Şimdi Ara

Volkswagen yeni Polo'yu resmi olarak tanıttı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
4
Favori
25.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MQB A0 platformundaki ikiz araç yeni nesil Seat Ibiza için Türkiye'de Reference dahil bütün donanım düzeylerinde standart olan yan ve perde hava yastıklarının ve Front Assist'in (Ön Bölge Asistanı) yeni nesil Polo Highline donanımda olmaması cidden akıl alır bir şey değil.

Hava yastıklarını katalogta eksik yazmışlardır belki desek, bu sefer de Front Assist elimizde kalıyor. Front Assist'in opsiyon olduğu katalogta açık açık belirtilmiş.
  • donanım kırpa kırpa bir şey kalmamış araçta
  • bu sene çıkan b sınıfı araçlar (Fiesta,ibiza,polo) beklentilerden ortalama 5-10 bin fazlaya çıkmasına rağmen donanımların içi de boşaltılmış. Kardeşim fiyat olarak abartıyorsunuz bari donanımları niye kısıyorsunuz. Bu olaya birilerinin el atması lazım her 2-3 yıl için devlet tarafından en baz donanımlar belirlenmeli (Özellikle güvenlikle alakalı) güvenlik olayı firmalara bırakılmamalı adamların ellerinden gelse hava yastığı bile koymayacaklar.
  • comfort 82800 e çıkıp zibuzu ya da lansmana özel felan diyip 75000 e kadar verme ihtimalleri var mı ya da higline 87900 den 80000 e satılmalı ihtimali var mı? Volkswagen araçlarında bazen %10 a kadar indirimli fiyat alanlar görüyordum nette yazılanlardan o yüzden soruyorum.
  • cauchy33 C kullanıcısına yanıt
    En az 6 ay yeni kasaya indirim olacağını sanmıyorum 6 ay sonra da zam gelir indirimli hali yine şimdikiyle aynı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oda hiç bir işe yaramaz hocam.
  • Vw konfiguratör den baktım Yan ve tavan perde yastıkları 380 tl vergiler hariç. 1.0 tsi 95 hp dsg olan modeli metalik renk ve full opsiyonları ekleyerek oluşturdum 105 bin küsür tl tuttu.led farlarda 5000 bin tl

• Almanya giriş paketi daha acınası.Ama zengin almanyada bu donanımla satılması ilginç değil mi

Ama sorunsuzdur :) klima yok ,radyo bile yok ,istediğin gibi kişiselleştir :)

Kaynak:https://tr.motor1.com/news/183509/volkswagen-polo-almanya-giris-paketi/

Volkswagen yeni Polo'yu resmi olarak tanıttı

Volkswagen yeni Polo'yu resmi olarak tanıttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 17 Ekim 2017; 18:24:25 >

• VW konfiguratöre nasıl ulaşıyorsunuz acaba, bilgi verebilirmisiniz?
  • şimdi ilkay zaman'ın Dodge Charger SRT Hellcat videosunu izliyorum. 6.2 litrelik 707 beygirlik araç 72 bin dolar.

bizim burada 1.0 95 TSI Comfortline Polo 75.900 Tl. Birim olarak bakarsan paramızın pul bile olmadığını görüyoruz maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf7 gibi olmuş, 6-7 ay sıra beklemek lazım. Golf 8 çıkar piyasayı siler süpürür. New jetta da gelir yakında sonuç= vw satışta dünya lideri olur. Polo 1.5 tsi evo 150hp🔥🔥🔥

• endernur E kullanıcısına yanıt
    VW Türkiye konfigüratörü:http://app.vw.com.tr/ihdcc/tr/configurator.html

Ama yeni nesil Polo için konfigüratör henüz düzgün çalışmıyor. Bazı eksiklikler ve hatalar var.

Hava yastıkları konusunda durum şu şekilde:
    Bütün donanım düzeyleri için motor seçildikten sonra renk ve döşeme bölümüne geçilirken bir uyarı mesajı çıkıyor.

"Bunun için aşağıdaki özelliği eklemeniz gerekiyor:
    Sürücü ve ön yolcu yan ve tavan hava yastıkları (Lansman araçlarına özel, indirimli fiyattır)
    380 TL"

Yani, Trendline dahil bütün donanım düzeylerine eklenmesi mecburi bir "opsiyon" var ortada. Hem mecburi, hem opsiyon. Tuhaf bir durum. 380 TL vergiler hariç fiyat. Trendline için 380*1.45*1.18=650 TL, diğerleri için 380*1.5*1.18=673 TL eklenecek fiyatlara.

Front Assist meselesi de belirsiz. Sadece Türkiye'ye özel olarak donanım sökmüyorlarsa Türkiye'ye gelen bütün araçlarda bu donanımlar olmalı. Türkiye konfigüratöründe bütün donanımlara eklenmesi mecburi "opsiyon" hadisesi de böyle bir izlenim veriyor. Herhalde 3-5 gün içerisinde durum netleşir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TYFTP -- 17 Ekim 2017; 21:2:57 >

• Çıkınca hemen almayı düşünüyorduk donanım listesini görünce kendisini görmeye gitmekten bile vazgeçtik.

• quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

donanım kırpa kırpa bir şey kalmamış araçta

Maalesef

• Beklediğim bir diğer araba da geldi sonunda. İbizayı beklerken 75bin den cıktığını görünce vazgeçip 69100 e metalik renk style donanım fabia aldım 1.0 tsi 110 hp 200 tork.
    şimdi şu fiyatı görünce iyiki almışım diyorum.

hatta 69100 tl verilir mi bu arabalara diye hayıflanıyordum. şu fiyatlara bak yahu . bu ülke ne hale gelmiş.
  • Arka frenleri kampana yaparak yine gundeme bomba gibi dusecege benziyor

Not: polo 1.2 tsi dsg comfortline spor

• TYFTP T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bayiide bazı sorularınıza cevap buldum. Front asist zorunlu opsiyon değil. Ancak şuan stokta olan ve yakın zamanda gelecek olan tüm pololar 6 hava yastıklı geliyor ve liste fiyatına ekleniyor. Aldığım fiyatı aşağıya belirtiyim;

1.0 trendline beyaz renk 6 hava yastığı dahil 65.550tl. 1 kuruş indirim yapmıyorlar.

Ayrıca aracın tasarımını çok beğenmiştim ama canlı görünce o etkiyi yapmadı. Bu arada bayiilerde şuan genel olarak highline araçlar mevcut.

• tosh T kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Henüz showroomda inceleme fırsatım olmadı, haftasonu bakmayı düşünüyorum.

"Front Assist zorunlu opsiyon değil" kısmını netleştirebilir miyiz? "Front Assist fiyatlara dahil olmayan, ayrıca seçilecek bir opsiyon, ama zorunlu olarak seçilmesi gerekmiyor" mu? Yoksa, "Front Assist bütün donanımlarda fiyatlara dahil standart donanım, ayrıca opsiyon olarak seçilmesi gerekmiyor" mu?

Sizin Polo izleniminize benzer şekilde, yeni nesil Ibiza'yı canlı olarak gördüğümde benim de beklentilerimin altında kalmıştı. MQB A0 platformuyla Ibiza ve Polo sınıf atladılar beklentisi havada kalıyor. B segmenti bir araç olduğunu bariz şekilde hissettiriyor Ibiza.
  • İbiza konusunda ben de beklentimin altında buldum. Temel şeyler dışındaki bi çok küçük ayrıntıda kalitesizlik kendini hissettiriyor. Polo güzeldi ama. Fiyatları beklediğimden bi kaç tık yukardan açıklandı. Sanırım 6 hava yastığı hem standart değil, hem de zorunlu bir donanım. Highline manuel şanzıman gelmeyecek. 1.6 dizel DSG'li şanzıman ise 2018'in ilk çeyreğinde gelecek. Şimdilik indirim yok ama sene sonu ya da yakın tarihlerde yüzdelik indirim dilimleri uygulanabilir. Led far 4800 küsür. İstediğim bir opsiyondu ama çok pahalı. Aslında genel anlamda beğendim aracı. Fakat fiyatı ve buna rağmen 115 PS'lik motorun sunulmayışı sıkıntı.
  • Bence poloya hb yakışmıyor eskiden olduğu gibi sedan olsa a3 sedan gibi daha güzel durur golfe benzetmişler arabayı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.