Şimdi Ara

VOLVO 850 T5 2.0 210HP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi 11 LT yaksın.Sakin kullansam 10 civarını görürüm gibi geliyor,tabiki kullanan birini bulmak lazım.Uzun yol da tüketimi ne olur?

Megane ile max 190km/s min 120km/s hız ile uzun yola çıktım.Çoğunlukla 140km/s hız ile gittim. 33krs yaktı.Bunda ne kadar yakar? 120 yi geçmesem tüketimi Megane tüketimi kadar olur mu?
  • Yusuf434382 kullanıcısına yanıt
    LPG uyumlu sanırım,yoksa LPG li 2.0 T5 ilanları görmezdim :)

15 ile 20 Bin Lira arası değişiyor..
  • 3-5 farkı mazda 6 yada accord için verin,kalite, konfor,performans,sürüş zevki olarak elinizdeki araçtan fersah fersah üstün bir araca geçmiş olursunuz.üstelik yakıt,parça,arıza,usta sorunları ile abondane olmadan.

Hayat siyah yada beyazdan ibaret değildir.ne varsa grilerde var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    Fiyatları çokmuş. Burada bir tane var gri renk temiz baya dikkatimi çekiyor. Alırsanız hayırlı olsun şimdiden temizini bulduğunuz sürece verdiğiniz karardan memnun kalırsınız.

• Mazda 6 bütçemi aşıyor.Accord ların temizini bulmak daha zor gibi :) O yüzden onları tercih etmiyorum.Bütçem de 18-19 Bin lira civarı max.
    @iniyesta

inş. temizini bulurum da kaçırmam,uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum çünkü.Teşekkür ederim.
    @Yusuf434382
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Hadi 11 LT yaksın.Sakin kullansam 10 civarını görürüm gibi geliyor,tabiki kullanan birini bulmak lazım.Uzun yol da tüketimi ne olur?

Megane ile max 190km/s min 120km/s hız ile uzun yola çıktım.Çoğunlukla 140km/s hız ile gittim. 33krs yaktı.Bunda ne kadar yakar? 120 yi geçmesem tüketimi Megane tüketimi kadar olur mu?

110dan sonra meganın tüketim cosuyordur sanırım 1.4mü? 5. vites 120de 3500 devir çeviriyordur rahat,t5 210hp olarak güçlü bir araba bir de 6 vitesse 120de 2500 dolaylarında gider ve meganeden ekonomik bile olabilir.Tabi kullanan en net cevabı verecektir 90 ile benzinde 6-6.5 yakalanır gibime geliyor
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    1.6 8V. 5. viteste 140 da 4000 devir çeviriyor.T5 ler 5 vites.Megane 5.8 LT tüketiyormuş uzun yolda.Teknik bilgilerinden baktım. T5 6LT tüketse ona da tamam :)
  • quote:

Mazda 6 bütçemi aşıyor.Accord ların temizini bulmak daha zor gibi :) O yüzden onları tercih etmiyorum.Bütçem de 18-19 Bin lira civarı max.
    @iniyesta

inş. temizini bulurum da kaçırmam,uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum çünkü.Teşekkür ederim.
    @Yusuf434382

626 bile alsanız meganeden sonra oh be dünya varmış dersiniz.

İki arkadaşım sizdeki Meganeden kullanırdı hem kullandım,hem yolcu olarak bindim.

626 yı kendim kullanıyorum,yola oturması,genişliği,ferahlığı,performansı çok memnun eder.

Yakıtı meganeden farksız,İstanbul şehir içi benzinde 10,5 lt/100 km lpgde ise 12 lt/100 km

edit yakıt verisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iniyesta -- 8 Aralık 2014; 19:45:34 >

• iniyesta kullanıcısına yanıt
    Megane ile kıyaslanmaz tabiki :)

Güzel arabaymış beğendim.EPS varmı bunda?

T5 bu kadar gidiyorsa bu araç M5 e nal toplatır

• quote:

1.6 8V. 5. viteste 140 da 4000 devir çeviriyor.T5 ler 5 vites.Megane 5.8 LT tüketiyormuş uzun yolda.Teknik bilgilerinden baktım. T5 6LT tüketse ona da tamam :)

ama anca 90la yakar bende 6lt
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Hep 90 ile gideceksem kaplumbağa alayım :)

Kullanan biri çıkar inş. , tam tüketimi öğrensek iyi olur,ona göre LPG taktırırız.
  • 850 güzel araç ama bütçe kısıtlı ise tamir masraflari gerçekten zorlayabilir .

Bende 1.8 volvo s40 var yakıt performans konusunda çok memnunum.
    Eger butcenize uygun Volvo s40 t4 200 beygir oneririm .
    Bu arada 0-100 de s40 önde

• TroubleTrouble kullanıcısına yanıt
    S40 T4 de güzel,fiyatı biraz bütçemi aşıyor.Bu arada 1.9 T4 ve 2.0 T4 var,hangisinden bahsediyorsunuz?

Asıl araba Volvo s70 2.0 T5 ama manuel olanı yok
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    Bana göre 2.0 t4 . 850 ikinci elde de sıkıntı yaratır s40 daha rahat elden çıkar . Bir ara forumda volvo cu meteg usta vardı . Kendisinin bakımlı bir volvo motoru 2 milyon km görür diyordu . Hangisini alır iseniz alın donanim daha düşük olsun ama bakimlisi olsun .

Bende şu ara c70 t4 lere bakıyorum güzel bir tane denk getirirsem inş alacağım :)

• TroubleTrouble kullanıcısına yanıt
    Bütçemi aşmasa S40 T4 güzel tercih ama aşıyor maalesef.Belli olmaz belki elimdeki megane iyi fiyata gider bende s40 alırım :)

İnş. dilediğiniz arabaya kavuşursunuz :)
  • hocam kıyas açısından yazayim, 2000 model s40 t4 sahibiyim.200 beygir.Araç benzinli (ki bence LPG kesinlikle takılmamalı,gerek yok o kadar da abartıldığı gibi yakmıyor)
    Yakıt tüketimi şehir dışında 8 litre, şehir içinde 10 litre yakıyor. (Gebze-Tuzla E5+şehir içi karışık )

Kalite olsun, içine binince böyle bir mutlu olayim, canım sıkıldı mı göz açıp kapayana kadar 200 e çıkayim ama genelde efendi süreyim yol altımdan sessiz sedasız aksın istiyorsan t5 t4 farketmez bir Volvo al.
  • pascuu P kullanıcısına yanıt
    Şehir içi 10 LT normal de şehir dışı 8LT biraz fazla gibi,sen şehir dışına çıkınca rahat durmuyon sanırım :)

O yüzden Volvo arıyorum zaten :)

850 T5 ler sağlamlığı ile meşhur.Birde 210HP olunca uçak gibi mübarek.Bu 850 T5 lerde ESP var değilmi? Peki s40 T4 lerde varmı? ESP önemli,yol tutuşu benim için çok çok önemli.
  • quote:

Şehir içi 10 LT normal de şehir dışı 8LT biraz fazla gibi,sen şehir dışına çıkınca rahat durmuyon sanırım :)

850 T5 ler sağlamlığı ile meşhur.Birde 210HP olunca uçak gibi mübarek.Bu 850 T5 lerde ESP var değilmi? Peki s40 T4 lerde varmı? ESP önemli,yol tutuşu benim için çok çok önemli.

8 litre normal, 120 civarı hızla seyahat etmeye çalışıyorum.e tabi 200 beygir araç çok da sakin durulmnuyor.

t4 lerde ESP mevcut, Boyun baş koruyucuları (whips di sanırım),4 hava yastık olması lazım,
    Elektrikli koltuk,koltuk ısıtma,deri koltuklar, 4 cam otomatik,otomatik sanzımanda sport,winter modları ,CD ve Kaset çalar,otomatik klima ,16 inç t4 jantlar vs vs..
    Daha nolsun :)

Valla ne zaman aracımı sanayiye götürsem insanlar başına üşüşüyor,sat bunu diye:)Seviyorum Volvo'yu :)

• quote:

t4 s40 da esp yok asr nin volvo versiyonu var
    2 sene kullandım s40 ama ş.içi 12-13 lt yakıyordu, ş dışı 8 lt civarıydı.
  • Sizin araç otomatik mi?

Manuel ler daha az yakıyor.

T4 alabilecek durumum yok şuan, T5 de ESP veya Asr nin volvo versiyonu varsa olur :)

Bizim Megane a da talip çok :)

Geçen bir yere park etmiş babam.Sileceğe biri not yazıp bırakmış.

Satarsan Ara diye :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.