Şimdi Ara

Volvo C30 vs. VW Scirocco (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
13.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bende iki araç arasında kaldım. Gönlüm Scirocco aklım ise C30 diyor..Bu arada C30 makyajlandı ve R Design bi C30 görüntğ olarak Scirocco ile rahatlıkla yarışıyor benden söylemesi..
  • Scirocco derim 1.4 tsi 160 hp
  • volvonun güvenli olması scirocco' nun da güvenli olmadığı anlamına gelmez gayet iyi bir araçtır. Volvo nun ucuz olduğuna bakmayın kuzenimde var bagaj ın üstünü kapatan parçaya 2000 tl alıyorlar. Arkaası dar c30 ların ama iyi araba tabikide.

Ben olsam scirocco derdim
  • Scirocco
  • VW Scirocco çok daha güzel
  • VW her şartta bana göre daha iyi
  • ben sizin yerinizde olsam scirocco alrım. daha şık gözüküyor , iyi de bir motora sahip. gerçi c30 da fena bi araç değil. ama ufacık farkla scirocco.
  • Volvonun her arabarısını vw deki dengine göre tercih ederim.Ama bu karşılaştırma biraz adil olmamış bence.C30 2.0T koysaydınız daha adil oalbilrdi bence bi tsi 160bg ye karşı ne yazıkki volvoyu tercih edemeyeceğim.
  •  Volvo C30 vs. VW Scirocco

Konu biraz canlansın bakalım :)
  • TABİ Kİ SCİROCCO C30 UN ARKASI BERBAT
  • Scirocco, iç mekan tasarımı, kokpitin daha basık ve sportif olması, ve özellikle motor-şanzıman konusundaki bariz performans üstünüğünden ilk tercihim olur
  • Volvonun her arabarısını vw deki dengine göre tercih ederim.Ama bu karşılaştırma biraz adil olmamış bence.C30 2.0D koysaydınız daha adil olabilirdi bence bi tsi 160bg ye karşı ne yazıkki volvoyu tercih edemeyeceğim.
  • SCİROCCO çok daha dikkat çekici ve albenili,arka yan cam tasarımına bak ne demek istediğimin bir parçası orda zaten ayrıntı olarak...
    motordan bahsetmiyorum zaten her türlü 160 lık SCİROCCO bence
  • Ben de Scirocco derim sonuçta C30 eskidi. İç mekan kalitesini falan arkadaşın S40 ından biliyorum bence Scirocco önde bu konuda da. Volvo'nun prestijli olduğu su götürmez ama ben S40 ailesini Volvo'dan ziyade Ford'un bir ürünü olarak görüyorum.

İlla dizel düşünüyorsan Megane Coupé de bakabilirsin
  • Megane coupe hatta sport u da dusundumama bildigim kadariyla Renault larin debriyaji biraz sikintili oluyor, suan otomatik Getz kullaniyorum ve kesinlikle manuel araba alacagim, megane bu yuzden beni pisman edebilir diye dusunuyorum. Bu arada diger tam olarak scirocco ve c30 la kiyaslanacak bir arac olmasa da alfa romeo giulietta da seceneklerim arasina eklendi.
  • Scirocco yu yurt disinda test surusu yapmistim gercekten cok iyi araba. 120HP lik manuel olani yapmistim gercekten hizlanmasi iyidi. 160 HP lik dahada iyidir.
    bir arkadas arkasi kucuk demis, benim boyum 1.92 on koltugu kendime gore ayarlayip arka koltuga gectim gayet rahat sigdim.
    daha sonra Turkiyeye geldim VW bayisine gittim kapora yatirmak icin, adamlar bana Scirocco elimizde yok en az 3.5 ay beklemeniz lazim dediler. 3.5 ay araba bekleyemem kalsin dedim ciktim.

C30 cok cirkin bi araba, arkasi hele station vagon gibi ne o hic begenmedim.
  • c30 bence daha güzel alacak olsam volvo derdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ace-

Megane coupe hatta sport u da dusundumama bildigim kadariyla Renault larin debriyaji biraz sikintili oluyor, suan otomatik Getz kullaniyorum ve kesinlikle manuel araba alacagim, megane bu yuzden beni pisman edebilir diye dusunuyorum. Bu arada diger tam olarak scirocco ve c30 la kiyaslanacak bir arac olmasa da alfa romeo giulietta da seceneklerim arasina eklendi.

ikisinide gec sen dogru yoldasın alfa romeo giulietta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ace-

Megane coupe hatta sport u da dusundumama bildigim kadariyla Renault larin debriyaji biraz sikintili oluyor, suan otomatik Getz kullaniyorum ve kesinlikle manuel araba alacagim, megane bu yuzden beni pisman edebilir diye dusunuyorum. Bu arada diger tam olarak scirocco ve c30 la kiyaslanacak bir arac olmasa da alfa romeo giulietta da seceneklerim arasina eklendi.

Forumda yaklaşık 130 sayfalık bir Megane III topiği var debriyaj ile sıkıntı yaşayan bir arkadaş duymadım henüz. Ben de yeni dizel coupe aldım henüz 500km gerçi ama şuan için bir sıkıntı yok
  • Evet o topiğe epey göz attım debriyaja deyinen olmamış ilgin. Demek ki her halk arasında konuşulana inanmamak lazım, son zamanlarda çıkan araçlarda bu debriyaj daha rahatlatılmış. 1.5dCi Manual cam tavanlı dinamik bordo bir Megane Coupe güzel olurdu aslında.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.