Şimdi Ara

Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
24
Favori
58.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    inşallah. ağustos 15 ine teslim diye başladılar sonra 15 inden sonra oldu sonra 20sinden sonra oldu sonra eylül başı oldu. Yalan söylemeye ne gerek var anlamıyorum de ki araç şu tarihte gelecek bu kadar. 1 ay bekleyen 15 daha bekler niyetiyle hareket etmeleri çok yanlış çünkü araçsızlığın çilesini çekiyorum her gün. Başta eylül de gelecek deselerdi aracımı satmazdım.
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Hocam 20 gun gemi yolculugu 10 15 gun gumruk bayiye gelis suruyor. Bizim 15 temmuzda yola ciktigini dusundugumuz gemi 15 25 arasi teslimat diyor. Yeni uretilecek arav 15 eylulden once zor gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasin Hapak Y kullanıcısına yanıt
    Yok hocam o kadar zaman nedir:D Araç banttan indiği gibi limana gider nakliye bekler. Gemi isveç limandan 15, belçika limandan 12 günde gelebiliyor. Gümrükten de 1-2 güne çıkıyor araç yani totalde 20gün max. Ben marrinetraffic ten gelecek gemileri takip ediyorum şu anda volvo limanlardan gelen bir gemi yok.
  • server_ S kullanıcısına yanıt
    Aracım bayiden çıkmadan bayi bünyesinde bu işi yapan firmaya yaptırdım. Ürün 3m'in filmi. Bayinin arkasında olduğu garantisi nedeniyle tercih ettim. Camlarda llumar ve 3m vardı, kendilerinin tavsiyesiyle 3m tercih ettim. Önde seramik kaplama yok, sadece film.

Bizden onceki siparis veren arkadaslarin soyledigini yazdim. Bizden onceki arkadaslara gemi ismi veriyorlar onlarda takip ediyordu. Sizin soylediginiz gibi olsa bizim araclar 27 sinde gelmis olurdu.

Ben v60 bekliyorum belki sizin ki farklı gemi ile gelir fakat sizin dediğiniz tarihlerde teslim olacak aracın temmuz da yola çıkması gerekmez miydi? Dediğim gibi araçlar henüz yola çıkmadı bile o yüzden kesin bişey diyemiyorlar.
    Hocam temmuz 15 de gemi yuklemede dediler 2 gun sonra 15 25 agustos arasi teslim dediler. 20 gun gemi yolculugu dusunerek 5 agustos gelr diye dusunuyoruz. St gumruk yogun dedi. 3 5 gun gumruk olsa aracin bide bulundugumuz sehre nakliyesi verdikleri tarihleri dogruluyor. Izmirden yazan bir arkadasin aracinin sevkiyati 15 gun surmustu onceki sayfalari bakabilirsiniz.gemi geldikten sonraki 10 15 gun arasi verdikleri sure gumruk nakliye tescil vs islemleri icin

Onceden gemi ismi verdikleri icin marinetraficten takip ediyorlardi dimdi gemi ismi olmayinca tek tek trafiklere bakmak gerekli 2 saat boyunca izmitten italyaya kadar ss halindeki gemilere baktim bulamadim. Limanda demirleme kalkis limani bitis limani icin uyelik istiyordu suzmedim. Geminin markasi tonaji hizi ugrayaci liman sayisina gore sure degisir ama sizin verdiginiz sure transitte saglanir gibi 8 9 liman ugradigini soylediler

Evet bende geçmiş mesajları baştan aşağı okudum ve xc40 için aşırı bi yoğunluk yaşandığını gördüm. Dediğiniz gibi gemi çok fazla araç aldığından başka limanlara da uğruyor ki geç geliyor. Birden fazla gemi olduğu için kimin aracı hangi gemide bunu da bilebilmek imkansız. Aracı almadan önce ısrarla sordum ve ağustos 2. haftası gelir 3. hafta teslim ederiz dediler. geçen gün ise 20sinden sonra gelecek ay sonu veya eylül başı dediler. Açıkcası ay sonu diye hesap yapmıştım zaten ama daha da ertelenirse benim için sıkıntı büyük. Ben bu gibi konularda bayileri baskı altına almayı uygun bulmuyorum çünkü adam siparişi vermişse artık geriye beklemekten başka çare kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Evet bende geçmiş mesajları baştan aşağı okudum ve xc40 için aşırı bi yoğunluk yaşandığını gördüm. Dediğiniz gibi gemi çok fazla araç aldığından başka limanlara da uğruyor ki geç geliyor. Birden fazla gemi olduğu için kimin aracı hangi gemide bunu da bilebilmek imkansız. Aracı almadan önce ısrarla sordum ve ağustos 2. haftası gelir 3. hafta teslim ederiz dediler. geçen gün ise 20sinden sonra gelecek ay sonu veya eylül başı dediler. Açıkcası ay sonu diye hesap yapmıştım zaten ama daha da ertelenirse benim için sıkıntı büyük. Ben bu gibi konularda bayileri baskı altına almayı uygun bulmuyorum çünkü adam siparişi vermişse artık geriye beklemekten başka çare kalmıyor.
    Kaporasını ne zaman vermiştiniz, kaça adınız

• zarabot Z kullanıcısına yanıt
    Ben v60cc bekliyorum yeni sipariş.

• quote:

Ben v60cc bekliyorum yeni sipariş.
    Hayırlı olsun, v60 sparişi yoğun olmadığı için müsait olan bir gemidedir, belki mayıs ayı siparişleri ile, belki de haziran siparişleri ile aynı gemide dir, size söylenen tarih, bizi yanıltabilir

• zarabot Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Evet gemi olayı baya karmaşık o yüzden bende artık bakıp kimseyi yanıltmak istemiyorum. Bi ihtimal 17-22 denen tarihlere umutluyum.

• quote:

Teşekkürler. Evet gemi olayı baya karmaşık o yüzden bende artık bakıp kimseyi yanıltmak istemiyorum. Bi ihtimal 17-22 denen tarihlere umutluyum.
    Ben salı veya çarşamba günü net bir bilgi alabilirim diye düşünüyorum

• Benim araç bu hafta ülkeye giriş yapacak dendi Şubat kapora verdik çok geçikti bayi bence bu konuda çok önemli bu hafta buradaysa gemi gelecek demektedir

• quote:

Orijinalden alıntı: zarabot

Hayırlı olsun, v60 sparişi yoğun olmadığı için müsait olan bir gemidedir, belki mayıs ayı siparişleri ile, belki de haziran siparişleri ile aynı gemide dir, size söylenen tarih, bizi yanıltabilir

Alıntıları Göster
    Araba temmuz uretimi v60 cc ve baya bir talep var 60 araba gelecekti 1 saatte bitti
    Hala soran var
    Gelecek arabalar fabrikaya gore 2021 model

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Bayiler v60 cc kaça bıraktılar en son?
    Zira volvonun fiyat listesi gerçeği yansıtmıyor daha doğrusu baz donanım alamıyorsunuz ekleme yapıyor biliyorsunuz.

• cihanair kullanıcısına yanıt
    V60 ı ben de çok beğeniyorum, ama yıllardır yüksek araç bindim, ve ödeme gücü olarak bir sonraki aşamada gücümün yeteceği bir araç, Volvo kokuyor buram buram, güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: melankolik23

Bayiler v60 cc kaça bıraktılar en son?
    Zira volvonun fiyat listesi gerçeği yansıtmıyor daha doğrusu baz donanım alamıyorsunuz ekleme yapıyor biliyorsunuz.
    Gelen arabalar asiri dolu geldi 2021 model oldugu icin
    550/580 arasi degisiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Evlksc

Benim araç bu hafta ülkeye giriş yapacak dendi Şubat kapora verdik çok geçikti bayi bence bu konuda çok önemli bu hafta buradaysa gemi gelecek demektedir
    Bana da, 5 Ağustos dediler, Allah bilir ya aynı gemidedirler

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.