Şimdi Ara

Volkswagen yeni manuel şanzımanını tanıttı: İlk kez Passat'ta kullanılacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
7.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW'in özellikle 6 ileri manuelleri iyidir. Yiğidi öldür hakkını ver.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Otomatiği beceremiyoruz bari manuel e odaklanalım mı demişler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

sanane abicim,artık millet 2 ayrı kutuba böldünüz

Alıntıları Göster
    Otomatik isteyenler otomatik, manuel isteyenler manuel araba alsın, at sevenler ata binsin... Sıkıntı yok. Kutuplaşma bu milletin herhalde özünde var, bilemiyorum.

Fakat ODD sitesindeki otomatik vites araç satış oranlarına bakıldığında yıllara göre oranlar artmaktadır. Teknoloji geliştikçe ve tahmin ediyorum sürücü yaş ortalaması arttıkça otomatik vites araç satış oranları da artmaktadır.

Not olarak; kullandığım araçta şanzıman bulunmuyor, aynı şekilde elektrikli araçlarda da şanzıman bulunmuyor. Ha, yine de manuel vites seven genç ruhlar, yarış pistinde üç pedal (heel-and-toe shifting) ve debrajsız vites değiştirme teknikleriyle araç kullanmadılarsa mutlaka denesinler zira çok zevk alırlar.

• yıl olmuş 2019 yapın şöyle kendi kendine giden bi araba, bizi uğraştırıp durmayın şanzımanla vitesle
  • Volkswagen yakitli araclarin uretimini Turkiye'ye kaydirip bunun manual vitesli olaninin da uretim maliyetlerini daha da dusurmek icin gelistirmistir bu sanzimani BMW gibi araclarda artik manual sanziman secenegi yok, elektrikli araclarla da manual sanziman tarihe karisacakken uretim maliyeti olarak cok buyuk avantaji olmasa boyle bir calismaya neden girsin ki Volkswagen?
  • Curimo kullanıcısına yanıt
    Kadin-erkek ayirimi yapmaniz guzel birsey degil. Diger dediklerinize katilmakla birlikte kadin-erkek ayirimina katilmiyorum, artik bu tur ayirimlardan vazgecmemiz gerekiyor. Bir ayrimcilik olacaksa bu pozitif ayrimcilik olmali sadece.

• tokatli6061 T kullanıcısına yanıt
    Mesajı okuyunca Sti, Evo falan geldi gözümün önüne. 150 beygir altında manuelin zevki yok, onun dışında otomatik vitesi kontrol edebiliyorsun nasılsa düşür vitesi gazla.

• Sadece DSG korkusu yüzünden başka markalara yönelen çok tanıdığım var.

• Opsiyon olarak satmasalar bari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel sanziman ameleliktir. Bu gerçeği tartışmak daha büyük ameleliktir.

• Curimo kullanıcısına yanıt
    Hocam siz anlamıyorsunuz diye böyle bir zevk yoktur diyemezsiniz. Bir sürü keyif aldığımız şeyi kas hafızası kullanarak yapıyoruz, bir sürü bilgisayar oyunu ve basketbol vs. gibi sporlar dahil. Otomatik vites araba da gayet keyifli olabilir, hatta güçlü araçlarda tek kavramalı vitesler bile gayet güzel oluyor bence, arkadan tekme yemiş gibi oluyorsunuz. Tercih meselesi. Ben şahsen düz vites seviyorum, sonraki arabamı da modeline ve motoruna göre düz vites alabilirim.
  • Dsg den milyonlarca şikayet var onu bi düzeltin önce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ve DSG yi çözemeyen VW den açıklama gelir. Manuel vites kullanın biz yapana kadar en iyisi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tokatli6061

Araba kullanmanın zevkiyle ilgilenmeyenler ne manueli deyipte boş laf kalabalığı yapmasın kendilerine istemedikleri kadar otomatik seçeneği var zaten gidip alsınlar gaz fren yapıp kafalarını karıştırmadan yol alsınlar. Manuel şanzıman yapmaya devam eden firmaları tebrik ediyorum şahsen
    Araba kullanmanin zevki debriyaja basmak mi? Bu kafayla bu ülke birakin uzayı falan yerden 100metre yukarı çıkamaz.

• edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Yok o değil. Vites kolunu tutup sağa sola çekiştirmek

• benim gibi manuel sevdalıları için güzel haber

umarım doğuş manuel vites getirmeye devam eder. Zira 2 hafta önce arabamı değiştirip 0 km araç aldığımda ne Golf'te ne Leon'da ne de Octavia'da manuel vites araç yoktu bende gittim yeni Toyota Corolla aldım.

Manuel vites satmayarak 1 müşteri kaybettiler.
  • Yeni tiguan satın alıyorum, manual tercihim. Otomatik alacak olsam sadece tam otomatik alırım.

• Bunu vw tutkunlarına otomatikten pahalıya satarlar. Manuel şanzıman reklamıda hiç görmemiştim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.