Şimdi Ara

VoLTE & VoFiDesteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde General Mobile GM5 Plus var. Bu cihazda VoLTE &VoFi desteği var. Ancak tek yönlü galiba..

Yeni VoLTE'deyken beni arayanlarla görüşebiliyorum ancak VoLTE üzerinden ben arama yapamıyorum.

VoLTE & VoFi üzerinden nasıl arama yapabilirim?

• Sayin serdarski

Herseyin dobrevski bir sekilde calismasi icin oprötör ayarlarinizdan voltteyi vilteyi akriflestirin.

ornegin 4.5G turkcellseniz 2200 a HD SES diye mesajski yollayin.

gm 5 plus volte vilte nasil aktiflestirilir diye yotupta arsma yapin

volte vilte aramasi yapmak icin karsinizdakinin de 4G'li olmasi gerek

elvedaski

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erotik Eşek kullanıcısına yanıt
    Hattım Vodafone,

Kullandığım hatta VoLTE & Vo-Fi aktif çünkü iPhone 8'de aktif olarak kullanıyorum.

Ayrıca telefonun üzerinden VoLTE & Vo-Fi ayarLarı yapıLMıŞ durumda.

Ancak deneme amaçLı aradığımda sistemin tek tarafLı çaLıştığını farkettim. Yani birisi beni aradığında benim telefonum çalıyor ve konuşabiliyorum ancak ben arama yapaMıyorum. Bu durum telefonu uçak moduna alıp telefonu Wi-Fi ağına bağladığımda oluyor.

iPhone'da uçak moduna alıp Wi-Fi'ya bağladığımda hem arkadaşlarım ve ailem beni arayabiliyorlar hem de ben arama yapabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 8 Nisan 2018; 14:31:53 >
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-Ağ ve İnternet-Kablosuz çağrı kısmını açık hale getirip deneyin sonucu bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de GM5 plus dual sim var. turkcell de VOLTE'yle aranıp arayabiliyorum ama sadece sim card 1 yuvasında çalışıyor. sabit hatlardan da çağrı alıyorum mesela 444 lü numaralar vs. yada arayabiliyorum. sim card 1 yuvasında ayrı bi sıkıntım var çağrılar 0-3dk arasında kendiliğinden sonlanıyor benimde muzdarip olduğum sorun bu.
    telefon sıkıntılı üzüyor devamlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.