Şimdi Ara

VOLVO 850 T5 2.0 210HP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 850 serisinde esp yoktur. Volvo'da esp karşılığı dstc'dir. stc esp değildir, asr muadilidir. ilanlardaki çoğu bilgi maalesef yanlış, satanlar araçları tanımıyorlar. masraf konusuna gelirsek normal bakımlar genelde ucuz ancak arıza durumunda ki o model bir araçta olacaktır, sizi fena üzecektir. bir kenarda 2000tl olsun. bu aracın tamirini her usta yapamaz bilgi ve tecrübe ister.. daha sonra üretilen s60 ve s80 araçlarında bile opsiyonel bir donanımdı. dstc (esp ) olan Volvo araçları:

- 2001 sonrası s60 opsiyonel
    - 1999 sonrası s80 opsiyonel
    - 2005 sonrası s40 opsiyonel. benim kullandığım araçta var. ancak piyasadaki s40'ların %90'ında yoktur.
    - 2007 s80 standart
    - 2011 s60 standart
    - 2013 v40 standart

Volvo s40 1.9 t4 doğrudur. 2.0t versiyon ayrı bir araçtır. 2.0 t4 yoktur. aracı satan galeriler dahil herkes bir tarafından model sallıyor.

size tavsiyem makyajlı kasa 2000-2001 Volvo 2.0 turbosuz araç olacaktır. az bir masrfla çok uzun süre binersiniz.

• budak_1903 kullanıcısına yanıt
    Şimdi 850 T5 lerde dstc yok öyleyse.Öyle bir arabaya koyulmaması acaip olmuş gerçekten..

Tabiki arabanın yaşı epey var.Dediğiniz gibi arıza yapabilir,peki bu arızayı giderdiğimde tekrar aynı arızayı yapma olasılığı nedir :)

Turbosuz aracı turbo bakımı zor,arıza yaptığında altından kalkılamaz olduğu için mi öneriyorsunuz?

Şahsen ben S40 larda 1.9 T4 ü 850 lerde ise 2.0 T5 den başkasına bakmıyorum.Arkamda kaç defa Turbolu Transit kovaladı sayamam :(
  • budak_1903 kullanıcısına yanıt
    Ilk önce şunu açıklığa getireyim 2000 modele kadar t'ler 2000cc 160hp, t4 ler 1900 cc 200hp ydi,2001 den itibaren t ler 2000cc 163hp,t4 'ler 2000cc 200hp oldular.
    Ayrıca s40 larda 2002-2004 serisinde esp opsiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TroubleTrouble kullanıcısına yanıt
    Volvo sahibi olmadığım için hanginize inanayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Herkese Merhabalar..

Şuan babamın aracı olan Megane 1 i kullanıyorum.Altta fotosunu ekleyeceğim.

Volvo 850T ye geçmek istiyorum.Geçmek istememin nedeni, bir çok özellik-konfor ve benim için önemli olan performansı.Şuan kullandığımız Megane 8v 90HP Benzinli.Volvo da 2.0 T5 20v 210HP.Benim için tam anlamda sıçrayış olur sanırım. :)

Sizlere birkaç soru sormak istiyorum.

Bu aracın düzgününü ve bakımlısını bulursam aldığıma pişman olurmuyum?

Yakıt tüketimi nerelerde olur? Haftada 2 gün kullanıyorum neredeyse :) Benzin tercih ediyorum.LPG ile de tüketimi önemli benim için,çok yakarsa mecbur taktırırız.

Yedek vs parça fiyatları şuan kullandığım araca göre nasıldır?

Yedek vs parçalarını kolayca bulabilirmiyim?

Turbo bakımı nasıl olmalı?

Yol tutuşu nasıl?

Şimdilik soracaklarım bu kadar.Teker teker cevap verirseniz memnun olurum :)

Teşekkürler...

Buda bizim arac.

Riskli bir tercih olsa gerek... Dertsiz başına dert alma derim...

• Mazotşist kullanıcısına yanıt
    Şu Megane a yaptığım masraf kadar masraf yapmasam yeterli benim için.
    Neresi riskli?
  • quote:

2 aylık volvo 850 t5 manuel kullanıcısı olarak,

Km'de 30 Kuruş minimum Yakıt.

210 hp ayağının Altın'da olması anlatılamaz.

Konfor ve Rahatlık Bambaşka.

Alacağın Aracın temiz bir araç olması önemli. Arayıp bulman gerekecek.

Yedek Parça Renault gibi kolay ve ucuza bulamazsın ve yan sanayide pek sevmez bizim araçlar

Şehir için 30krş mu yoksa şehir dışı mı?

Sahibinden.com da R olanını buldun 32.500 Lira, full orjinal ama hemen satılmış sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.