Şimdi Ara

Volvo EX40…

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 hafta önce Volvo EX40 aldık. 2019’da da volvo xc40 t3 alıp keyifle 3 yıl kullanmıştım. Elektrikli araç kullanmak çok keyifli, atak ve de ekonomik. Tek sıkıntım direksiyon arkadından gelen tıkırtı sesi!! Servise de götüreceğim aracımı. Başka sorunu olan varsa paylaşalım ve almak isteyenlere de bu güzel arabayı anlatalım isterim..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• iç hacim nasıl 2 çocuklu aileye göre ?

• cafzafer2 C kullanıcısına yanıt
    Bizim de iki oğlumuz 21 ve 14 yaş dört kili rahat seyahat ediyor. İç hacmi diz mesafesi tavan yüksekliği oldukça yeterli bir araç. Çok geniş değil ama ciddi anlamda ferahtır ama test aracı deneyin derim. Arka koltuk orta şaft fazla belirgin. Arkada 3. kişi biraz sıkıntı yaşayabiliyor

• dochollywood kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun kaça almistiniz . Tiguan gibi bir araca göre çok dar hissettirir mi çünkü şuan Tiguan var elimizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cafzafer2 C kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Aralıkta yıl sonu kampanyası idi sanırım 2450 bine aldık. Tiguan ile aynı bence biraz daha ferah hissettiriyor. Benim fikrim tabi. EX40’a da binip karşılaştırın

• Öncelikle hayırlı olsun,

İnternette okuduğun olumsuz bir durum var, ön amortisörlerden çok fazla ses geldiği söyleniyor.

Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı bir de şu an aracınız kaç kilometrede.

Kazasız sürüşler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nstbdmn kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim
    Şu an 3900km aracım. Ön takımlarla ilgili hiç sorunum yok ama ilk mesajda da yazmıştm direksiyon yuvasından ara ara tıkırtı sesi geliyor. Elektrikli sessiz arabada bu biraz can sıkıyor. Servise de hızlı gösterdiğimde sorun yok dediler ama ben yine ayrıntılı bir muayene için gitmeyi planlıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo XC40 Kullanıcıları
    5 yıl önce açıldı
    Suzuki vitara
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım bu sizin dediğiniz sorun ile aynı olucak galiba ama yine internette şikayet ile ilgili olan web sitesinde okudum sanırım, direksiyon kutusunda bir yere ufak müdahelede bulunmuş servis ve o sorunu çözmüşler.

Bu arada menzil ile ilgili yorumlarınızı ve tecrübelerinizi yazabilir misiniz müsaitken

Ben de direksiyon kutusunda çözülebilir bir sorun diye umuyorum. Firma 570km menzil veriyor. Ben şehiriçi sakin kullanımla şimdilik 450-480 km arası menzil yakalıyorum. Bu da iyi bir değer aslında

Yazmıştınız ya o şikayet ve çözümün adresini paylaşabilir miysiniz? Hangi servis acaba? Ben de o tıkırtı sesini çözme planı yapayım istiyorum
    Teşekkürler

Yazmıştınız ya o şikayet ve çözümün adresini paylaşabilir miydiif? Hangi servis acaba? Ben de o tıkırtı sesini çözme planı yapayım istiyorum
    Teşekkürler

• dochollywood kullanıcısına yanıt

Özel mesaj olarak gönderdim.

Çok teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.