Şimdi Ara

volkwagen polo mu audi a3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar sizce 0 km 1.2 tsi motor full dolu 50-55 bin tlye bir polo mu almaliyim yoksa 43 bin tl ye 2010 odel 1.4 tfsi sportpack bir audi mi almaliyim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-memurdan-temiz1.4-tfsi-audi-a3-ozel-plaka-178438007/detay/

Forumdaki bir cok konu var ama eski konular. Sizce hangisini akayim 40 bin nakit var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Altın çamura düşse yine altın

Motoru dağıtmış sonra bidaha toplanmış kazalı araç olsada audi al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 9 Eylül 2014; 23:34:27 >
  • Suzuki gemini alın

• Plakasi yeter be o audinin düşünme kap o aracı

• tabikide audi
  • Yakında Polo mu A180 mi diye başlık açılırsa şaşmam.

Polo 50-55 Audi 43 arada zaten fiyat farkı var madem gözden 50-55 i çıkardın bari C sınıfı bakın.

Ford Focus, Opel Astra, Renault Megane 3, Citroen C4, Peugeot 308, VW Golf ve yeni Jetta (baz donanım). Bunlarında 0 ları aynı fiyata. Amaç yakıt tüketimi ise bişe diyemem ama Polo'ya 55 bin verip benim arabam az yakıyor demek garip geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anton | SS

Yakında Polo mu A180 mi diye başlık açılırsa şaşmam.

Polo 50-55 Audi 43 arada zaten fiyat farkı var madem gözden 50-55 i çıkardın bari C sınıfı bakın.

Ford Focus, Opel Astra, Renault Megane 3, Citroen C4, Peugeot 308, VW Golf ve yeni Jetta (baz donanım). Bunlarında 0 ları aynı fiyata. Amaç yakıt tüketimi ise bişe diyemem ama Polo'ya 55 bin verip benim arabam az yakıyor demek garip geliyor bana.

Fransiz araclarini hic dusunmuyorum alman bence daha iyi mersedesin o serilerinin cok yaktigini duydum ben omurluk almiycam poloda sifir dememin sebebi 0 lardaki vade avantaji ikinci eldede bu avantaji cogu yer sagliyor yoksa polo 1.4 tfsi pulse dolu versiyonu 30-35 bin civarinda turkiye piyasasinda 50 bin ustunde arac almak aptalliktan baska bisey degil bende audiyi dusunuyorum ancak volkswagenin motorlari 2014 de degisip golf motoru gelmis golf a3 un kardesi zaten polo ve a3 abi kardes durumundalar ancak daha once araba kullanmadim sadece sormak istedim tesekkurler arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum sonucu yazicam

• a3-polo kardeş bile olsalar benim gözümde

A3= ergenliğini tamamlamış askere gidecek delikanlı...

Polo= 2 yaşında altını kirletip, zırlayan küçük kardeşi olur. ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A3'ün kmsi yüksek, düşük km'li manuel bulabilirseniz kaçırmayın. Polo'yu düşünmenize gerek bile yok.

Ayrıca alternatif olarak 1.2 TSI Golf VII düşünebilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-memurdan-sigara-icilmemis-tertemiz-ilk-sahibinden-177320895/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

A3'ün kmsi yüksek, düşük km'li manuel bulabilirseniz kaçırmayın. Polo'yu düşünmenize gerek bile yok.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-memurdan-sigara-icilmemis-tertemiz-ilk-sahibinden-177320895/detay

Manuel olmasının sebebi nedir ?

Dsg olması felan mı.

Eğer öyleyse otomatik A3'lerde hiçbir sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

A3'ün kmsi yüksek, düşük km'li manuel bulabilirseniz kaçırmayın. Polo'yu düşünmenize gerek bile yok.

Manuel olmasının sebebi nedir ?

Dsg olması felan mı.

Eğer öyleyse otomatik A3'lerde hiçbir sıkıntı yok.

Evet dsg olması hocam, benim bildiğim kadarıyla VAG Grubunda Audi dahil 1600 cc altı olan motorlarda, 1.6 TDI, 1.2 TSI ve 1.4 TSI, TFSI üniteler birebir aynı şanzımanı kullanıyor. Bu fiyata bulunacak otomatik A3'lerin çoğunun garantisi bitmiş olacağı için ben şahsen yanaşmazdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.