Şimdi Ara

VoWifi için Vodafone IMS ayarları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Xiaomi mi8 cihaz kullanıyorum, cihazın VoWifi desteği mevcut ancak Vodafone IMS ayarlarını bilmediğim için VoWifi'ye giremiyorum (şebeke otomatik olarak xiaomi mi8'i tanımıyor.) Vodafone için VoWifi IMS ayarlarını bilen var mıdır?

Teşekkürler

• Peki vodofonenun telefonunuza desteği yoksa ayar kabul eder mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ims ayarı ile olmuyor. Telefon root edilip dosya atılması gerekiyor. Miui forumunda detaylı konu var.

• Operatör onay vermezse kullanamazsın diye biliyorum. Bende mate 10 lite var wowifi desteği var ama turkcell onay vermediği için kullanamıyorum ama vodofone da wowifi var kullanabiliyorum. Bunun imsyle falan alakalı olduğunu sanmıyorum operatör onaylarsa oluyor gerisi hikaye

• Bak güzel kardeşim bunu denemiş birisi olarak sana söyleyeceklerim var. İlk başta vowifi desteği sadece distribütör garantisi olanlarda çalışıyor yani tr romu olanlarda çalışıyor, ithalatçı garantili telefonlarda çalışmıyor bizzat aynı model telefonda denedim ve olmadı. Ayrıca telefonda herhangi bir ayar yapmana gerekte yok. Sadece hattın 4.5g olsun ve distribütör garantili olmasınada dikkat et yeter. Hatta arkadaşıma huawei mate 20 lite (tr garantili) aldım, 4.5G yazıp 4545 gönderdi vdf hattı direk vowifi tanımladı .Mi8 lite tanımlamaz. Benim tecrübelerim böyle söylüyor.
    Wi-Fi ile Arama Teknolojisi
    Vodafone T�rkiye
    https://www.vodafone.com.tr/Internet/vodafone-vowifi.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad-sterk -- 1 Şubat 2019; 16:49:7 >

• azad-sterk A kullanıcısına yanıt
    Ben telefonumu san diego dan aldım tr ile hiç bir alakası yok, turkcell ve vodafone da vowifi sorunsuz çalışıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad-sterk

Bak güzel kardeşim bunu denemiş birisi olarak sana söyleyeceklerim var. İlk başta vowifi desteği sadece distribütör garantisi olanlarda çalışıyor yani tr romu olanlarda çalışıyor, ithalatçı garantili telefonlarda çalışmıyor bizzat aynı model telefonda denedim ve olmadı. Ayrıca telefonda herhangi bir ayar yapmana gerekte yok. Sadece hattın 4.5g olsun ve distribütör garantili olmasınada dikkat et yeter. Hatta arkadaşıma huawei mate 20 lite (tr garantili) aldım, 4.5G yazıp 4545 gönderdi vdf hattı direk vowifi tanımladı .Mi8 lite tanımlamaz. Benim tecrübelerim böyle söylüyor.
    Wi-Fi ile Arama Teknolojisi
    Vodafone T�rkiye
    https://www.vodafone.com.tr/Internet/vodafone-vowifi.php
    merhaba,

Operatorler imei numaralarından telefon modellerini ayırt ediyorlar, yurtdışından gelen telefon modellerini bilemiyorlar. 4G ye abonelik ayrı bir konu yıllar önce operatörün tanıdığı bir 4g telefon ile aboneliği tamamlamıştım.(dışarıdan gelen bir cihazınız varsa TR'nin tanıdığı bir cihaza takıp abonelik yapabilirsiniz.) Telefonu rootlarsak operatorden bağımsız vowifi vs devreye alınabiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.