Şimdi Ara

Volkswagen yeni manuel şanzımanını tanıttı: İlk kez Passat'ta kullanılacak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
7.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

Manuel sanziman ameleliktir. Bu gerçeği tartışmak daha büyük ameleliktir.
    Otomatiğin tamir ve bakım masrafını kazanmak daha büyük amelelik ama?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW, DSG ile kırdığı gönülleri tekrar kazanabilir bu şanzıman düzgün çıkarsa.

• csh kullanıcısına yanıt
    söylediğin daha önce denendi, alfa romeo en bilinen örneklerinden olan selespeed adıyla üretti ama hiçbir zaman ne manuel kadar sorunsuz nede tam otomatik kadar iyi çalıştı ve bir çok sorun çıkardı daha sonra da piyasadan çekildi bir diğer örnek de genelde ralli arabalarında kullanılan dogbox olarak bilinen debriyaj olmadan çalışan türü ama o da günlük kullanıma uygun değil.Yani çok zaman önce bunlar yapıldı ama başarılı olmadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -VesselaM- -- 18 Temmuz 2019; 2:55:13 >
  • -VesselaM- kullanıcısına yanıt
    Aslinda daha da gelistirilseydi ve problemsiz hale getirilseydi belki debriyaj yok olabilirdi gunumuzde.
  • götün yemiyosa istanbul da yaşama yada al otomatiği yolamı gidersin başka fantazindemi kullanırsın naaparsan yap bana artislik yapma tosbaaa bacak kaslarım sanada senin basamadığın debriyajada yeter senin arabayla yapamadığın yolu ben bisikletle yapıyorum osuruk
  • Yıllar geçtikçe manuel vitesli arabalar yerini artık otomatik yerine bırakıyor. Bir çok firma binek araçlarda otomatik vites satmaz oldu. Evet manuel vitesin ayrı bir zevki var arabaya tam anlamı ile hükmetme ve yakıt avantajları mevcut. Ama artık büyük sehirlerde ki trafik yogunluğu , otomatik şanzımanların da yakıt anlamında çok iyi yerlere gelmesi artık tüketicileri otomatik viteslere itti. Bende manuleden otomatiğe gecenlerden biriyim. Özelikle sabah ve aksam mesai saatlerinde ki o yogunlukta bunca yıl neden manuel kulladım ben diyorum. Cidden büyük avantaj. Bir araştırmaya göre otomatik vitesli arabalarda sürücü debraj ve vites ile uğarşmadıgı için kaza oranın daha düşük oldugunu göstermiş. Özelikle ilerleyen yaşlarda ki sürücülerde reflesklerin azalmasında otomaik vites cok daha güvenli. Zaten bagzı sürücülerin manuel tutkusu için otomatik şanzımanlara vites düşürme yükseltme sport modu gibi modlar ekliyor firmalar. Bundan 10 sene sonra manuel bulmak nerdeyse imkansız hale gelecek. Firmalar özel spariş ile manuel üretecek. Unutmayın gelecek otonom sürüşler üzerine kullanıcı kaynaklı kazaları en aza idirmek. Trafik kazalarının çok büyük oranı sürücü hatalarıdan.

• tokatli6061 T kullanıcısına yanıt
    Hadi be! allahın unuttuğu yerde araba kullanıyor birde gelip boş yapıyor burda. Toplasan 2 gun istabulda araba kullanmistir, çok biliyormuş gibi konuşuyor. Traktörlere makasa devam et sen hadi canım benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 18 Temmuz 2019; 12:9:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel candır. Kesinlikle bu projeyi destekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

Manuel sanziman ameleliktir. Bu gerçeği tartışmak daha büyük ameleliktir.
    Puhaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: csh

Kadin-erkek ayirimi yapmaniz guzel birsey degil. Diger dediklerinize katilmakla birlikte kadin-erkek ayirimina katilmiyorum, artik bu tur ayirimlardan vazgecmemiz gerekiyor. Bir ayrimcilik olacaksa bu pozitif ayrimcilik olmali sadece.
    Niye pozitif ayrımcılık yapacağız? Yeni Sol şeritten sağa dönerek sol önümü çizdiler. Ben caddeden giderken sol şeritteki kadın sağa dönecek diye şeritime tecavüz edip burnunu arabamın önüne sokuyor refleks var gene iyi arabayı durduruyorum. Duran arabayı gene çiziyor. Ayrımcılık yapmayıp ne yapayım?
  • Volkswagen in bu yönünü seviyorum cidden. Manuel vites te Ford kullananlar bilir vitesler çok net ve aralıkları kısadır. Volkswagen de keza bu konuda çok iyidir ve ona rağmen daha da iyiye gitmeye çalışıyor. Misal polo şimdiye kadar sınıfında hep en az yol sesi motor sesi alan araç olmuştur diğerleri de takip etmiştir . Sınıfına yön veren bir marka desek Volkswagen için yanlış olmaz . Ha D segmenti söz konusu ise yeni Passat mondeonun yanında çok sönük orası ayrı.

• Az sorunlu bir çift kavrama üzerine yoğunlaşsalar da hepimiz tadını doya doya çıkarsak?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.