paraları olduğu halde gidip japon arabası , kore arabası alacak zekaya sahipken bizde DSG(nam-ı diger saatli bomba)li passat ilk 5 e girebiliyor. Kaldı ki Amerika da daha az sorunlu olan 6 ileri DSG ve uzun garanti olmasına rağmen az satılıyor bizde bunlar da yok.

Ne diyeyim zeki , cevik , kudretli milletimizi bozmak için ellerinden geleni yaptılar. Sonuç bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Avrupa demek dünya demek değil. Avrupa dışında son gittiğim 2 yer, bir tanesi dubai 4 gün kaldım sadece üç tane gördüm, Miami-orlando 33 gün kaldım 10 taneden azdı. Zaten bu iki ülkede insanlar ne sebeple vw ye binsinki anlamı yok. Onun dışında avrupa hariç sayısını hatırlamadığım kadar asya ülkesine gittim. Bu dediklerimden biraz daha iyi durumda ama yine bizim burasi gibi değil. Benim gözümde kıl avrupanın kıl arabasıdır vw.

bazı ülkelerde bazı arabalar satılmaz. ben de tayvan'a gittiğimde sadece tek bir reno gördüm numunelik. vw amerikada iyi satış rakamlarına ulaşıyor ama kore/japon araçları kadar satması mümkün değil. zira hem satın alma hem de yürütme maliyeti uzakdoğu araçlarına göre yüksek. yoksa vw'nin ve audi'nin amerikadaki algısı gayet yüksek. en azından benim amerikalı arkadaşlarımın gözünde öyle. uzakdoğu araçları orda biraz fakir-fukara aracı gibi kalıyor. kardeşim de orda 1 sene yaşadı ve hyundai kullandı. niye? çünkü ucuz. burdaki amerika aşıkları olayı başka birşey sanıyor ama parası olan uzakdoğu araçlarına binmiyor orda. şimdi birileri land cruiser, infiniti falan örneklemeye kalkar, kalkmasın. mantıklı şeyler söyleyin. benim kasettiğim corolla, elantra, civic vs... bir corolla asla bir golf olamaz kimse kusura bakmasın. aha bu da bir amerika dergisinin incelemesi:

http://www.autoguide.com/car-comparisons/2015-toyota-corolla-vs-volkswagen-golf

"At this point you might be asking yourself, “So how does the Corolla sell so well?” Simply put, value. The Corolla starts at $17,775 after destination charges, which makes it much more affordable than the Golf and offers two-years of free service. Load up a Corolla with every option and it remains under $24,000. The Golf can eclipse $32,000"

"But the Golf is the better car all around, albeit with a price premium. It won’t sell in the same volume as the Corolla, but the new Golf offers better comfort, refinement and performance. Is that worth the extra cost? In our opinion, yes it certainly is."

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.