Şimdi Ara

Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
24
Favori
58.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kredinin ilk taksidi gelecek hala araba yok 😤

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • qwertasadad kullanıcısına yanıt
    Krediyi neden hemen kullandınız ki? Araç bayiye gelince kullanmak daha garanti bence. Yolda tır kaza yaptı ya da arabaya bişi oldu geri dönüşü daha zor olur. Bende bekliyorum aracı 29 Haziran’da indi gemiden. Bu hafta içi teslim alacağım kısmetse. Kredi içinde bayimin dediği araç bayiye inmeden kredi kullanmamam yönünde. Yolda aracın başına birşey gelebilme ihtimaline karşı.

• brykkn B kullanıcısına yanıt
    Banka krediyi bermek icin kasko ve yrafik sigortasini sart koştu. Haklisiniz ama bende nasil olsa 2-3 gune gelir deyip gozu kararttim. Bi nevi kumar oldu. Ama ruhsat cikmadigi icin sorun olmayacagi soylendi. Nasip bekliyoruz

• Fatura kesmek icin parayi isteyince mecburen bu yila girdim. 30 haziranda fatura kesme isteklerinide cok anlamis degilim. Bi seyler var ama anlamadim. Hayirlisiyla bi gelsin bakalim

Bankalar aceleci bu konuda maalesef. Bayi izin vermiyor deseydiniz ısrarcı olamazlardı. Banada banka soruyor ama bayi izin vermiyor dediğimde tamam bekleriz diyorlar😀

Hangi bayi?

• Volcar karsiyaka

Volcar Karşıyaka çok aceleci para konusunda. 2018 Aralık sonunda V40 almıştık 2019 Ocak tescilli olsun dedik. MTV’nin yarı parasını bizden aldılar. Arkas bu parayı seviyor...

Hepsine raziyiz artik geldin de
    Hepsi bir tecrube oluyor

Aynen öyle. Bu hafta gelir araçlarımız muhtemelen. Cam Filmi işini ne yaptınız?

Bayi sonax ı onerdi. Onlar sunroof a cam filmi uygulamadıklarını soylediler
    Ama diger araclarimda tecrube ettigim kadarıyla sunrrof a yaptirmak sart.
    Autoclub bayrakli subesi ile gorustum. Yaklasik 5000 -6000 tl arasinda bir rakamla motor koruma deri koruma cam filmleri ve seramik kaplama icin fiyat aldim. Muhtemelen oraya yaptiracagim

İzmir gibi bir yerde sunroof’ta cam filmi şart. Autoclub Bayraklı’da eskiden Sonax Bornova olarak hizmet veriyordu. Bende Karşıyaka’da Detailingpoint var oraya yaptıracağım büyük bir ihtimalle. Cam filmi için LLUMAR , dış kaplama için STEK DYNOSHIELD. Cam filminde marka önemli ona dikkat edin kesinlikle.

Stek dynoshield icin ne kadara anlastiniz

Gittiğimde fiyat verecek ama tahminime göre 10.000-15.000 arasında olur. Zaten her sene seramik yaptırsak 2.000-2.500 arası.

• Anladim teşekkür ederim
    Daha onceki aracim bmw f30 du. Onu da sifir almıştım ona yaptırmamıştım seramik kaplama eksikligini cok hissetmedim
    Simdi de kararsizim
    Stek icin ise hic dusunmemistim

• Arkadaşlar v40 hatchback otomatik vites fiyatı ne kadardır.hastayım o arabaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İzmir’de bu aralar arabaları çizme arttı. Seramik uygulama yapan arkadaşım var direkt Stek kaplat en garantisi dedi. Bu yüzden de incelediğim videolardan da Stek en garanti çözüm çizilme konusunda.

• canyash kullanıcısına yanıt
    Sifiri 509 bin baz fiyati listede

• quote:

Orijinalden alıntı: qwertasadad

Fatura kesmek icin parayi isteyince mecburen bu yila girdim. 30 haziranda fatura kesme isteklerinide cok anlamis degilim. Bi seyler var ama anlamadim. Hayirlisiyla bi gelsin bakalim
    Ben anlatayım aslında sizi etkileyen çok bir durum yok. :)

Haziran sonu. Yani 2nci çeyrek bitimi. Yılın yarısı bitiyor. Ciroları, hedefleri şişirmek için faturanızı hazirana kesmek istediler. Ben de açıkcası 30 Haziranda para isterler diye kendimi hazırladım ama arayan soran olmadı.

Şu an parayı istesinlerde vereyim süreç hızlansın derdindeyim tek :)
  • kuleli160 K kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız ama oncesinde elimizde sozlesme olmadigi icin (bir anlasma mevcut ama altina yazmislar kesin baglamaz diye sonucta bir teklif fotmu bu) yok kardesim vermem diyemiyorsunuz. Mecburen ses cikartmadik hallettik

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.