a101 Volta Vsm Elektrikli Motorlu Bisiklet https://www.a101.com.tr/ev-yasam/volta-vsm-elektrikli-motorlu-bisiklet |
VOLTA VSM Elektrikli bisiklet a101 4.999 TL
-
-
Sakın diyeyim
-
Hocam düşünüyorum almayı ama neden sakın dediniz
Eksileri neler ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirci54 -- 10 Mart 2022; 19:50:30 > -
2000 tl ye almayı düşündüğüm sonrasında vazgeçtiğim ve şimdilerde fiyatı 5000 olmuş elektrikli alet... Ne hale geldik ya. -
Ben 2,5 yıldır kullanıyorum. Bağ evinden köye gidip gelmek için. Elim ayağım oldu resmen. -
Ben de işe gidip gelmeyi düşünüyorum 4km yol. İşe yaramaz mi? -
Yarar niye yaramasın.
-
Çalınmayacağını bilsem alırdım ama işyerinde otoparka koyamazsın. -
Dolap da 2. El elektrikli bisiklet bakarken bu başlığı gördüm. Pedallı versiyon olsa alırdım. İse git gel 25 TL yakıt parası... Bu bedava. -
Bulabilirseniz bunun pedalları versiyonunu bulun daha uzun menzili var -
Bunda pedal var zaten hocam. Resimde de görünüyor
-
pedallı zaten hocam
-
ula ne biçim tipi bu var bu aletin. o kadar çirkin ni ucuz olsa bile alasım olmaz.. insan biraz şekil yapar öyle satar
-
Abi düz yolda bisiklete binsenize? Buna niye bakıyorsunuz ki? Keyif için mi? Yokuş için de zaten iş görmez. Ben olsam bu paraya güzel bir bisiklet alırım. Kaldı ki bunların yorumları pek iç açıcı degil -
herkesin ihtiyaçları farklıdır.. ben işe gidip gelmek için alıyorum mesela.. bisikletim de var onun yeri ayrı..terleyerek leş gibi kokarak işe gidilmez..
-
Sadece aküleri 1500 lira değerinde. -
İş icin mantikli olabilir hocam evet. Ancak yine de çok güven vermiyor bu aletler bana. Bunun yerine 50(80cc) scooter daha mantıklı duruyor. Kendim de düşünüyorum yakın zamanda edinmeyi. Araçlar hepten masraflı olmaya başladı.
-
Muhafaza noktasında sıkıntı yaşayanlar volta vb1 elektirikli bisikleti tercih edebilirler. Katlanıp çoğu arabanın bagajına sığıyor. Apartmanda balkona falanda koyabilirsiniz. 40km yol yapıyor. Bunun yarısı kadar ağırlıkta. Alüminyum kadro. 7 vitesli normal bisiklet olarak ta kullanılabiliyor. Bunun şarjı bittiğinde pedalla zor gidersiniz. -
Bunlar daha iyi günler.
Yakında sadece pisiklet başlıkları görecez.
Bu arada bu elektriklilerin ağababasını (1200w) 5 sene aktif trafikte kullandım.
Menziliniz kısaysa ilaçtır, sessiz, titreme yapmaz, beleşe yakın masraf, vergi yok algı yok.
Ama mesafeniz günlük 20 km falan üzeriyse zamanla akü performansı düşüyor onu söyleyim, hem her zaman eve dönmüyorsun. Dur bir markete gideyim ya da yazın biraz turlayım dediğinde şarj bayılmaya başlıyor. Tam bu keyfin ortasında koşarak eve gidip şarja koyma telaşı giriyor araya.
40 km menzili tutturmanız mümkün değil.
Ben ondan bıkıp 50cc'ye, ondan da bıkıp 250cc motosiklete geçtim. -
Bende yakıt masrafından kaçınmak için bu , volta vb1 -vb3, rks bilimum elektrikli bisiklet, Xiaomi scooter, onvo ov011 elektrikli scooter baktım şuan için batarya performansı düşunce pekte mantığı kalmıyor cihaz parası kadar batarya parası oduyon ettiğin kar hiç oluyor gibi geldi, alüminyum kadrolu bir bisiklet alayım derken pejo star 50cc denk geldi aldım. Şimdi tamircide , binmeye başlamadan bı genel bakım yaptırıp Nisan itibarinile günlük işe gidiş geliş 20km yaklaşık 2 depo benzinle (150₺) ayı geçiririm diye umut ediyorum
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
herkesin ihtiyaçları farklıdır.. ben işe gidip gelmek için alıyorum mesela.. bisikletim de var onun yeri ayrı..terleyerek leş gibi kokarak işe gidilmez.. |
2000 tl ye almayı düşündüğüm sonrasında vazgeçtiğim ve şimdilerde fiyatı 5000 olmuş elektrikli alet... Ne hale geldik ya.
|
Benzer içerikler
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- çaykur çaycı yorum
- 5 kg şeker - a101
- spotify premium hediye etme
- pegasus doğum günü indirimi
- amazon prime günleri ne zaman 2024
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X