Şimdi Ara

VOLVO 850 GLT ACİL YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bende 1995 model volvo 850 glt var turbosuz.140000 DE KM SAATI SAĞLAM.MANUEL VİTEZ aracımın performansı hiç yok denecek kadar az .çekiş yok.kendini çok geç toparlıyor.200 sürat yapıyorum ama 200 km hızı buluncaya kadar 5,10, km yol gidiyorum çok ağır.tubo olmadığı için normalmı.yoksa sorunmu var hem lpg hemde benzinde aynı sorun var.yardımcı olursanız sevinirim tşk ler

• hocam 2. bir konuya gerek yok. belli ki bu tarz bir sorun ile ilgili forumda tecrübeli bir arkadaşımız yok ya da sorununu çözebilecek insanlar forumda değil. biraz sabır ya da güvendiğin bir servise götürmeni tavsiye ederim.
  • vakum hortumları kontrol edilmeli,hava kaçağı kontrolü yapılmalı,araç test cihazına bağlandımı peki herhangibir arıza kodu varmı?debimetre sorunuda olabilir aracınızda.
  • ilk önce ilgilendiğin için tşk ler .aracı cihaz bağlamadım ben mardindeyim bütün sanayiyi aradım buna uyan cihaz yok dediler.en son diyarbakır volvo yetkili servise gittim bana dedilerki 2001 model altı araçlar için cihazımız okumuyor dediler.aracımda şu anda turuncu yeşil bir ışık yanmış ters Y harfi gibi.ama sorunum ondan önce vardı.bu ışık araçta herhangibi bir değişiklik yapmadı.ama bu ışığın ne anlama geldiğinide bilmiyorum.aracımın çalışmasında hiç sorun yok saat gibi çalışıyor.sadece performans yok.çok geç toparlanıyor.tamirci arkadaşlar her yerine baktı bir sorun yok diyorlar.bunda 3 ay önce aracı aldım ,alır almaz motorunu yıkadım.aracın ilk sahibini arıyorum bende sorun yoktu diyor,acaba yıkamadanmı kaynaklandı.yoksa turbosuzlarmı böyle.bilmiyorum.bir şahin ondan daha seri.yardımcı olursanız sevinirim.birde vakum hortumlarından bahs ettiniz sizde şeması veya nerelere baka bilirim .araç soğukken gaz verdiğimde bir hortumdan hava kaçağı olduğunu tahmin ediyorum çünkü gaza bastığımda 2000 devirlen 3000 devir arası ıslık sesi geliyor.ısındımı kesiyor

• debimetrenin arızalı olup olmadığını nasıl anlarım.ben fişini çektiğimde çalışmasından farklılık oluyor.benim bildiğim arızalı olsaydı fişi çekerken bir şeyin değişmemesi lazımdı.doğrumudur.birde fişi çıkardığımda araç yürümüyor
  • hocam bak sana sorunu yazıyorum... aynı araçtan bende de vardı. bu araçların hava filtre kutularında bir mekanizma bulunur.. bu mekanizma soğuk havalarda egzost manifoldundan sıcak hava alır ve aracın soğuk havalarda motorunun daha kolay ısınmasına yardımcı olur. fakat bu sistem arızalanır ve araç normalde soğuk hava alması gerekirken hep sıcak almaya başlar.. bu arıza kodu da bu yüzden ortaya çıkar..

aracın 1995 model ve altı ise bu arıza lambası kodunu okuyucu olmadan kendin bile silebilrsin.. peki araç 1995 model ve altı mı nasıl bileceksin.. kaputu aç sol ön farın arkasında bir kutu var mı bak.. üzerinde volvo yazar.. cam yıkama su haznesinin hemen arkasındadır bunu bir kontrol et..
  • meteg M kullanıcısına yanıt
    s.a formda acemiyim 850 t5 1996 model 245 binde bir volvo aldık araç kasa motor düzgün gibi ancak elektrik sorunu var gibi senserlör birbiri görmüyo gibi atiker lpg takıldı araç atak degil geç toparlıyor 2000 devre kadar hacı muratın yag yakan bujisi pilatini arızalı gibi 2500 devirden sonra acicik fırlıyor gibi bu araçlar böylemi alanyada iyi bir volvo ustası varmı elektrik ve turbodan anlayan kontak anahtarı birkaç kez açıp kapamayınca elektrik düzenli gelmiyor kontakmı arızalı yoksa senserlördemi sıksıntı var bunu çaözebilecek usta arıyorum yardımlarınız için teşekkür ederim @meteg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil yardım Rcd 200
    12 yıl önce açıldı
    Cf moto clx 250 yardım lütfen
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.