Şimdi Ara

Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
24
Favori
58.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı durumdayız bende cimere yy azdım ama hastahane gidin diyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çoklu alıntı yapılamıyor galiba toptan cevaplayayım.
    - mayıs teslimi idi.
    - parayı 19 haziran cuma günü kaptan limana yanaşmadan istediler . Para sorunum yok anında verebilirim dedim. takasa araba vereceğim dedim. O zaman takasa vereceğim arabayı, vekalet ve taahhütnameyi (rapor e-imzalı zaten online ve bize verilen bir belge yok) Ve paranın kalanını en geç 24 haziranda istediler. Kendi arabamı onların verdiği rakamın 10bin üstüne yarım saat içinde sattım ve 23 haziran salı tüm parayı+evrakları verdim. Ben de şu an arabasızım. Gümrük işlemleri 4-5 gün sürüyormuş. Cuma akşam konuştuğumda araç gümrükten bugün çıktı bu akşam veya gece bize gelir dediler. Muafiyetli işlemleri 2 hafta sürüyor 10 temmuza doğru vermeye çalışacağız dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Sizin arabanız cam tavansiz mi

Hangi bayiden sipariş verdiniz ve kaporayı ne zaman vermiştiniz?

hocam ben de aracımı takas edip xc40 alacağım, parayı ne kadar zaman önce istiyorlar aracımı verince ben araçsız duramam çorumda yaşıyorum aracı samsundan alıyorum. sizin süreç tam olarak nasıl oldu acaba aracı devredip idaretenlik bizde kalabilir mi

bir de takasa verdiğimiz aracın fiyatını çok mu öldürüyorlar

• bariton70 B kullanıcısına yanıt
    Gemi gelirken daha yanaşmadan parayı Ve evrakları istediler. Takas arabayı daha xc40 gümrükten çıkmadan teslim etmemi istediler ki işlemler 2 hafta sürüyor. Arabam.com da benim arabamın değeri 131 görünüyor, trinksat 124 veriyordu.onlar 120 verdiler. Ben ucuza 130a biniciye verdim gitti.

• Carplay kablsouz dönüştürücü ilgilenen arkadaşlara Carlinkit 2 carplay wireless kablosuz dönüştürücü İlan No: 836044112

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Çoklu alıntı yapılamıyor galiba toptan cevaplayayım.
    - mayıs teslimi idi.
    - parayı 19 haziran cuma günü kaptan limana yanaşmadan istediler . Para sorunum yok anında verebilirim dedim. takasa araba vereceğim dedim. O zaman takasa vereceğim arabayı, vekalet ve taahhütnameyi (rapor e-imzalı zaten online ve bize verilen bir belge yok) Ve paranın kalanını en geç 24 haziranda istediler. Kendi arabamı onların verdiği rakamın 10bin üstüne yarım saat içinde sattım ve 23 haziran salı tüm parayı+evrakları verdim. Ben de şu an arabasızım. Gümrük işlemleri 4-5 gün sürüyormuş. Cuma akşam konuştuğumda araç gümrükten bugün çıktı bu akşam veya gece bize gelir dediler. Muafiyetli işlemleri 2 hafta sürüyor 10 temmuza doğru vermeye çalışacağız dediler.
    Muhtemelen sizin araç 24 Haziran gibi gelmiş gümrüğe. Bayi işlemleri hızlandırmak için sizi olabildiğince erken harekete geçirmiş. Vakit kaybetmemek için. 24 Hazirandan - 10 Temmuz. Çok uzun bir zaman değil.

7 Temmuz bana bildiren tarih. Muhtemelen benden de 6 Temmuz gibi isteyecekler parayı. Temmuz sonuda kullanmaya başlarım aracı gibi duruyor. Kiralık aracın süresi ona göre uzatayım ben :)

• Volvo Genth fabrikasının günlük üretim sayıları nedir acaba? Bir yerde bulabilir miyiz?

• isdemircan57 İ kullanıcısına yanıt
    2015te 250bin imiş şimdi olsa olsa 300bindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 28 Haziran 2020; 20:27:54 >
    Bu iyi haber işte 😊

• Araçları bayiye ulaşan var mı arkadaşlar

• alperen antalya kullanıcısına yanıt
    Hergün tarih erteliyorlar şimdide 3 temmuz oldu . Başta 26 Haziran oldu. Sonra 1 temmuz şimdide 3 temmuz

• Waysee21 W kullanıcısına yanıt
    Hangi bayiden sipariş verdiniz?

Arac tirdaymia bugun gelmesini bekliyorlar. Odemesini bitirdik. Carsamba gunu buyuk ihtimalle teslim alacagim.

• gkanbur G kullanıcısına yanıt
    Diyarbakır

Bizim bayiye araçların yarısı gelmiş ama bizimki yarın gelecek tıra kalmış.

• Ben İzmir Karşıyaka'dan aldım. ÖTV muafiyetlilerin işlemleri araç gelmeden başlatılamıyormuş. Çünkü herhangi bir aksilik durumunda iade prosedürü daha zormuş. Benim de aracıma takasta 175bin tl verdiler, yarım saat içinde ilk arayana 188bine verdim. Takas fiyatı aracın değerine göre 10-20 bin altında kalıyor, bu da çok doğal adamlar da satıp para kazanacaklar. Ama çok erken davranmışım, arabasız kaldım. Bugün Gaziemir volvoda araçların bir kısmı gelmiş. Bizimki de 1-2 güne gelse bile barkodu olmayan raporla kesin öbür haftaya kaldık. Neyse artık 6 ay bekledik, 10 gün daha bekleyeceğiz.
  • Arkadaşlar özellikle ÖTV muafiyetli alanlar için söylüyorum, bu rapor sınırlamasıyla alınabilecek en iyi arabayı aldığımız kesin. Herkese sağlıkla binmek nasip olsun inşallah...
  • rakibalikroka kullanıcısına yanıt
    Hiç bir arabayı bayiye inip parka çekmeden işlem başlatmamalı. Çünkü vergi ödemede şasi no girildi mi geri dönüşü yok. Yüzlerce örneğini gördük, tır kaza yapar, nakliyede çizer çarparlar.

Bizim rapor e imzalı , karekodlu, online ; bize de 10una doğru vermeye çalışacağız dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 29 Haziran 2020; 19:31:10 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.