Bildirim
Volvo c30

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kendim bir 3 Kapı Hatchback kullanıcısı (DS3 sahibiyim) olarak 3 kapılı araç önermem; hele hele 4 kişilik bir aileye kesinlikle önermem. Sizin için çok kullanışsız olur. -
benım de 197 boyum. 2 kere c30 aldım. bekarken ıyı, evlendım gene ıyı, cocuk sahıbı oldum sıkıntı :)
butce nedır yardımcı olayım? -
Ben de çok takılıyorum boydan dolayı, 50 65 k arası düşünüyorum ama araştırdıkça hevesim kaçıyor. Tavsiyelerini bekliyorum hocam. Dizel benzin fark etmiyor bana ama otomatik olmasını istiyorum -
Alma işkence aile için tek kapılı araba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hevesını kacırayım o zaman otomatık secenegı 2,4 d-benzınlı dısında yok. zaten su an bır tane otomatık ılanı var. o da 2 senedır ılanda. bekarsanız bu aracı alın seklınız olur, dıgerlerınden farklı bı araç. 31 yasımdayım, 25 yasında bu aracın rdesıng nına bındım. audı bmw hıkaye, herkesın ılgısını ceken bı aractı.quote:
Orijinalden alıntı: Markov Nikov
Ben de çok takılıyorum boydan dolayı, 50 65 k arası düşünüyorum ama araştırdıkça hevesim kaçıyor. Tavsiyelerini bekliyorum hocam. Dizel benzin fark etmiyor bana ama otomatik olmasını istiyorum
tavsıyem cocuk yoksa alın, dizelden sasmayın, rdesıng olmayanlarına bakmayın.
verecegınız para 2012 ıcın 60 bın, 2011 ıcın 58, 2010 ıcın 53 u gecmesın. -
bilgiler için Sağol. Madem bu olmuyor farklı marka model tavsiyesi verir misin ?
-
Min 2012 model bmw 116 dizel tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: Markov Nikovbilgiler için Sağol. Madem bu olmuyor farklı marka model tavsiyesi verir misin ?
Yanlis hatirliyorsunuz 2.0 d icinde otomatik secenegi mevcut t5 ler ve d4 lerde otomatik geneli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar191 -- 23 Haziran 2018; 18:46:34 >
Evet var dogru. Ancak ilanlara dusme sayisi ne yazik ki 0.quote:
Orijinalden alıntı: Polestar191
Yanlis hatirliyorsunuz 2.0 d icinde otomatik secenegi mevcut t5 ler ve d4 lerde otomatik geneli
Gecenlerde ankara volvo grubunda s40 d4 nu satip s60 t4 alan uye memnun kalmayip tekrardan s40 d4 almisti zaten doneminde az satildi simdide resmen karaborsaya dusmus durumda kullanmasi epey keyifliymis 400nm torkla
Antrepocu hocam, siz hem d2 hem de d1 versiyonlarını kullandınız sanırım. Bende 2 yıldır C30 bakıyorum ama kendi arabamı satıp gidip araba bakmak zor geliyor. Sanırım Temmuz ortasında arabamı satışa çıkartıp C30a geçeceğim. C30'da en çok merak ettiğim vites oranları hiçbir veri bulamadım bununla ilgili bu 6 ileri olan d2'ler 2000 devirde 6. viterste kaç yapıyor. Benim için en önemli konu bu. Şu anki aracımdan en büyük şikayetim 3000devirde 130 yapması, uzun yolda hem çok yakıyor hem de konfor bozucu oluyor bu kadar yüksek devirde seyretmek. Ş.içi 4,7-5,0 arası yakarken uzun yolda 5,5-6,0 arası yakıyor. Bir ara megane3 coupe kullandım 2 ay kadar o da 6. viteste 200 devirde 95 yapıyordu o da çok kısaydı ve uzun yolu kötüydü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardtouch -- 25 Haziran 2018; 11:16:18 > -
gönül rahatlığıyla d2 alabilirsin. yakıt konusunda hemen hemen 1 litreye yakın fark ediyor d1 ile.quote:
Orijinalden alıntı: Hardtouch
Antrepocu hocam, siz hem d2 hem de d1 versiyonlarını kullandınız sanırım. Bende 2 yıldır C30 bakıyorum ama kendi arabamı satıp gidip araba bakmak zor geliyor. Sanırım Temmuz ortasında arabamı satışa çıkartıp C30a geçeceğim. C30'da en çok merak ettiğim vites oranları hiçbir veri bulamadım bununla ilgili bu 6 ileri olan d2'ler 2000 devirde 6. viterste kaç yapıyor. Benim için en önemli konu bu. Şu anki aracımdan en büyük şikayetim 3000devirde 130 yapması, uzun yolda hem çok yakıyor hem de konfor bozucu oluyor bu kadar yüksek devirde seyretmek. Ş.içi 4,7-5,0 arası yakarken uzun yolda 5,5-6,0 arası yakıyor. Bir ara megane3 coupe kullandım 2 ay kadar o da 6. viteste 200 devirde 95 yapıyordu o da çok kısaydı ve uzun yolu kötüydü.
2000 devirde kaç yapıyor dıye hatırlamıyorum ama şöyle ornek vereyım. çanakkaleye gitmiştim gecen yaz, ortalama hızım genellıkle 80, yer yer 100 cıvarıydı. ortalamam 3,8 di.
yanı bu araçlarda yakıt korkunuz olmaz.
-
D1 dediginiz 1.6d sanirim arada aman aman bi fark yok performans ve yakit tuketiminde fakat 6 ileri sanzimanli 2000 devirde 120 ile gidiyor 5 ileri olan 105 ile gidiyor
c30 1.6d focus 2 nin 1.6 109 hp lik motorunu kullanıyor. focus kullanıcılarının yakıt tüketimlerini ortalama olarak baz alabilirsin. ön koltuklarda oturanlar için focus, astra vb c sınıfı araçlar gibi iç mekan sunarken arka koltuklar biraz dar kalıyor. -
Tüketim ş.içi 5,5-6,5lt arasında olacaktır diye tahmin ediyorum 2010dan beri babamda c-max var 1,6 tdci yakıt tüketimi bu civarda geziyor, 2000rpm 120km/h çok mutlu edici bir değer gerçekten uzun yolda yüksek hızlarda çok yakmadan yol kat edilebilir. -
Bir araç için anlaştık bakalım kısmetse pazartesi alacağım. Yıllardır takip ettiğim C30a sonunda binecek gibiyim 2011 D2 araç.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X