Sanki tofaşla-çin malı araçlarla karşılaştırıyorlarmış gibi marka yazıp gidiyorlar.Hadi model olarak sciroco güzel diye fikir belirtseniz o ayrı ama sırf vw olduğu için bir araç seçmek...
Aynen katılıyorum, bence de scirocco ama vw oldugu için değil , tipi için
quote:
Orijinalden alıntı: akifsari
Tasarım görecelidir sana rezalet gelebilir benim hoşuma gider önemli olan kalitedir. vw nin 2 sene sonra cam krikoları düşer kapı kolçakları soyulur volvo dan çıt ses gelmez orası burası soyulmaz.
ayrıca karı kıza artizlik yapmak için değil ben önce kendimi düşünerek araba alırım.
benzin 4 lira .sciroccolar elde patladı .NOKTA
Öncelikle tutumunuzun çok fanatik ve gayri ciddi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Hatchback tek kapı bir araca 61.000tl verecek birinin 100km de 7-8lt tüketimi olan bir aracın benzininden dolayı "Elinde patlamak" dediğiniz terimle neyi kastettiğinizi bilmesemde sorun yaşayacağını sanmıyorum.
2009 model VW lerin cam krikolarına birşey olduğunu kapı kolçaklarının soyulduğunu da görmedim. Eski modellerde kullanıcının teninden kaynaklı soyulmalar oluştuğu doğru fakat bu durumda yeni modellerde düzeltildi diye biliyorum.
"Karı kız artizlik" kelimeleriyle anlatmak istediğiniz durumuda anlayamadım çünkü karşılaştırılanlar cabrio süper sporlar değil tek kapı hatchback araçlar.
Ayrıca kendinizi düşünerek araç alacağınızı söylemişsiniz. Bu durumda tercihinizin otomatik vitesten yana olması gerekmiyor mu? Saygılarımla.
ben 2 arabannda hastasıyım ama c30 daha saglam beyler arabann her tarafı çelik ama scirocco hiç bilmiyorum kasa olarak çok şekil wv
eğer aşırı performans beklentiniz yoksa volvo 1.6D her türlü ihtiyaçlarınızı karşılar azda yakar.Tasarım ve kalite olarak sa bence gözü kapalı c30 r-design.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme