Şimdi Ara

Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.093
Cevap
24
Favori
58.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çünkü 11-15 haziran arası son talepleri aldılar ve bir gemi partisini tamamlandı. Öyle tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zarabot Z kullanıcısına yanıt
    O zaman ayni gemiyi bekleyecegiz. 25 haziran civarinda aradiginda st simdjlik bir aksil8k yok demisti.

• 27 mayista kapora verdim bnde uretildigine dair bir haber gelmedi hala ocak ve subat siparişlerinin hepsi geldiyse mart nisanda siparis almadilarsa sira mayis haziran siparislerinde olmali diye tahmin ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mehmetnil.16 M kullanıcısına yanıt
    Maalesef şubatlar bile bitmedi hala. Fabrikanın kapalı kaldığı ayları eritmeye çalışıyorlar. Çok sıkıntılı bir döneme denk gelmişiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakibalikroka -- 4 Temmuz 2020; 17:27:30 >
    Ben Mart ayında sipariş verdim ama hala bir haber yok.

• Amerika forum sitesinde 2.5 ay da teslim edildigi yaziyordu. Normal sartlarda Bizde de aynidir herhalde. Haziran siparis verene eylul diyorlardi. Bana baskasinin sirasini verdikleri icin kaparoyu onceki arkadasi yatirdigi tarihi baz aliyorlar galiba. Onceki arkadas kaparoyu ne zaman yatirdi Ocak mi subat mi mart mi bilmiyorum. 2 hazirana 15 agustos tarihi verdiler

• Yasin Hapak Y kullanıcısına yanıt
    Banada 27 mayıs siparisi icin 15 ağustos dediler okullar acildiginda insallah gelmiş olur

Bana da 24 haziran dediler ama bugun 4 temmuz 😞 hala her gun bugun gelir mi acaba diye uyanıyorum. Gemiyi liman liman saat saat takip et arac ulkeye gelsin sonra bekle. Cok sinir bozucu
    Umarim siz bi sureci yasamazsiniz

• Tabi, belirsiz bir bekleyiş insanın moralini bozar, şanssızlığınız kovit dönemine denk gelmiş olmanız bence, bu olağanüstü bir durum ve sizin umdunuzla kesişmiş malesef

Insallah hocam muhtemelen yakin zamanlarda teslim alacagiz. Okullar bu yil 31 agustosta aciliyor ben onuda raziyim

• qwertasadad kullanıcısına yanıt
    En azindan belirsizlik azalmis yuzmus yuzmus kuyruguna gelmissiniz. Bizimkinin daha uretilmeye baslandi bilgisi bile yok.

Evet ben ilk kez yazdiracagim okula git gel filan arabasiz cok zor gercekten eylul sonuda raporun suresi bitiyor stres basti hepten hayırlısı olur umarım

Bu platformda benim gibi bekleyenlerin bulunması Bi dayanışma ve teselli, takibe devam diyoruz

Insaalah yetisir. Araci maliye bakanligini bildirilince raporunuzun suresinin yetismesi yetiyor mu bilginiz var mi. Bir arkadas 6 ay kaldi sikinti olabilir diyordu.

Hicbir fikrim yok ilk muafiyetli aracim olacak eylul sonu 6 ay kalacak benimde normalde alinamiyor ama biyerden kulaktan dolma pandemi nedeniyle rapor uzatilamadigindan sure gecsede alinabiliyormus diye duydum sure azaldikca bunlari arastirmaya başlayacağım

Bende son 6 ay alinamiyor diye duymustum. Son 6 ayin eylul sonu olmasini sevindim. Inanin alamazsiniz diye uzulduydum. Agustos 15 ninden sonra styi sikistirin artik rapor bitiyo diye. Bizim rapor 3 yillik. Subatta basladi. Insallah cocugum iyilesir de ne araba alalim ne de rapor. Allah hepimize kazasiz belasiz saglikla kullanmayi nasip etsin.

Cok gecmis olsun kesinlikle herseyin basi sağlık her hafta ariyorum st yi bakalim hayırlısı

Uretim asamasina gecmis ki. Bilgi veriyoflar mi

Uretildigine yada hangi tarihte üretileceğine dair bir bilgi verilmiyor maalesef

• 5 ay geçti hala araba gelecek. 2020 model araba alıyoruz Yılın ilk ayında. 2021 de kullanacağız.

Mayıstı, Haziran oldu. Haziran Temmuz oldu. Cuma günğ ödeme isterler diyordum. Daha ödeme de istemediler. Ay sonuna anca alacağım ben sanırım. Pazartesi arayıp bilgi alacağım. Gümrüğe gelince ödemeyi istiyorlardı sanırım. Gümrüğe mü gelmedi hala noldu anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.