Şimdi Ara

Volkswagen yeni manuel şanzımanını tanıttı: İlk kez Passat'ta kullanılacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
7.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni izmir fabrikasi, manuel passat.... yeni passat symbol mu geliyor yoksa?
  • volkswagen ve şanzıman kelimeleri bir arada geçince insan irkiliyor, acaba gene ne ortaya çıkacak diye. dsg farkı gibi yeni manuel için de fark koyarlar mı acaba?
    bence volkswagen dsg inadı yüzünden çok prestij kaybetti. geçen bir konusu oldu, arabalardan pek anlamayan, internetle, sosyal medyayla ilgisi olmayan bir abi bile " bu volkswagenlerin otomatiği çok bozuluyomuş, iyi de masraf açıyormuş" dedi ve bu tarz konuşmalar çok duyulmaya başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl 2019 olmuş ne manueli
  • Otomatik şanzıman gelişimi gayet başarılı. Yakıt tüketimi yol tutuşu optimum seviyede ama manuel vites bir kullanım tarzıdır. Vazgeçilmemesi ve geliştirilmesi gayet doğru bir hareket.

• Hem "polo 7 vitesli otomatik dsg" kullanıyorum hemde "i30 manuel 6 vites" kullanıyorum.

Manuel araba tamamen ilkellik. Manuel aracın kalmaması gerekiyor 2019 yılında.

Manuel arabının sürüç zevki filan geçiniz. Şimdiki otomatik vites araçlar oldukça gelişmiş ve sürüş keyfi süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 17 Temmuz 2019; 11:8:22 >
  • Şanzıman ile emisyonun ne alakası var biri açıklayabilir mi cidden bilmediğimden soruyorum. Daha yüksek tork ve daha düşük yakıt tüketiminden dolayımı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tokatli6061 T kullanıcısına yanıt
    Gel istanbulda 1 hafta araba kullan manuel, ondan sonra görürüm ben senin araba kullanma zevkini

• Yeni manuel motorla uğraşacağına dsg yi düzelt

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EFF95B10

VW'in özellikle 6 ileri manuelleri iyidir. Yiğidi öldür hakkını ver.
    kuzenin polo ilk çıkan 1.2 tdi bluemotion'lardandı. 6 ileri miydi hatırlamıyorum ama aracı otoparktan sürüye sürüye çıkartıp doğuş'a çekici ile götürdüler, manuel şanzıman kilitlenmişti. garantiden şanzıman değişti.
  • Arif kullanıcısına yanıt
    1.2 tdi 5 ileri oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • manuel candır sevmesini bilene

• çooook geldim araba kullandım istanbul'da araba kullanma zevkimden ödün vermedim. Debriyaja basmak zor geliyosa baskı balata değişme zamanı gelmiş demektir. Ha birde araba kullanma zevkinden bahsettim ben İstanbul trafiğinde işden eve varma çilesinden değil ama nedense heep üstüne alınmaması gerekenler alındı
  • swat882 kullanıcısına yanıt
    önceden manuel aracım vardı. İstanbul trafiğinde yıllarca çok çektim. Manuel hem ilkellik, hem hamallık.2 yıldır DCT şanzımanlı aracımla sürüş keyfinin ve rahatlığın tadını çıkarıyorum. Forever otomatik

• manuel fernandes bunu beğendi.
  • Otomatik araba kullanan kendisine erkek diye geziyor sokakta bir de ovuyolar manuel kullanamayan araba kullanmasin sonra fren yerine gaza basip milletin dukkanina giriyosunuz

• tokatli6061 T kullanıcısına yanıt
    Yav he he çok araba kullanmışmış , 7/24 trafik var burda kullansaydın bilirdin ayrıca olay sadece evden ise işten eve gelme çilesi değil bu şehirde bir yerden bir yere arabayla gitmek tamamen eziyet ama yok ben spor salonu parasını benzine atarım bacak kaslarımı çalıştırırım diyorsan buyur gel burda kullan manuel arabanı, 1 hafta zor dayanırsın.

tokatta traktörlere makas atan adam gelmiş burda hebele hübele yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 17 Temmuz 2019; 17:6:50 >
  • Ulan **** bununla uğraşıcanı dsg yi sorunsuz hale getirsene. demezler mi adama
  • Bari debriyaji ortadan kaldirsalardi. Gunumuzde halen vites degistirmek icin debriyaj olmasi cok sacma geliyor. Vites degisimi sirasinda otomatik olarak calisacak bir mekanik duzenek yapilarak debriyajin yaptigi is mekanik duzenege yaptirilabilirdi aslinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csh -- 18 Temmuz 2019; 0:22:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentcandan

Yıl 2019, halen manuel vites... Bravo, tebrikler...
    Puhaaaa

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.