Şimdi Ara

VOLVO jant

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 2009 model s40 1.6d aracımın mevcut 16" jantını orjinal 18" jant ile değiştirmek istiyorum. Acaba izmir volvocar'da 18" lik jant ve lastik değişimi yapılır mı? Jant + lastik
    İkinci sorum gene volvocar'da xenon lamba değişikliği yaparlar mı?

• servise tel açıp sorman daha iyi sonuç verir
  • Modeli nedir 16'' jantlarınızın ve bunları ne yapacaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komoli

Arkadaşlar, 2009 model s40 1.6d aracımın mevcut 16" jantını orjinal 18" jant ile değiştirmek istiyorum. Acaba izmir volvocar'da 18" lik jant ve lastik değişimi yapılır mı? Jant + lastik
    İkinci sorum gene volvocar'da xenon lamba değişikliği yaparlar mı?

Jant / lastik değişiminden kastınız, eskileri alıp yenilerinin fiyatından indirim yapmaları ise ; hayır Volcar böyle birşey yapmıyor..
    18 inch jant orjinal Volvo jantlarından biri ve uygun lastikler(continental) için tahminen 4bin lira gibi bir fiyat verirler..
  • Sadece 18 inç jantların 4'ünü bile 4000TL'ye alamazsınız. S40 uyumlu Medea, Midir, Atreus, Medusa 18 inç jantların tanesi 1200 tl civarı olmalı. 500 TL/Adet civarı da 215/45/18 lastik için isterler. Jant-lastik kombinasyonunu aldıktan sonra, hareket sınırlayıcılarını ve yol bilgisayarını ayarlatmayı unutumayın.
  • Bana 16 inch jantlar için 500 Tl / adet fiyat vermişlerdi.. Bilginiz olsun..
  • S40 için 18 çok fazla.Dynamiclerdeki gibi 17 takmanız daha mantıklı.
  • Mart ayı sonu gibi S40 D4 alacağım, arabanın orijinal jantları 16" Convector. 17" Serapis almayı ve bunları duruma göre ya satmayı (lastiklerle birlikte) ya da kışlık kullanım için tutmayı düşünüyorum. Almayı düşünen olursa, bayiden çıkmadan değiştirtebilirim.
  • bende 18inch atreus jant var, aracı 2. el almıştım üzerinde bu jantlar vardı. görüntü olarak gerçekten harika, fakat konor olarak aynı şeyi söylemek mümkün değil. diğer bir dezavantaj, lastiklerin fiyatı. çok büyük bir çukura girip çıktığımda lastiğin teki yarılmıştı, 215-45-18 lastik fiyatları 400 500 tl civarı.
    yine de bunlar sizin için problem olmayacaksa, taktıktan sonra pişman olmayacağınıza eminim 18inch'in duruşu yeter.
  • S40 D2 ye hiçbir paket ekletmeden standart gelen jantlar 16'' alüminyum jant mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drchtygn
    S40 D2 ye hiçbir paket ekletmeden standart gelen jantlar 16'' alüminyum jant mı?

Evet 16'incle geliyor
  • 16'' lastik ve jantlarınızı satmayı hala düşünüyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolersin86

16'' lastik ve jantlarınızı satmayı hala düşünüyor musunuz?

Soru bana ise, aldığım 17" Serapis fiyatından sonra vazgeçtim diyebilirim, 4 bin TL nin üzerinde bir fiyat verdiler, lastikleri de koyunca 5.500 gibi bir fiyat çıkıyor, o paraya değmez sanki.
  • Evet size sormuştum. Teşekkürler.
    quote:

Orijinalden alıntı: Medelhavet

quote:

Orijinalden alıntı: erolersin86

16'' lastik ve jantlarınızı satmayı hala düşünüyor musunuz?

Soru bana ise, aldığım 17" Serapis fiyatından sonra vazgeçtim diyebilirim, 4 bin TL nin üzerinde bir fiyat verdiler, lastikleri de koyunca 5.500 gibi bir fiyat çıkıyor, o paraya değmez sanki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.