Şimdi Ara

Volte (4G Sesli Arama) Destekleyen Telefon Modelleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
7
Favori
25.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrkaraburc

Bu Volte donanımsal bir şey mi?
    Bende Z5 Compact var bulamadım şuan ama güncellemeyle gelir mi?

Z5 Compact'ın sadece ABD versiyonları destekliyor.
  • Arkadaşlar Samsung Note 5 kullanıyorum.Samsungun sitesinde ve telefon klavuzunda VoLTE desteği olduğu yazıyor fakat.Turktelekom volte desteği yok diyor.Aceba sorun nedir bilen var mı? Marsmellow'a güncellemiştim Marsmellow'dan dolayı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Peki bu Cat4,cat6 olayı ile mi ilgili yoksa ileride yazılımla gelebilir bir özellik mi ?
  • mrkaraburc kullanıcısına yanıt
    İşlemci destekliyorsa yazılım ile açmaları gerekli. Z3 de d6653 modelinde var mesela fakat, d6603 de desteklemesine rağmen yazılım ile açılmadığı için yok gözüküyor.

Yani sony yazılım ile açması lazım, açar mı? Tam bir muamma bu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi Türk Telekom'a mesaj attım gelen mesaj şu.

"Degerli musterimiz, VoLTE servisimizden sadece bireysel faturali mobil hat kullanan musterilerimiz faydalanabilir. Ilginize tesekkur ederiz."

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g3 ün işlemcisi snapdragon 801 de de volte özelliği varmış. Qualcomm un sitesinde gözüküyor. Bakalım lg yazılım desteği ile volteyi açacak mı?

Volte (4G Sesli Arama) Destekleyen Telefon Modelleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 3 Nisan 2016; 10:52:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turktelekom henuz butun cihazlara volte destegi vermiyor o yuzden cihaziniz volte destekli olsa bile suanda kullanamayabilirsiniz ayni sorun bendede var suanda kullandigim cihazlar volte destekliyor ancak tt daha desteklemiyor tam olarak birkac aya sistem oturunca bunlarada destegi saglayacaklardir

• Turkcell in verdiği cevap minicik bir listeden ibaret

Hd ses ve görüntü arama(volte) için sordum i6 var dedim

TURKCELL CANLI HIZMET
    Samsung S6,Samsung S7,Samsung S6 Edge veSamsung S7 Edge cihazlarıyla uyumludur

• LG V10 6.0 dan sonra yeni güncelleme aldı ve Volte desteği geldi, listeye V10 u da ekleyebilirsiniz.

Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: Goqhan06

LG V10 6.0 dan sonra yeni güncelleme aldı ve Volte desteği geldi, listeye V10 u da ekleyebilirsiniz.

Ya bu güncelleme g4'e 31 martta geldi bana. Wifi arama özelliği de geldi de. Volte ikonu gelmedi anlamadım. Sonra lgup ile 2oe yazılımıyla sıfırdan kurulum yaptım bu kez wifi arama da yok.

Anlamadım valla. Şimdi 20d'yi atıp ota üzerinden güncelleyeceğim 20e'ye. (g4e gelen 20e)

Ayrıca bu konu mobil operatörler forumuna taşınmalı.

• Facebook'taki lg grubunda Volte (HD+) servisini kullanan arkadaşlar var. Telefonları Lg G4 hatları Turk Telekom.

Not: simage komutu şu an çalışmıyor sitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 5 Nisan 2016; 9:28:54 >

• arkadaşlar 3 sorum olacak:
    1)lg v10 kullanıyorum 60 mb lık bir güncelleme ile volte özelliği geldi fakat bildirim panelinde üstü çizik bir durumda kullanamıyorum operatörüm vodafone ne yapmalıyım, vodafone lg v10 desteklemiyor fakat lg g4 destekliyor diyor nasıl oluyor bu iş?
    2)gelen güncelleme notunda giga 4.5g den bahsetmiş bu sadece tt aboneleri için mi geçerli? wifi ile mobil veriyi birleştirrerek daha hızlı olunabilir diyor ama güncellemeden sonra telefonun hiçbir yerinde böyle bir özellik göremedim.
    3)wifi calling özelliğinin geldiği söyleniyor fakat böyle bir ayarda görmedim telefoda ne kadar arasamda bulamadım(telefonda bilmediğim ayarları keşfettim ama wifi calling ve giga 4.5 özelliği yani wifi ile mobil veriyi birleştirme özelliğini bulamdım)lütfen yardım edin.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Volte (4G Sesli Arama) Destekleyen Telefon ModelleriVolte (4G Sesli Arama) Destekleyen Telefon Modelleri

• benim anladığım kadarı ile volte olayında telefonun donanım ve yazılım olarak desteklemesi dışında operatörler tarafında da marka ve model olarak kayıtlı olması gerektiğin düşünüyorum. Turk telekom'da Lg v10 volte desteği var diyor ama Turkcell ve Vodafone da Volte desteği yok diyor. Kısacası Volte'nin Türkiye'de tam anlamıyla çalışması için daha vakit var.
  • quote:

/>

SİZDE VOLTE TELEFON OLSA BİLE KARŞINIZDAKİ TELEFON VOLTE ÖZELLİKLİ DEĞİLSE SİZDE 3G'YE DÜŞERSİNİZ.
    İKİNİZDEDE VOLTE TELEFON OLSA BİLE AYNI OPERATÖR OLMANIZ GEREKİYOR. YOKSA YİNE 3G'YE DÜŞERSİNİZ.

Apple iPhone 6 ve 6S
    Apple iPhone 6 ve 6 Plus
    Samsung Galaxy S4
    Samsung Galaxy S5
    Samsung Galaxy S6
    Samsung Galaxy S6 Edge
    Samsung Galaxy Alpha
    Samsung Galaxy A3
    Samsung Galaxy A5
    Samsung Galaxy Note 3
    Samsung Galaxy Note 4
    LG G3
    LG G4 - G4 sahipleri için LG özel güncelleme yolladı. Güncellemeleri kontrol ediniz.
    LG G5
    LG V10 - LG özel güncelleme yolladı. Güncellemeleri kontrol ediniz.
    HTC One M9
    Microsoft Lumia 735
    Microsoft Lumia 640
    Microsoft Lumia 950
    Huawei Honor 6+

Benim bulduklarım ve piyasada şuan en çok satılan modeller bunlar.

Yanlis bilgi arkadasim hic bir yerde okumadim. Eger sende VoLTE destegi varsa senin telefon 4G de kalir karsi taraf volte desteklemese bile. Karsi taraf desteklemiyorsa 3G/2G ye duser.
    Farkli operatorler konusuna gelince amerikada 3 buyuk operator ortak VoLTE destegini kullanima acti diye biliyorum. Italyadada ortak destek icin calisma yurutuluyor diye okumustum. Bizdede boyle bir calisma yapilmasi lazim.

• quote:

quote:

Kesinlikle butun veriyonlari VoLTE destekliyor donanimsal olarak sonucta Snapdragon 810 var sadece yazilim guncellemesi yapilmamsitir. Ben snapdragon 801 kullanan xperia z3 te calistimayi basrdim hiv bir operator desteklemezken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

benim anladığım kadarı ile volte olayında telefonun donanım ve yazılım olarak desteklemesi dışında operatörler tarafında da marka ve model olarak kayıtlı olması gerektiğin düşünüyorum. Turk telekom'da Lg v10 volte desteği var diyor ama Turkcell ve Vodafone da Volte desteği yok diyor. Kısacası Volte'nin Türkiye'de tam anlamıyla çalışması için daha vakit var.

Evet bende ole dusunmustum basta bir cesit liste var imei numarasi filan gibi diye ama daha sonra vodafone aradim volte aktif gozukuyor mus. Daha sonra xperia z3 icin vodafone ispanya romunu yukledim ve telefonu rootladim bir cok deneme ve ayardan sonra calistirdim. Operatorler desteklemeiyor ama ben kullaniyorum.
  • osmanates86 O kullanıcısına yanıt
    Bende lg g3 için volte destekli bir rom bulursam onu yükleyeceğim. Cihaz donanım olarak destekliyor volteyi ama volte destekli bir rom bekliyorum.

• Bende de lg g3 var mm polonya rom yüklü. Online işlemlerde Volte desteklemiyor diyor.

Volte (4G Sesli Arama) Destekleyen Telefon ModelleriVolte (4G Sesli Arama) Destekleyen Telefon Modelleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senolars -- 10 Nisan 2016; 20:42:09 >

• Volte ile operatorler arasi gorusme var mi yok mu?
    Vodafone sadece iki tarafta volte ve vodafone ise olur demisti sanki. Cok sacma?

• quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Volte ile operatorler arasi gorusme var mi yok mu?
    Vodafone sadece iki tarafta volte ve vodafone ise olur demisti sanki. Cok sacma?

Maalesef henüz yok, olucakmı belli değil belki hiç olmayabilirde. Amerika'da var, İtalyada çalışıyorlar üzerinde. Voltenin en büyük sorunu o. Yurtdışından pek çok ülkede aynı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.