Şimdi Ara

volvo-ford-skoda şeytan üçlüsü!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadaşın çok çok ısrarına karşı bu konuyu açtım hem insanlarda bilgilenir.

1-volvo s60 dizel premium(ikinci el olacak 60-70 bin tl arası fiyat)
    2-ford mondeo 1.6 tdci selective(60 bin bile bu arabanın en lüksünü almaya ikinci elde yeter)
    3-skoda superb 1.6

bu üç araç sizce kıyaslanabilir mi? yoksa herhangibi biri her konuda uçurum derecede öndemidir?
    aslında benim için en önemlisi yakıt d sınıfı en az yakan aracı halen araştırmaktayım mazda 6 kafamı karıştırıyor..

• Volvo varken diğerleri kutu gibi kalır yanında. İsveç kalitesi tartışılmaz. O Fordları nasıl üretiklerini biliyorum şahsen fabrikasında.
  • gezginbur kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler ford nasıl üretiliyor acaba? bu soruyla fordcu olduğumu düşünmeyin ben sadece kıyaslanabilir olduğunu düşünüyorum ama kim üstün bilmiyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gofret23

fordcu olduğumu düşünmeyin

• gofret23 G kullanıcısına yanıt
    Toplama bilgisayar gibi topluyorlar fabrikada, onu yapan işçileri görseniz bir daha arabaya binmezsiniz @gofret23
  • yere düşen arabaları ne yapıyorlar
  • Ford çok beğendiğim bir marka ve şahsen kaliteli yapım olduğuna inanıyorum. Gel gelelim ki Premium sınıf bir Volvo'yla kapışacak düzeyde değildir. Volvo hepsinden iyidir ve bence seçenekler arasında varsa Volvo haricinde düşünülmemelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Toplama bilgisayar gibi topluyorlar fabrikada, onu yapan işçileri görseniz bir daha arabaya binmezsiniz @gofret23

Video veyahutta bir deliliniz var mı? Böyle söylemek biraz mesnetsiz kalıyorda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gofret23

fordcu olduğumu düşünmeyin

volvo-ford-skoda şeytan üçlüsü!!
  • Volvo ve diğerleri olarak ayrılırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce böyle bir konu açmışsınız. Oradan devam ediniz..

İsterseniz başlığı tekrar düzenleyebilir aynı zamanda içeriği de düzenleyebilirsiniz..

http://forum.donanimhaber.com/m_81723784/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.