Şimdi Ara

Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
23
Favori
59.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı uğurlu olsun kardeşim 🙏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spkspk

Cok tesekkur ederim.
    Oncelikle dis tipi hos arac kucuk degil ama eni baya genis.yukseklik ve oturma pozisyonu ideal cok yukarida degilsiniz sedan gibi yere yakinligida yok. Jantlari standart olan 18 inclik gorunumu evet guzel degil ama test aracinda 19 inclik vardi arasinda bariz konfor farki var. Ama dis tasarim kiti i alabilirim gercekten cok hos. Arac 7 anahtarla birlikte geliyor( 2 uzaktan kumanda,4 metal,1 aktivite anahtari. Aktive anahtari gercekten mukemmel bir detay bileklik veya kolye seklinde kullanilabilir ve arac calistirmada ve kapi acma kitleme fonksiyonlari kullanilabiliyor)
    İc malzemesi gayet guzel goguste yumusak plastik ve kapi ceplerinde kece kullanilmis. Kullanilan kece kalitesiz hissi vermiyor.
    İc high isiklandirma paketini cok sevmedim cunku sabit renk var ve sadece on konsolda var yani olmasada olur.
    Ses sistemi harika(harman kardon)
    Aracin multimediasi zor gibi gozukuyor ama 1 saat icinde ogrendim. Navigasyonu kullanisli ve kolay.
    Yol bilgisayari karisik tam cozemedim orasini.
    Sikca sorulan kor nokta(blis) sisteminde soyle bir olay var onu aciga kavusturuyum. Blis sistemi acikken yan seritten arac gelirse isikla veya sesle uyari veriyor ama seritte sizi tutmuyor. Ama side asist acikken zaten serit degistirirseniz araba olsada olmasa da uyari veriyor. Yani bu fonksiyonlar altinda kullanislimidir degil midir tartisilir.
    Oto pilot fena degil ama sehir icinde seritlerinin cok belli olmadigi yerde kullanmanizi tavsiye etmem yani belki ilk suruyorum diye bi tedirginlik olustu. Ama cevreyolda ve/veya otobanda cok kullanisli.
    Bagaj hacmi yeterli uzunluk olarak cok degil belki ama genislik cok yeterli.
    Arka koltuk ve diz masafesi 2 yetiskin icin cok iyi aka 3. Kisi icin saft tunelinden dolayi sikinti olabilir.
    Esya gozleri comertce. Torpido,kolcak alti kapi icleri ve koltuk alti yeterli.
    Bu zamana kadar bmw grubu araclari kullanan biri olarak (x3,x1,mini,4 ve 1 serisi vs) bariz bi sekilde kaliteli.
    Tam otvli olarak 380.000 tl ye almıştım kesinlikle fiyatina gore cok uygun.
    Alirken cok tereddutlerim vardi ama ilk izlenim olarak dogru bir secim yaptigimizi dusunuyorum.
    Vaktinizi aldigim icin kisura bakmayin,sorulariniz olursa cevaplayabilirim.
    Tum bekleyen arkadaslarima en yakin zamanda kavusmasi dilegiyle,hepinize iyi aksamlar.

Not:muafiyetli arkadaslarim fiyat artisindan kaygilandiklari icin bayiye sormami iatediler. Kayseri bayisi sahibi Timucin beyin soyledigine gore kaporasini verenlere hic bir sekilde fiyat veya kur artisi olmayacagini soyledi. Boyle kayginiz varsa iciniz ferah olsun.
    Merhaba, hayırlı olsun, kazasız, belasız bir sürüş diliyorum, umarım sağlık ve mutlulukla kullanırsınız aracınızı.

BLIS ile ilgili bir sorum olacak size, denemeyi tam olarak nasıl yaptınız acaba? Zira direksiyon müdahalesi için gerçekten bir kaza olma ihtimali yaşanması gerekiyor. Bu sebepten tam anlamıyla test etmek bence tehlikeli, 603 kodlu BLIS donanımı paylaşılan tekliflerde IntelliSafe Surround-BLIS diye geçmekte ve bu donanımda direksiyona müdahale var. Bence doğru bilgiyi ST’den alabilirsiniz ki tehlike anında aracın nasıl davranacağını tam olarak bilebilirsiniz.

• Kazasız ve sağlıklı günlerde kullanırsınız inşallah.
    Torpidosu soğutmalı mı acaba, ben sipariş verirken st soğutma yok dedi ama teklif formunda soğutmalı torpido yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayfun000 kullanıcısına yanıt
    Evet tayfun bey. Ben de ayni yaziyi okudum. Ben de sizinle ayni dusuncedeyim ama aynada isik yanarken direksiyon kirmaya calistim. Gayet de guzel kırılıyor :). Belki tam kaza aninda devreye giriyordur

• xetib X kullanıcısına yanıt
    Evet sogutmali torpido var. Standart diye biliyorum

• Arkadaşlar benim beklediğim gemi (Grande Halifax) Türkiye'ye geleli bu hafta sonu 2 hafta olacak hala İzmir'e ulaşamadı. Bu durum, saatlerce aç gezdikten sonra masaya oturduktan sonra yemeğin konmasını beklemek daha zor gelir ya insana, onun gibi bir şey :) Ama cidden sinir bozucu. Bir de son ana bırakmayayım diye arabasını satınca insan daha da fena bu sıcaklarda. Aracı bu gemiyle gelip de teslim alan oldu mu hiç?
  • rakibalikroka kullanıcısına yanıt
    Ben dun teslim aldim. Bayiniz bir bilgi veriyor mu

• spkspk S kullanıcısına yanıt
    Gemi ismi, Fyon numarası, tüm bilgileri veriyordu, bu aralar sus pus oldu...:( Sanırım bayi bayi ayırdılar ve bizimki sonlarda kaldı. Kayseri'de liman olsa direkt indi sizinki diyeceğim :))) Bu arada güle güle iyi günlerde kullanın...
  • rakibalikroka kullanıcısına yanıt
    Bende bekliyorum gaziemir ve karsiyakaya xc 60 ve 90 geldi. Sigorta ve kaskomu kredi cektigim icin mecburen yaptirdim. Ama beklemeye devam

• quote:

Orijinalden alıntı: rakibalikroka

Arkadaşlar benim beklediğim gemi (Grande Halifax) Türkiye'ye geleli bu hafta sonu 2 hafta olacak hala İzmir'e ulaşamadı. Bu durum, saatlerce aç gezdikten sonra masaya oturduktan sonra yemeğin konmasını beklemek daha zor gelir ya insana, onun gibi bir şey :) Ama cidden sinir bozucu. Bir de son ana bırakmayayım diye arabasını satınca insan daha da fena bu sıcaklarda. Aracı bu gemiyle gelip de teslim alan oldu mu hiç?
    aynı gemideydi. Benimki Muafiyetli (rapor e imzalı olsa da işleri biraz daha uzun oluyor diyorlar). Bayiiye daha salı günü geldi.Dün zorunlu sigortayı başlattılar.Sürpriz yapıp cuma akşam cumartesi verseler diye dua ediyorum. Normalde zaten gelecek hafta teslim demişlerdi.
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    Hangi şehir, hangi bayi?

• quote:

Orijinalden alıntı: rakibalikroka

Hangi şehir, hangi bayi?
    İstanbul, ortaklar.
    Cumartesi teslim etme ihtimalim varmış.

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Benim de ortaklar. En erken Cuma dediler.

• Maalesef alamadık. İşlemler tamamlanmadı.
    Beklemeye devam.En azından arabayı gördük.
  • Ben 11 haziranda kapora verdim, güncellenecek son 6 araçtan birini alacaksınız demişlerdi, teslim tarihi olarak da Ağustos dediler, platformu gözden geçirdiğinde Ağustos teslim için martta bile kapora verenler var sanırım, Ağustos teslim denilen kimler var ve ne zaman kapora vermişlerdi

• zarabot Z kullanıcısına yanıt
    2 haziranda ama soylediklerine gore vazgecen birinin yerin yazdilar agustos 15 teslim dediler . Forumdaki arkadaslardan yola cikarsak 1 hafta icinde yola cikarsa anca soyledikleri gibi teslim ederler. Sizin demi otvsiz

Guncellenen son 6 arac derken ne demek istiyorlar ki.

• Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü

• Yasin Hapak Y kullanıcısına yanıt
    Benimki ötv li normal aldım

6 sindan sonrakiler eylul ekime kaliyordur belki

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.