Bildirim
Volvo 2011 S60 2.0 T5 lpg olurmu?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
direkt enjeksiyonlu yeni nesil ford ecoboost motoru olduğundan malesef henüz uygun olduğunu sanmıyorum. uygulanabilse bile bu direkt enjeksiyonlu motorlarda motor ömrüne karşı oluşan risk epey fazla. -
sanırım 2011 lerde direk değil 2012 den sonra direk enjeksiyon oldu internette arama yapmak için soruyorum direk enjeksiyonlu değilse nasıl enjeksiyonlı oluyor -
Ecoboost motorların hepsi direk enjeksiyonludur ve türkiyede satılan yeni kasa S60'lardaki tüm benzinli motorlar(T4, 2.0T, T5) ecoboost'tur. (T6 hariç; ancak onun da fiyatı 300bin TL'ye yakın %130 vergi sebebiyle) Diğer enjeksiyon teknolojisi "geleneksel enjeksiyon" diye geçiyor bildiğim kadarıyla özel bir ismi yok genel kullanıcı için. Sonuçta ben bir mühendis değilim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X