Şimdi Ara

volvo c30 dizel ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • volvo c30 almayı düşünüyorum. ikinciel alacağım.

neden almalıyım veya neden almamalıyım ?

• neden alasinki
  • volvo + 2 kapılı spor dış görünüşü hoşuma gidiyor + ses sistemi başarılı.
  • Neden almamalısın:
    *Plastik kalitesi rakiplerinden geride
    *iç mekan çok küçük
    *kokpit tasarımı çok donuk
    *gereksiz pahalı, o fiyatı hakedecek hiçbir özelliği yok malesef

Neden almalısın:
    *tipi hoş
    *ekonomik
    *performansı tatminkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Neden almamalısın:
    *iç mekan çok küçük

Neden almalısın:
    *tipi hoş
    *ekonomik
    *performansı tatminkar

teşekkürler. ben zaten öğrenciyim küçük olmasının bir önemi yok ama diğer yorumlarını dikkate alıyorum.
  • almalısın. çünkü farklı, prestijli ve perfformansına rağmen az yakan bi araba. iç mekan genişliğinde ise diğer coupelerden daha başarılı. malzeme kaliteside öyle. volvonun sağlamlığından bahsetmeme bile gerek yok zaten
  • ben bu aracı uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. aklımdaki soru işaretlerinden birisi; parçası kolay bulunur mu pahalı mı ?
  • quote:

Neden almamalısın:
    *iç mekan çok küçük

Neden almalısın:
    *tipi hoş
    *ekonomik
    *performansı tatminkar

+ 1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Neden almamalısın:
    *iç mekan çok küçük

Neden almalısın:
    *tipi hoş
    *ekonomik
    *performansı tatminkar

+ 1903

bi kutu guinness istiyorum haberin olsun
  • quote:

quote:

quote:

Neden almamalısın:
    *iç mekan çok küçük

Neden almalısın:
    *tipi hoş
    *ekonomik
    *performansı tatminkar

+ 1903

yaza doğru anca başkan geçen bir konuda sizin bir beyaz megane2 dinamik sedan vardı, onun akıbeti ne oldu diye sormustum da gözden kaçtı herhalde

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neden almamalısın:
    *iç mekan çok küçük

Neden almalısın:
    *tipi hoş
    *ekonomik
    *performansı tatminkar

+ 1903

yaza doğru anca başkan geçen bir konuda sizin bir beyaz megane2 dinamik sedan vardı, onun akıbeti ne oldu diye sormustum da gözden kaçtı herhalde

o griydi ya, megane satılınca scenic almıştık, yanlış hatırlıyor olmayasın Can, 2004Kasım'da onu verip Scenic almıştık. Rönoculuğa devam, pederde dünyanın en tipsiz arabası var şu an - vel satis :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neden almamalısın:
    *iç mekan çok küçük

Neden almalısın:
    *tipi hoş
    *ekonomik
    *performansı tatminkar

+ 1903

o griydi ya, megane satılınca scenic almıştık, yanlış hatırlıyor olmayasın Can, 2004Kasım'da onu verip Scenic almıştık. Rönoculuğa devam, pederde dünyanın en tipsiz arabası var şu an - vel satis :)

Doğru, yanlış hatırlamışım, ama Scenic muabbetlerini hatırlıyorum ya. Bizim peder de hala 1998 Scenic 2.0 RXT (115hp düz vites) kullanıyor, 166.000km'ye geldi araba. 13.5 yaşında, sorun çıkartıyor bayağı değiştircek de araba beğendiremiyorum adama, grand scenic ulusoy otobüsleri gibi oldugu icin istemiyor pek, şu an ibremiz ford c-max te bakalım...

Vel Satis Ankara'daysa döndügümde mutlaka bir inceleme istiyorum motor-şanzıman kombinasyonu nedir? birde kaca geldi arac, 2. el aldınız herhalde (0 dersen kalbime iner vallaği)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neden almamalısın:
    *iç mekan çok küçük

Neden almalısın:
    *tipi hoş
    *ekonomik
    *performansı tatminkar

+ 1903

Doğru, yanlış hatırlamışım, ama Scenic muabbetlerini hatırlıyorum ya. Bizim peder de hala 1998 Scenic 2.0 RXT (115hp düz vites) kullanıyor, 166.000km'ye geldi araba. 13.5 yaşında, sorun çıkartıyor bayağı değiştircek de araba beğendiremiyorum adama, grand scenic ulusoy otobüsleri gibi oldugu icin istemiyor pek, şu an ibremiz ford c-max te bakalım...

Vel Satis Ankara'daysa döndügümde mutlaka bir inceleme istiyorum motor-şanzıman kombinasyonu nedir? birde kaca geldi arac, 2. el aldınız herhalde (0 dersen kalbime iner vallaği)

vel satis 2005 model 2.0t 140000de, 33000tlye yazın aldık;cuma günü buradaysan haftasonu araç burda, ama yok İrlanda'dayım diyorsan sana benden bir bira :) Peder mart ayını beklesin, yeni scenic geliyor; c-maxten daha iyi bence, grand de değil. Bizim scenic de bana kaldı, i20 1.2 troyum vardı sıfır, sattı peder, sonra laguna 2 aldık 2.0 otomatik, o da sıkıntı çıkartmaya başladı (yağ eksiltmeye başlayınca hemen sattım - şansa da 1 haftada satıldı alet), validede fiorino trekking vardı, o da satıldı, scenic de bende; öyle güzel geçinip gidiyoruz. 110000 oldu benimki de, ama araba sıfır mübarek, 2 kez şanzıman değişti, trigeri değişeli 10bin km oldu, normalde 120de değişecekken :) ama işin aslı çok memnunum araçtan, tek sorunu basınca gitmiyor o kadar 8.4 ortalama tüketimim var daha ne olsun

• 1,6d olanları gayet güzel gidiyor ve ekonomik. bence güzel seçim olur hem spor bir görünümü var hemde eko.
  • 8 aylık volvo c30 d2 sahibiyim. Sessizdir, iç malzeme kalitesi yüksektir ama bir o kadar da sadedir. Çok iyi bir ses sistemi mevcut. Dikkan çeken bir tasarımı var, az yakar ama aynı motoru taşıyan bir 308, bir focus tan gerçekten çok daha atak, iç mekan bahsedilenin aksine gayet ferahtır. Benim gibi 190 lik bir adam bile sıkışmadan gayet rahat yayılabiliyorum ki bugün mercedes c180 nin koltuğunda sıkıştım kaldım mesela. Bugünki fiyatlarına baktığında gerçekten yüksekte kalıyor. İnternette listedeki fiyatlara pek aldanmamak gerekiyor, aksesuar koyunca fiyat uçuyor. eksi yönü bence hissiz bir direksiyonu var, servis bakımları 10.000 de bir ve adamı soyuyorlar, bagajı yetersiz. Ama ben aracıma aşığım o ayrı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahas

8 aylık volvo c30 d2 sahibiyim. Sessizdir, iç malzeme kalitesi yüksektir ama bir o kadar da sadedir. Çok iyi bir ses sistemi mevcut. Dikkan çeken bir tasarımı var, az yakar ama aynı motoru taşıyan bir 308, bir focus tan gerçekten çok daha atak, iç mekan bahsedilenin aksine gayet ferahtır. Benim gibi 190 lik bir adam bile sıkışmadan gayet rahat yayılabiliyorum ki bugün mercedes c180 nin koltuğunda sıkıştım kaldım mesela. Bugünki fiyatlarına baktığında gerçekten yüksekte kalıyor. İnternette listedeki fiyatlara pek aldanmamak gerekiyor, aksesuar koyunca fiyat uçuyor. eksi yönü bence hissiz bir direksiyonu var, servis bakımları 10.000 de bir ve adamı soyuyorlar, bagajı yetersiz. Ama ben aracıma aşığım o ayrı:)

beklediğim yorum geldi çok teşekkürler. gülü seven dikenine katlanır soyulacaksak c30 için soyulalaım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.