Bildirim
Voltaj
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cpu z.yanlış gösterio olabilir bikaç farklı programla daha dene yada biostan cool and quiet veya intel ise speed step ikapatıp tekrar bi Voltaj ölçümü yap. -
Speed step kapatıp deniyeceğim. Önerebileceğin voltajı gösteren başka bir program varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aida64 gösteriyordu diye hatırlıyorum tam sürümde gösterioduda deneme sürümünü bilemicem. -
Şimdi baktım fakat bios ta speed step diye bir şey yok
İntel core 2 duo E7500 kullanıyorum.
Anakartların hepsinde var die biliyorum.en azında tonla 775 anakart kullandım hepsinde vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 16 Ağustos 2014; 10:12:57 > -
Maalesef ben bulamadım şimdi direk düşürdüm voltajı 10dk dır test yapıyorum 8 derece düştü max 61 gördüm 1 saat teste tabii tutacağım bakalım sıkıntı olacakmı
Biostan auto da 1.25000 olan cpu voltajını 1.15000 yaptım. Sistem stabil çalışıyor. Yükte sıcaklıkta 13 derece düşüş oldu.
Bende bir ara amd 2.2 ghz işlemci vardı deafult voltajı düşürüp 3ghz kullaniodum:) -
Hem voltaj düşürüp hemde oc mi uaptın nasıl oldu o helal olsun valla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X