Şimdi Ara

Voltaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anakarttan cpu ya giden voltaj otomatik ayarda 1.25 fakat windows üzerinden cpu-z ile baktığımda tam yükte 1.14 ü geçmedi voltaj. Anakarttan voltajı 1.14 e düşürsem sorun yaşarmıyım,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cpu z.yanlış gösterio olabilir bikaç farklı programla daha dene yada biostan cool and quiet veya intel ise speed step ikapatıp tekrar bi Voltaj ölçümü yap.
  • Speed step kapatıp deniyeceğim. Önerebileceğin voltajı gösteren başka bir program varmı

• Aida64 gösteriyordu diye hatırlıyorum tam sürümde gösterioduda deneme sürümünü bilemicem.
  • Şimdi baktım fakat bios ta speed step diye bir şey yok
    İntel core 2 duo E7500 kullanıyorum.

• Anakartların hepsinde var die biliyorum.en azında tonla 775 anakart kullandım hepsinde vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 16 Ağustos 2014; 10:12:57 >
  • Maalesef ben bulamadım şimdi direk düşürdüm voltajı 10dk dır test yapıyorum 8 derece düştü max 61 gördüm 1 saat teste tabii tutacağım bakalım sıkıntı olacakmı

• Biostan auto da 1.25000 olan cpu voltajını 1.15000 yaptım. Sistem stabil çalışıyor. Yükte sıcaklıkta 13 derece düşüş oldu.

• Bende bir ara amd 2.2 ghz işlemci vardı deafult voltajı düşürüp 3ghz kullaniodum:)
  • Hem voltaj düşürüp hemde oc mi uaptın nasıl oldu o helal olsun valla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.