Şimdi Ara

Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
24
Favori
58.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

sizin araç xc40 anladım :)

Alıntıları Göster
    Burası volvo xc40 araç bekleyenler paylaşım platformu olduğu için genelde onunla ilgili bilgiler paylaşılıyor, ama siz v60 sahibisiniz artık ayırt ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarabot

Burası volvo xc40 araç bekleyenler paylaşım platformu olduğu için genelde onunla ilgili bilgiler paylaşılıyor, ama siz v60 sahibisiniz artık ayırt ediyorum

Alıntıları Göster
    başlık volvo araç bekleyenler olduğu için yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

başlık volvo araç bekleyenler olduğu için yazdım

Alıntıları Göster
    Başlığa baktığımda siz haklısınız, herkes xc40 bekliyor psikolojisi galip gelmiş

• Merhaba arkadaslar oncelikle navigasyonda yeni harita guncellemesi var bilginize..

Sormak istedigim uygulama yukleme hakkinda..

Benim görebildigim 5-6 tane uygulama var topu topu..baska uygulama yok mu?? Yada google play gibi birsey yok mu girip uygulama yukleyebilecegimiz??

Bir diger sorumda daha onceden aracini almis ve volvo on call kullanan arkadaslara...sizlerde aracta volvo on callu kullanmak icin ayrica bir program yuklu mu?? Yada volvo on call programinin kendisi aracta yuklu mu gorunuyor mu?

Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperDönmez -- 28 Temmuz 2020; 18:45:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kaporayı verdik xc40 için. Ekim ayı teslim dediler. Bakalım ekim ayında gelebilir mi?
    Fiyat garantili dendi ama euro altın gibi artarsa yine de aynı fiyata gelir mi ? Ne derseniz ?
    Hayırlısı olsun bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: melankolik23

Kaporayı verdik xc40 için. Ekim ayı teslim dediler. Bakalım ekim ayında gelebilir mi?
    Fiyat garantili dendi ama euro altın gibi artarsa yine de aynı fiyata gelir mi ? Ne derseniz ?
    Hayırlısı olsun bakalım
    Kaç tl’ye anlaştınız, metalik boya dahil mi

• Vazgeçen birinin yerine yazıldım
    Metalik boya
    417000

• quote:

Orijinalden alıntı: melankolik23

Vazgeçen birinin yerine yazıldım
    Metalik boya
    417000
    Hayırlı olsun, Ekim siparişleri bu fiyatlarda, şimdi gelmesini bekleyeceğiniz heyecanlı bir süreç sizi bekliyor

• Xc40 grubumuza bekliyoruz
    https://www.facebook.com/groups/732206680645259/?ref=share

• zarabot Z kullanıcısına yanıt
    Face kullanan kaldı mı yahu? 😇

• zarabot Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
    Hayırlısı olsun

• Arkadaşlar yavaş yavaş kitlenin oluşmasıyla beraber, Türkiye'de bir Volvocuların forumunun eksikliğini hissettik.
    volvo club turkey
    Volvo Club Turkey
    https://volvoclubturkey.com
    bir forum açtık bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynemaz

Face kullanan kaldı mı yahu? 😇
    Haklısınız çocuklar artık kullanmiyor
    Kullanan çoğunlukla bizim gibi yaşlı kesim

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Biz daha birinciyi almadan siz ikinci Volvo yu alırsanız PES diyeceğim 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: isdemircan57

Biz daha birinciyi almadan siz ikinci Volvo yu alırsanız PES diyeceğim 😄
    Aracin gemide oldugunu soylediler ne zaman gelir bende bilmiyorum

• Çok yakından takip etmiyorum, daha önce bilgi verildiyse kusura bakmayın, ben muafiyeti ve sunroofsuz olarak my21 xc40 aracımı teslim aldım. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. İki şey var: bagaj seperatörü ve sis farları. Başka sorunuz varsa bakıp ileteyim.
    Not: yarı otonom sürüş sağlayan özellikler (intellisurround sanırım) yüklenemedi. Bir parça gerekiyormuş, 1 ay kadar sonra çağırıp ekleneceğini söylediler.

Edit: Darısı bekleyenlerin başına.

Dün Ankara'da teslim aldım, gece yola çıktım şimdi Marmaristeyim. 3 kişi ve baya yüklü araç klima sürekli açık 800 km 5,8 litre uzun yol ortalamasıyla geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inshroud -- 31 Temmuz 2020; 12:7:22 >
  • inshroud kullanıcısına yanıt
    Hocam hayirlisi olsun ilk sunroofsuz teslim alansiniz sanirim cam tavan olmamasi ve araba hakkinda hissettiklerinizi iletebilirseniz cok sevinirim iyi bayramlar simdiden

• mehmetnil.16 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam darısı başınıza.

Sunroof olmayacağı bilgisi geldiğinde çok üzülmüştüm, şimdiye kadar aldığım ikinci el araçlarda bile özellikleri seçerken sunrooflu araç seçmişimdir hep, yani benim için önemliydi ancak eşim bir şey hatırlattı, sigarayı bıraktığımdan beri (2 senedir) eski aracımda sunroofu hiç açmamışım. Şimdi xc40 geleli daha 2 gün oldu, net bir şey söyleyemiyorum ama çok da etkilemeyecek gibi beni. Tabii ki büyük bir eksik ama araç öyle iyi hissettirdi ki çok aklıma gelmiyor.

İlk bindiğinizde özellikle binek bir araçtan indiyseniz çok büyük hissettiriyor ancak bu his 1 saat içinde geçti, kompakt bir araçta olduğunuzu hissediyorsunuz sürerken. (Tabii ki büyük ama amarok gibi, ranger gibi şehirde sıkıntı yaratacak kadar dev gibi hissettirmedi). Dar aralıklardan geçmek, kıvrak manevra yapmak çok kolay, ölçülere kolayca hakim olabiliyorsunuz. Bu his park yeri ararken de kendini gösteriyor, dar park yerlerine kolayca girebildim. (Örneğin kısa süreli Captur, Kuga, Tuscon ve Crv kullanırken hem park yeri hem trafikte sağıma soluma daha çok dikkat ediyordum)

Dışının kompakt olmasının yanında iç genişliği muazzam gerçekten. Orta konsolun genişliğinin etkisi arkaya kadar devam ediyor. Hiç tahmin etmeyeceğim kadar çok eşyayla doldurdum. Bu cümleyi tekrar etmek istiyorum, ticari araç ya da kamyonetle anca taşınır dediğim kadar çok eşya doldurdum içine.

Sürüşü çok pürüzsüz geldi bana. Vites geçişleri, direksiyon sertliği ve tepkisi ile şerit takip müdahalesi çok doğal. En son 1 ay kadar sıfır corsa kullandım, o araçta şerit asistanıyla resmen güreşiyormuşum. Xc40 daha sürücü dostu geldi bana.

800 kilometrelik uzun yolda 2 kere vites seçimini beğenmedim, ben hızlanmak isterken yığılıp kaldı ama 1 saniyede düzeltti bunu. Başka? Bagaj kapağını ayakla açma özelliği zor, her istediğinde açılmıyor. Bir de bunu 2,5 yaşındaki kızım öğrendi, elini ayağını uzatıp uzatıp açıyor. Son bir şey daha (bu bizlik) bakım anahtarını eşime verdim, bazen beraber binerken onu tanıyor, hızı 120 ile sınırlandırdığım için sıkıntı oldu falan, bunun çözümünü arabadan uzaklaştırmadan bulamadım, muhakkak vardır bir yöntemi ama normal kullanımda olacak bir sıkıntı değil.

Özetle; açıkçası tam bir premium aile aracı olmuş, bakan dönüp bir daha bakıyor, x2'ler, q3'ler falan bu neymiş diye bakıyor, acayip güzel, acayip içimize sinen bir araç oldu. Daha keşfedilecek çok özelliği var, zamanla öğreneceğiz.

Kavuşamayanların en kısa zamanda kavuşması, alanların güle güle kullanması dileklerimle...

Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü

Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü

• inshroud kullanıcısına yanıt
    Bakim anahtari dediginiz nedir? Fotografini koymaniz mumkun mu? Bana oyle bir anahtar vermediler sanirim

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.