< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Volvo EX40… (2. sayfa)

-
-
Bu hafta içi teslim alacağım bu aracı. Teslimattan önce bilmem gereken birşeyler var mı acaba? İlk elektrikli arabam olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun, ben de büyük ihtimal bu hafta alacağım , cuma günü gemiden limana indirdiler , bugün yarın gümrük işlemi yapılıp sevk edilir bayiye diye düşünüyorum.
ilk etapta dikkat edilmesi gereken ekstra bir şey var mı ? apartmanda kapalı otoparka 380v ve 220v panoya hattımı çektim , EVwall box seyyar şarj cihazı aldım.
-
Size de hayırlı olsun
şubat ayında 164 adet EX40 satılmış , konuya fazla gelen yok maalesef.
-
Merhaba, ix1 ile ex40 arasında kaldım. Ex40 ın uzun zamandır aynı model olması biraz beni durduruyor açıkcası. Araçla ilgili Genel olarak kullanıcı yorumlarınız benim için kıymetli olacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihfatih06
Merhaba, ix1 ile ex40 arasında kaldım. Ex40 ın uzun zamandır aynı model olması biraz beni durduruyor açıkcası. Araçla ilgili Genel olarak kullanıcı yorumlarınız benim için kıymetli olacak.1 haftadır kullanıyorum, kullanması inanılmaz zevkli ex40 ın. ix1 i hiç kullanmadım ama , ex40 ın çok daha güçlü ve seri olduğu net.
volvo cars uygulamasından çok şikayet edilmiş ama bende gayet iyi çalışıyor. ses sistemini de çok beğendim. menzili de ix1 e göre en az 100 km daha fazla.
ben de ix1 ile ex40 arasında kalmıştım, ix1 2.750 bıraktılar , ex40 ise 2.441 . bmw 300 bin tl pahalı olmasına rağmen , şerit takip ve adaptif cruise control yok.
bunun dışında ix1 in iç mekan ve arka taraf net olarak daha geniş ve ferah.
önceliklerinize göre karar vermeniz gereken bir durum.
-
Menzil deneyimi ile alakalı pek paylaşım yapılmamış ben ilk uzun yol deneyimim ile alakalı menzilimi paylaşayım. Ben bu hafta uzun yolda yaklaşık 2.5 saat klima (soğuk) açık yaklaşık 400km menzil aldım %100 kullanım diyebiliriz. 18.7kw ortalama ile. Bence elektrikli bir araç için çok iyi ben 300ü anca görür diyordum.
Ortalama hızınız neydi hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X